Horoscopul complet al lunii iulie. Ce zodii vor avea succes in dragoste, bani si cariera

 

Iata un ghid pentru : Proiecte rentabile, parteneriate avantajoase, sanse pe plan financiar, in dragoste si la jocurile sansei.

 

 

Iata, am intrat in a doua jumatate a anului! Luna iulie ne intampina cu  bucurii si cu mai multe schimbari decat am evaluat noi. Un mesaj important ne transmite Mercur care revine in miscare directa pe data de 2 cand este in zodia Gemenilor.

 

Atunci putem spera sa primim o serie de informatii foarte importante, in domenii care ne preocupa, in activitati intelectuale si in deplasari in care prindem doi „iepuri” : rezolvam problemele profesionale si ne relaxam.

 

Jupiter, marele nostru benefic, se muta in zodia Leului din data de 17; aici va domni suveran un an si ne va influenta in deciziile noastre de divertisment, de dragoste, in relatiile profesionale si in jocurile de culise.

 

Este un interval favorabil pentru familiile care se decid sa aiba urmasi. Marte va trece in zodia Scorpionului din data de 27 si o serie de cheltuieli neprevazute vor creste, iar problemele materiale care ne intampina de la aceasta data ne obliga sa gasim solutii rapide. De asemenea, un aspect semnificativ in aceasta luna se refera la reevaluarea relatiilor de prietenie incepand din data de 22 . Este un prilej sa tragem linie si sa stim pe cine putem conta, sa facem o selectie in randul amicilor si sa ne prezentam in societate cu proiecte valoroase care sa ne reprezinte cu succes in orice  competitie.

 

Berbecul (21 martie - 20 aprilie)

Proiecte si  tentatii  

Pentru Berbeci, Jupiter suna “eliberarea” din anumite constrangeri. Timp de un an proiectele majore vor intra pe fagasul normal mai repede, fara prea multe complicatii, iar neplacerile nu vor mai  bate pasul pe loc multa vreme.   

In prima parte a lunii veti munci mai mult pe plan profesional,  pentru ca veti fi convinsi ca cineva va pune bete-n roate . Lucrurile se indreapta dupa data de 21, cand nu va mai lasati coplesiti de suspiciuni si va mobilizati pentru rezolvarea prioritatilor reale. Daca va tenteaza debutul intr-un nou domeniu de activitate, este bine sa va alegeti un proiect pe termen scurt si sa va familiarizati cu noul vostru job.   

Consolidati relatiile amicale

Exista sansa sa discutati cu tact la masa negocierilor. Prietenii  si colaboratorii vostri va  intampina cu noutati care vor contribui la relansarea unor proiecte pe care le-ati abandonat in ultima vreme. Cultivati-va calitatile : curajul, tenacitatea si dinamismul. Tineti in frau defectele vostre : impulsivitatea si autoritarismul.

Diplomatie in relatiile cu sefii

Relatiile voastre cu sefii se imbunatatesc. In mod firesc, este bine sa nu le contestati opiniile si autoritatea si sa nu le spuneti ca voi aveti ultimul cuvant. 

Povestile noastre de dragoste

In aceasta luna, Jupiter va ajuta sa consolidati relatia cu partenerul de viata dupa data de 17.  Pentru a mentine climatul de armonie este posibil ca acesta sa va propuna proiecte care sa va aduca avantaje in curand. Dupa data de 22, evitati orice controversa.

Puncte sensibile: Sunteti irascibili la vestile care sosesc prin intermediari. De asemenea, oboseala si insomniile ar fi rivalii vostri care va creeaza probleme.

Zilele favorabile : 3 este o etapa benefica pentru prioritatile financiare;  in data de 20 intalnirile cu prietenii sunt de bun augur.  

Zile nefavorabile:  Evitati deciziile importante pe plan sentimental in data de 8 , iar in 18 este bine sa evitati eforturile fizice si intelectuale .

