Vrei o coafura plina de volum ca a modelelor Victoria’s Secret? Cum sa obtii buclele perfecte - VIDEO

 

Parul ingerasilor Victoria’s Secret este celebru in intreaga lume si, surprinzator, foarte usor de realizat. Trebuie doar sa urmezi cateva sfaturi simple pentru a obtine buclele bogate, pline de volum, perfecte.

 

 

Daca vrei sa ai o coafura demna de podium, trebuie sa incepi sa-ti aranjezi parul cand este ud. Dupa ce l-ai sters superficial cu prosopul, aplica direct la radacini spuma de par cu efect de volum. Pentru a avea rezultatele dorite, imparte-ti parul in cateva sectiuni si lucreaza pe fiecare in parte.

 

Pentru a obtine maximum de volum, foloseste uscatorul de par, acordand o atentie deosebita radacinilor. Dupa aceea, foloseste un ondulator mai lat pentru a obtine buclele fara niciun efort. In cazul in care nu ai ondulator, poti folosi bigudiuri, dar efectul nu va fi exact la fel. Ai grija ca parul din portiunea superioara a scalpului sa fie ondulat doar de la jumatatea firelor inspre varf pentru a obtine look-ul Victoria’s Secret.

 

Imediat dupa ce ti-ai ondulat parul, alege o carare. Atentie! Nu trebuie sa fie perfect dreapta. Urmatorul pas este sa treci peria usor prin bucle, doar pentru a le desprinde putin si pentru a crea look-ul de coafura perfecta obtinuta fara efort. Putin fixativ iti va sustine coafura pentru intreaga zi.