Au fost felicitati
 • 2018-02-15

  Pentru: Tommy.c

 • 2018-02-15

  Pentru: Tommy.c

 • Dragostea mea

  Dragostea mea

  (vezi mai departe)
  2018-02-15

  Pentru: Tommy.c

 • Pt iubirea mea Tommy

  Pt iubirea mea Tommy

  (vezi mai departe)
  2018-02-14

  Pentru: Tommy

 • 2018-02-14

  Pentru: Tommy


 • Raspandeste

   

   

   

   

   

  Page 1 of 10 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

  Astazi de ziua ta, iti doresc ca pe aripile celor patru anotimpuri sa ti se aduca numai belsug in casa si cariera, numai dragoste si pasiune in familie, numai devotament si ajutor in prietenie, si numai ganduri pozitive si fericire in inima ta! La multi ani!!!


  Fiecare raza de soare care atinge fata ta astazi semnifica ceva important. O raza de noroc, o raza de speranta, o raza de curaj si de o raza de iubire. Iti doresc ca anul imprejur sa fie luminat de astfel de raze. La multi ani!!!


  Astazi este ziua de a celebra viata unei persoane care da mai mult decat ceea ce primeste, care iubeste mai mult decat cat altii sunt iubiti si care ofera oamenilor doar bucurie. Iti doresc un munte de ani fericiti inainte. La multi ani!!!


  In aceasta zi in care implinesti frumoasa varsta de x ani, doresc sa iti recomand ca sa consideria cest eveniment ca o noua fila in viata ta, ca o noua pagina in care realizarile trebuie sa se dubleze, dragostea sa creasca, prietenia sa se intareasca si cariera sa infloreasca.
  Fie ca noul an pana la ziua de nastere viitoare sa iti aduca doar fericiri si bucurii si in viata numai impliniri.


  Trebuie sa crezi in viata,  sa intelegi ca nu traim decat o data, sa iubesti ca si cum n-ai fi suferit niciodata, sa canti de parca nimeni nu te-ar auzi, sa muncesti de parca nimeni nu te-ar plati, sa imprastii veselia de parca nimeni nu ar plange, si sa TRAIESTI… de parca acum ar fi sfarsitul! La multi ani!


  Prietenia inseamna sa fii alaturi de cel drag, sa iti pese, sa ajuti, sa asculti, sa impartasesti, sa iti amintesti si, cel mai important, sa rizi. La Multi Ani, prieteno!


  Vorbe dulci sunt usor de spus, lucruri dragute sunt usor de cumparat, dar oameni de treaba sunt greu de gasit. Viata se termina cind tu incetezi sa visezi, speranta moare cind tu incetezi sa crezi, dragostea se termina cind tu incetezi sa mai tii la cineva, prietenia se sfirseste cind nu mai impartasesti lucrurile cu prietenii. Asa ca impartaseste totul cu cine crezi ca iti este prieten, iubeste neconditionat, vorbeste fara intentii, daruieste fara motive, tine la cineva fara explicatii! LA MULTI ANI!


  De ziua ta, noi, prietenii tai suntem alaturi de tine si asteptam sa dai de baut!:d O zi fericita si la multi ani!


  Ai un sentiment placut cind cineva tine la tine, se gindeste la tine, te face mai fericita, iti face complimente si este mereu linga tine cind ai nevoie. Dar este si mai placut sa stii ca cea persoana nu va uita niciodata ziua ta de nastere: La multi ani!


  Toata visele tale sa devina realitate si dorintele sa se transforme in realizari! La multi ani!


  Un zimbet,
  O floare,
  O raza de soare...
  Dar mai bine merge
  O VODCA!
  La multi ani!

   

  Un zimbet are puterea de a indrepta totul si de a umple totul de lumina. Sa ai parte de cit mai multe zimbete in viata! La multi ani!!!


  O imbratisare virtuala si cele mai frumoase urari de la multi ani!

   

  Page 1 of 10 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

   

   

  NU ezita - Felicită aproapele! Făi o declaratie de dragoste! Trimitei un mesaj!

  Meniu
  Advertising