Numerele sansei voastre:  6-7-12-14-17-18-24-29-34-48-49 

 

Taurul (21 aprilie - 20 mai)

Proiecte si tentatii 

Dialogurile purtate cu anturajul in prima parte a lunii readuc in discutie probleme din trecutul nu prea indepartat. Veniti cu argumente obiective si conflictul se poate stinge. In aceasta luna, climatul de armonie poate fi asul vostru castigator.

Consolidati relatiile amicale

Starea voastra de spirit atrage sansele in afacerile si initiativele preferate. Zilele de 11si 12 sunt inconjurate de situatii neprevazute si este bine sa evitati orice conflict sau controversa in viata relationala.Alaturi de prieteni, starea voastra de spirit se poate imbunatati.    

Diplomatie in relatiile cu sefii

Comunicarea cu persoanele utile si de decizie se imbunatateste dupa data de 21, iar aceasta sansa va sporeste increderea in viitoarele voastre reusite. Persoanele de acelasi sex va sustin proiectele  curajoase.

Povestile voastre de dragoste

Relatiile sentimentale nu vor fi la inaltimea pretentiilor voastre. Mai rece, mai distanta, persoana iubita va testeaza rabdarea. Lucrurile se mai indreapta dupa data de 20, la interventia lui Cupidon, ambasadorul armoniei in viata cuplurilor.  

Puncte sensibile : Temutele migrene se departeaza de voi dupa data de 21. In schimb, trebuie  sa va menajati gleznele si rinichii si sa nu faceti eforturi fizice in jurul datei de 15.

Zilele norocoase : in 12, calatoriile sunt insotite de avantaje , iar 14 eate o data benefica pentru sanatatea voastra. 

Zile nefavorabile: In data de 22, evitati sa semnati documente importante; 28 este o etapa care stimuleaza controversele.   

Numerele sansei voastre: 1-10-18-27-28-30-32-36-37-45-48

 

Gemenii (21 mai - 21 iunie)

Proiecte si tentatii  

In iuresul noutatilor pe care le primiti, alegeti solutiile de conjunctura pana in data de 18. Excursiile si activitatile spirituale sunt foarte instructive pentru voi, iar in intervalul 9-13 va  bucurati de o realizare deosebita. Tot acum, va felicitati ca in joburile care va tenteaza puteti sa evitati rutina. Atentie insa la detalii, indeosebi in activitatile pe termen mediu.

Consolidati relatiile amicale

Colaborarile cu prietenii sunt avantajoase dupa data de 14, iar castigurile alaturi de acestia si de rude sporesc dupa data de 19.   

Diplomatie in relatiile cu sefii

Sprijinul persoanelor influente se mentine indeosebi in  intervalul 9-13, iar sefii vostri vor fi mai obiectivi. In aceasta luna, va implicati in proiecte mai deosebite, apreciate de colectivul in care activati, iar efectele financiare nu vor intarzia sa apara. De aceea, incercati sa pastrati relatiile de buna colaborare cu colegii si mai ales cu sefii dupa data de 27.

Povestile voastre de dragoste

In viata de cuplu plutesc norii suspiciunilor. Unii parteneri vor fi mai gelosi, altii vor crede ca atentia persoanei iubite se indreapta mai mult spre alti prieteni. Activitatile de divertisment  vor ocupa o buna parte din timpul vostru liber, iar in intervalul 16-21iulie predomina discutiile cu partenerul de viata pe aceasta tema.   

Puncte sensibile

Afectiunile acute si cronice trebuie tratate cu toata seriozitatea; acestea se pot imblanzi dupa data de  22. De asemenea, evitati sporturile dure si protejati-va zona capul dupa data de 26.

Zilele norocoase :  4 este un mesager al norocului pe plan financiar, iar 14 este o data benefica pentru cariera voastra. 

Zile nefavorabile:  Data de 1 nu va aduce reusitele asteptate pe plan profesional ; in 23, in discutiile cu anturajul apar controverse neasteptate.    

