Felicitari de Dragobete • Felicitari de Dragobete speciale

Descopera topul celor mai speciale mesaje, cum ar fi: mesaje de la multi ani, mesaje de dragoste, felicitari de ziua de nastere.

Felicitari de Dragobete, Felicitari de Dragobete speciale, Felicitari de Dragobete frumoase

Felicitari de Dragobete, Felicitari de Dragobete speciale, Felicitari de Dragobete frumoase

 

Page 1 of 2 1 2

 

Ti-am zis vreodata de ce te iubesc eu pe tine? Te iubesc pentru ca langa tine sunt mereu eu insami, pentru ca ma faci sa ma simt cum nu m-am mai simtit niciodata, pentru ca dragostea ta imi spune ca tot ce e mai bun de acum se va intampla, pentru ca mi-ai aratat ce inseamna dragostea adevarata… si cred ca te mai iubesc pentru ca esti pur si simplu irezistibil!


Hai sa impartim lumea : marea tie si valurile mie, cerul tie si stelele mie, soarele tie si lumina mie, dar mai bine....totul tie si tu mie !!!!!!
 

Sunt un om norocos pentru ca sunt ales de tine si vreau sa te rasplatesc, sa nu te dezamagesc in alegerea facuta. Promit sa te fac fericita si promit sa te iubesc. Te astept sa petrecem o zi de Dragobete de vis…


Engleza nu vorbesc … Franceza nu cunosc … Dar stiu cuvantul romanesc sa iti spun un sincer “Te iubesc”!


Te iubesc cu rasuflarea, zambetele, cu lacrimile intregii mele vieti! Prezenta ta strabate intreaga casa. Chiar si atunci cand esti departe ma pomenesc ca iti aud glasul. Deschid fiecare usa, aproape asteptandu-ma sa te gasesc acolo – ma intorc sa-ti raspund, si simt cum inima mea moare pentru o clipa in acea tacere. Te port in minte si in suflet. Te simt in aerul pe care il respir. Faci parte din mine. Pentru totdeauna. Te iubesc.

  
Daca de Sfantul Valentin unii sarbatoresc ziua indragostitilor, de Dragobete noi vom sarbatori ziua iubirii noastre. Te pup dulce.

 

Mi-e dor de tine in fiecare secunda din viata mea! 
Iti spun asta si de Dragobete si ti-as spune in fiecare clipa, care ma doare cind nu sunt linga tine!


Te Iubesc din toata inima – imi ia 2 secunde sa iti zic, dar imi trebuie o viata intreaga sa iti demonstrez cat de mult. Hai sa incep azi, de Dragobete sa-ti arat…

 
Dragostea e lucrul acela intangibil care ne face multumiti cu ceea ce avem si nemultumiti de ceea ce suntem.


Dragobetele vesteste 
Primavara ca soseste, 
Si-un prieten TE IUBESTE! 
Si-ti trimit din departare 
Un gand bun, si-o sarutare!
 
 
Nu trebuie sa exista o zi anume, desemnata de noi, oamenii, pentru 
a-ti declara iubirea. 

 

Aceasta stare DIVINA trebuie sa ne insoteasca in toate clipele vietii noastre, fata de tot si de toate, cele create de DUMNEZEU. 
 

Te iubesc mult viata mea, te iubesc asa cum nu am mai iubit pe nimeni in viata mea, ai aparut atunci cand aveam cea mai mare nevoie de tine, esti un inger pe pamant, orice as face, orice mi-as dori, iubire ca a ta nu voi mai gasi, te iubesc mult viata mea!


Tu nu stii de mine.. Nu stii cine sunt. Dar eu mi-am creat o lume in care ne iubim si tu ma stii, ma vrei, ma ai, iar eu.. eu te privesc si nu-mi ajunge.. te simt si nu ma satur.. te am si te mai vreau, pentru ca te iubesc! Mi-as dori sa petrecem ziua indragostitilor impreuna!


Multumesc TATALUI CERESC ca ne-a dat tuturor oamenilor de pe planeta Pamant aceasta stare, numita IUBIRE. 

 
Soarele mai tare straluceste 
iarba sub zapada inverzeste 
floarea-n mare graba infloreste 
EL sau EA mai tare te iubeste 
ghici ce e?
 
 
Te sarut si hai sa sarbatorim noi 2 o noua zi de Dragobete!

 

Page 1 of 2 1 2

Felicitari de Dragobete, Felicitari de Dragobete speciale, Felicitari de Dragobete frumoase

 

 

 

Felicitari de Dragobete, Felicitari de Dragobete speciale, Felicitari de Dragobete frumoase