Cum sa scapi de celulita de pe coapse: Afla cele mai bune tehnici

 

Partea interioara a genunchiului sau chiar si problematicele coapse sunt doua dintre partile corpului feminin care sunt cel mai greu de sculptat.

 

Masajul anticelulitic insa te poate ajuta in acest sens. Trebuie doar sa inveti tehnicile potrivite.

 

Iata pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a te rasfata singura cu un masaj ca la carte:

 

1. Preparare: aplica ulei, incepand de la talpi pana la genunchi si miscandu-te in sus, pentru a incuraja circulatia in vasele de sange periferice si in capilare.

2. Masaj prin ciupire: ciupeste zonele restranse cu celulita cu ajutorul degetelor si zonele mai mari (solduri, coapse sau stomac) cu ajutorul palmei. Acesta este un masaj care consta in stransoarea, apoi ridicarea pielii, similar cu framantarea aluatului.

3. Masaj cu pumnii: foloseste pumnii pentru a presa zonele afectate de celulita, cu toata puterea (sau "ura") de care esti capabila. Prin presare destul de puternica, poti ajuta la distrugerea depozitelor de grasime, iar metabolismului ii va fi mai usor sa scape de ele in mod natural. 

4. Masajul in "S": aceasta tehnica de masaj anticelulitic consta in apucarea unei portiuni largi de piele cu ambele maini, avand grija ca degetele mari sa fie indreptate unul spre celalalt. Trage pielea cu ambele maini, in directii opuse, strangand carnea astfel incat sa capete aspectul literei "S".

5. Masaj prin rasucire: relaxeaza-ti muschii, apuca portiuni mari de piele cu ambele maini si rasuceste-le, ca atunci cand vrei sa storci un prosop. Acest tip de masaj se foloseste in zona coapselor si a soldurilor. 

6. Incheierea sesiunii de masaj: termina masajul zilnic cu o miscare ca in pasul 1, incepand de jos in sus, apasand cat mai tare. Astfel, stimulezi iar circulatia si sistemul limfatic, ajutandu-te sa scapi de depozitele de grasime.

Cu ajutorul acestor tehnici simple de masaj anticelulitic si, bineinteles, a unui stil de viata sanatos si activ, vei putea scapa de aspectul de coaja de portocala, pe care toate femeile il detesta.