Numerele sansei voastre: 3-4-9-12-16-18-27-28-39-45-48-49

 

Racul ( 22 iunie-22 iulie)

Proiecte si tentatii

Este un interval incarcat de tot felul de noutati si de activitati suplimentare. Va bucurati de sprijinul astrelor: Soarele, Mercur si Venus strabat zodia voastra si va confera energii sporite (19-22).  Jupiter va ajuta sa sporiti veniturile: In data de 17, va tenteaza sa investiti in anumite proiecte de suflet, dar trebuie sa schimbati ordinea prioritatilor. Unele defectiuni ale obiectelor de folosinta indelungata va obliga sa le reparati si aceste cheltuieli suplimentare va strica socotelile.  

Consolidati relatiile amicale

In aceasta luna, consolidarea relatiilor amicale contribuie la revigorarea finatelor voastre. Totodata, schimbari importante apar la locul de munca si veti trai clipe incarcate de emotie pentru ca vreti sa va pastrati locul de munca. Documentati-va foarte bine in privinta proiectelor de anvergura, pentru ca dupa data de 17 puteti iesi in evidenta.

Diplomatie in relatiile cu sefii

Relatiile cu persoanele de decizie se imbunatatesc. In a doua parte a lunii, mai ales dupa 23, sefii vostri vor aprecia unele idei indrajnete si va solicita sa le concretizati.  De asemenea, nu incurajati cancanurile in anturajul vostru, in special in prima parte a intervalului, cand acestea pot degenera in discutii paguboase pentru voi.

Povestile voastre de dragoste

In plan afectiv, relatia cu partenerul de viata se poate consolida, exceptand intervalul 7-13, cand acesta poate fi mai nelinistit , datorita problemelor profesionale. Data de 27 este un reper important pentru cuplurile cu mari probleme. Totusi, exista o sansa nesperata de reconciliere.

Puncte sensibile

Munca in exces va accentua irascibilirtatea voastra. Stresul este un dusman pentru voi, indeosebi in primele doua saptamini ale lunii. Dupa data de 16, implicarea voastra in activitati practice va ajuta sa va eliberati de energiile negative. Orele de odihna trebuie respectate indeosebi intre 14 si 19 iulie.

Zile norocoase: 16  este o etapa benefica pentru imbunatatirea situatiei financiare; in 24 armonia  predomina in viata de familie.

Zile nefavorabile:  In 14, acordati atentie problemelor voastre de sanatate;  in 23, nu incurajati controversele in viata de cuplu.

Numerele sansei voastre : 3-8-9-12-16-18-20-24-25-30-35-44

 

Leul (23 iulie - 23 august)

Proiecte si tentatii

Multe intamplari teribile va intampina in compania lui Jupiter. Acesta va protejeaza proiectele prioriare si va ajuta sa ocoliti tentatiile paguboase. Veti primi numeroase invitatii si trebuie sa fiti prezenti la un protocol, sa plecati la drum cand nu va ganditi. Iulie este luna in care veti relua activitati abandonate si veti descoperi unde ati gresit.

Consolidati relatiile amicale

Partenerii de afaceri, dar si prietenii vostri va convoaca la discutii pe teme de interes comun. Cele mai interesante solutii apar in data de 19 cand se contureaza noi aliante alaturi de persoane de renume. Nu sunt excluse intrigile de culise: nu uitati ca pasarea pe graiul ei piere.

Diplomatie in relatiile cu sefii

Totul depinde de modul in care va prezentati opiniile. Chiar daca nu aveti un punct de vedere comun cu sefii vostri, nu trebuie sa va lamentati; de asemenea  nu va exprimati nemultumirea daca munciti mai multe ore in plus. Dupa data de 16, trebuie sa scoateti in evidenta calitatile voastre : generozitate si incredere in propriile forte.

Povestile voastre de dragoste

In aceasta luna, Cupidon va aduce in cale multe ispite, dar viata afectiva nu va avea de suferit. Partenerii de viata vor fi nevoiti sa plece la un drum pentru a rezolva o problema de familie- starea de sanatate a unei rude apropiate. Din 17,  incepe o perioada mai buna pentru majoritatea nativilor.

Puncte sensibile

Problemele de sanatate se aduna in acest interval pentru ca oboseala isi pune amprenta asupra sanatatii voastre: migrenele si aritmiile sunt mai frecvente , mai ales dupa data de 21. Odihniti-va mai mult si evitati eforturile fizice.

Zile norocoase : 18 este o etapa benefica pentru viata afectiva. In 24 puteti conta pe o imbunatatire a situatiei finaciare.

Zile nefavorabile : 28 nu este o etapa benefica pentru jocurile de noroc; in 29, preveniti stresul si oboseala.   

Numerele sansei voastre: 5-8-10-11-16-19-23-24-32-40-41-44-

 

Fecioara (24 august - 22 septembrie)

Proiecte si tentatii

Este un interval favorabil pentru cultivarea relatiilor sociale pentru ca Jupiter le protejeaza.  Din data de 17, trebuie sa ajungeti la zi cu restantele de orice natura. Orice promisiune lansata in ultima vreme trebuie s-o onorati pe parcursul acestei luni, cu exceptia zilelor de 12 si 18, pentru aceste zile nu va poarta noroc. 

Consolidati relatiile amicale

Relatiile cu partenerii de afaceri si cu prietenii sunt favorizate in acest interval. Propunerile voastre vor fi foarte apreciate cand veti discuta la concret capitolul “proiecte comune”.  In acelasi timp, nu va pierdeti timpul in proiecte minore si nu este momentul sa va retrageti din viata publica.

Diplomatie in relatiile cu sefii

Configuratia astrala favorizeaza comunicarea cu persoanele influente din anturaj , indeosebi pana-n data de 13.  Sefii vostri directi vor impartasi punctele voastre de vedere inedite. Acum, trebuie sa sistematizati unele informatii deosebite pana-n data de 18, pentru ca astfel veti prinde “trenul” unei sanse.    

Povestile voastre de dragoste

In acest interval, sentimentele voastre sunt profunde. Tot acum,  va impacati cu gandul ca relatia voastra trebuie consolidata in continuare. O noua strategie se contureaza in cazul cuplurilor cu probleme in ultimele zile ale lunii.

Puncte sensibile

Toate problemele de sanatate apar din cauza stresului si alimentatiei. Chiar daca in teorie sunteti asi in aceasta privinta, este momentul sa va protejati ficatul, sitemul nervos si sa nu ridicati greutati. Respectati programul de odihna si dieta cu multe fructe si legume bogate in vitamine din complexul B si calciu: salata verde, varza si broccoli.

Zile norocoase : 4 este o data favorabila pentru investitii mai deosebite; in 11, sunt favorizate proiectele de divertisment.

Zile nefavorabile: in 12, evitati certurile cu rudele;  in 18, nu face nicio investitie:

Numerele sansei voastre :4-8-13-15-16-22-25-26-34-40-44-49  .

 

Balanta (23 septembrie - 22 octombrie)

Proiecte si tentatii

Pentru proiectele importante-in cariera si in afaceri, trebuie sa actionati in primele doua saptamani; dupa aceea, sansa nu va mai surade in aceeasi masura. Daca apare o oferta de colaborare foarte ispititoare, prudenta este foarte necesara. Orice amanunt conteaza pentru ca o suma importanta de bani sa va parvina la sfarsitul acestei lui.

Consolidati relatiile amicale

Initiativele originale vor fi foarte apreciate de persoanele de decizie. Oportunitati de realizare exista si sunt in legatura directa cu prietenii vostri specialisti intru-un domeniu de activitate; totusi, acestia pun conditii destul de riguroase si trebuie sa ajungeti la un consens- cu tact, fireste .

Diplomatie in relatiile cu sefii

Sefii vostri directi apreciaza initiativele originale. In cazul vostru, trebuie sa va reamintiti proverbul: “Tonul face muzica”. Daca veti pleda cu tact in favoarea initiativelor voastre pana-n data de 16, vi se poate implini o dorinta.

