Esti in criza de idei? Coafuri de mireasa pentru orice lungime de par - GALERIE FOTO

 

Pentru ziua nuntii trebuie sa ne orientam catre idei de coafuri de mireasa care aduc un plus de stralucire si pun in valoare atat trasaturile, cat si rochia de mireasa.

 

Precum si in cazul machiajului de mireasa, daca vorbim de coafuri arareori putem sa apelam la tendinte. Cel mai adesea, influentele media la care suntem supusi inca din copilarie lucreaza impreuna pentru a ne construi o imagine mentala a felului in care dorim sa aratam ca viitoare mirese.

 

In cazul meu, va exista mereu speranta ca in ziua nuntii voi purta un coc simplu, decorat cu moderatie, care nu va eclipsa in niciun caz rochia de mireasa special conceputa pentru mine.

 

In cazul in care rochia de mireasa urmeaza tendintele propuse anul acesta de catre gigantii industriei, cu siguranta vei gasi mult mai usor inspiratia pentru coafura dorita analizand propunerile prezentarilor de moda ale acestor colectii.

 

Intrucat majoritatea colectiilor de rochii de mireasa se axeaza anul acesta pe linii simple, materiale lipsite de ornamente sau accesorii, multe dintre voi vor considera inoportuna alegerea unei coafuri la fel de minimaliste.

 

Iata cateva modele de coafuri de unde sa te inspiri: