Vine vara si vrei sa slabesti? Incearca electrolipoliza, procedura care distruge grasimea - VIDEO

 

Sezonul estival e tot mai aproape si femeile sunt tot mai preocupate de silueta. Daca te-ai pornit la clinicile estetice in cautarea armelor impotriva celulitei si a surplusului de grasime, electrolipoliza ar putea fi una dintre acestea.

 

Electrolipoliza este un tratament cu microcurenti. Dar sa nu te sperii, este neinvaziva si nu doare deloc.  "Electrolipoliza este una dintre cele mai eficiente proceduri anticelulitice si de slabit. Cuvantul electrolipoliza semnifica distrugerea tesutului adipos cu ajutorul curentului electric. Efectul procedurii consta in distrugerea, dizolvarea celulelor de grasime si eliminarea lor totala din organism. Procedura consta in aplicare unor electrozi sub forma de ace sterile de unica folosinta , care sunt aplicate in tesutul adipos, subcutanat si care sunt conectate la aparat la curent electric modificat.", spune terapeutul Lucia JIMBEI.

 

Specialista spune ca un efect si mai bun impotriva celulitei se obtine in combinatia electrolipolizei cu alte proceduri, cum ar fi, de exemplu, masajul vacuum.  La fel ca si in cazul altor proceduri anticelulitice, electrolipoliza trebuie facuta intr-un tratament din 10 proceduri, fiecare costand 410 lei.

 

Vezi mai jos cum are loc procedura: