Alege destinatia perfecta pentru luna de miere in functie de zodia lui!

 

Dupa nunta trebuie sa pleci alaturi de partenerul tau intr-o vacanta pe care nu o veti uita prea usor.

 

 

Semnele de foc: Berbec, Leu si Sagetator

Persoanele nascute in aceste zodii iubesc distractia si spontaneitatea. Cele trei semne sunt guvernate de semnul Focului, sunt curajoase si le place sa traiasca la maximum. Pentru ele, pana si viata sentimentala ar trebui sa includa aceste calitati. Pentru a le surprinde si pentru a avea parte de distractie in acelasi timp, alege un safari in Africa, o excursie la triburile din Kenya, surfing la mare sau chiar o calatorie la Disneyworld. Aceste destinatii le vor atrage atentia si ii vor face sa se simta bine. Planifica activitati precum bungee jumping, scufundari, pescuit, roller coaster sau catarari.

 

Semne de pamant: Taur, Fecioara si Capricorn

Persoanele nascute in aceste trei zodii sunt de moda veche, cu picioarele pe pamant si simple. Pentru ei, luna de miere ideala este sa-si petreaca timpul intr-o atmosfera relaxanta. Toscana sau Peru sunt locatiile internationale ideale pentru ele. Asigura-te ca le pregatesti ceva romantic, precum cine, vizite in parc, degustari de vinuri sau croaziere.

 

Semne de aer: Gemeni, Balanta si Varsator

Persoanele nascute in aceste zodii iubesc spontaneitatea si stimularea intelectuala. Locatiile culturale si romantice din Europa sunt ideala pentru ei: o degustare de vinuri in Franta si o vacanta culinara in Italia. De asemenea, adora sa exploreze bogatiile culinare ale zonelor in care traiesc. Orienteaza-te si spre Egipt, Praga sau Paris.

 

Semne de apa: Rac, Scorpion si Pesti

Aceste semne sunt atasate puternic de elementul care le patroneaza, apa. O vacanta la plaja este ideala pentru ele. Fiji, Insulele Caraibe si Bora Bora ar fi alegerile perfecte. Oricunde s-ar afla, isi doresc sa fie inconjurate de frumusete. Iubesc intimitatea, asa ca planifica o intalnire romantica pe o plaja pustie.