Povestile voastre de dragoste  

Este un interval destul de promitator, pentru ca orgoliile voastre nu se mai dueleaza. Treptat-treptat veti renunta la reprosuri, iar interventia parintilor in viata voastra va fi discutata cu mult calm. De unde atat calm?. O veste importanta va convinge ca o portie de intelepciune poate sa faca minuni pe toate planurile.  Data de 26 poate sta la temelia iubirii voastre.

Puncte sensibile

Energia fizica este la cota plus, in prima parte a intervalului, dar starea de iritare se mentine pe parcursul celor 14 zile. Cele mai multe necazuri le aveti din cauza hranei. Terapiile naturiste va ajuta destul de mult si vor ameliora circulatia periferica si problemele biliare. Este important sa le acordati atentia cuvenita.

Zile norocoase : Data de 1 iulie este in avantajul celor care lanseaza noi initiative. In 8, puteti conta pe succesul activitatilor intelectuale.

Zile nefavorabile : In 22 este bine sa evitati excesele de orice natura si sa va menajati starea de sanatate. Daca trebuie sa faceti o deplasare, ocoliti data de 28 iulie.

Numerele sansei voastre:6-12-15-18- 19-24-27-33-36-42- 45.                                        

 

Scorpionul ( 23 octombrie -22 noiembrie )

Proiecte si tentatii
Vesti bune pentru voi! Si zodia voastra se bucura de avantajele schimbarilor care apar acum. Marte revine in semnul vostru dupa o absenta de doi ani. Acum puteti lua decizii importante, poate mai regide, dar in nici un caz gresite. In schimb, micul benefic, Venus, vine in zodia voastra si puteti sa faceti fata tentatiilor, sa va bucurati de un strop de relaxare. 

Consolidati relatiile amicale  

Adaptarea la conjunctura zilei devine un imperativ, mai ales in intervalul 7-11, destul de agitat. Daca lucrati cu sume de bani importante, fiti prudenti si socotiti de mai multe ori. Prietenii de mare incredere va sunt de mare ajutor, dar in relatiile cu colegii de sectie pot interveni tot felul de situatii neasteptate si, in a doua parte a lunii, sa fiti foarte descumpaniti. Cand sunteti nervosi, evitati sa luati decizii importante .   

Diplomatie in relatiile cu sefii

Reflectati indelung asupra deciziilor importante si nu raspundeti provocarilor !  Daca va inarmati cu aceasta deviza, sansele voastre de a scapa de doi dusmani declarati sporesc considerabil. Sefii vor aprecia  tacit tactul vostru.  

Povestile voastre de dragoste

Este o perioada favorabila pentru viata afectiva. Ranile sufletesti se vindeca mai repede si entuziasmul sentimental este un trofeu pe care-l meritati. Pentru persoanele singure, intervalul 1-14 iunie aduce o mare noutate si Cupidon este maestru de ceremonii. 

Puncte sensibile

Grijile financiare si replicile persoanelor acide din anturaj va fura energia. De aceea si durerile de cap, si indigestiile sunt mai frecvente, cel putin pana-n data de 26.  Va deranjeaza mult faptul ca nu sunteti in forma, dar partenerul de viata poate fi un tonic pentru voi in momentele critice. Abia dupa data de 27, starea de sanatate se imbunatateste in mod considerabil; un strop de neliniste tot mai ramane.

Zile norocoase :  Ziua de 2 este de bun augur pentru problemele voastre finaciare. In 12, daca trebuie sa calatoriti, puteti pleca linistiti la drum pentru ca rezolvati ceea ce v-ati propus.

Zile nefavorabile: Zilele de 23 si 25 nu sunt favorabile comunicarii ; nu discutati in contradictoriu.

Numerele sansei voastre: 3-5-12-14-15-21-23-32-38-41-48  

 

Sagetatorul ( 23 noiembrie-21 decembrie)

Proiecte si tentatii

Actionati cu fermitate si primiti cu entuziasm ofertele de afaceri si de colaborare, in prima parte a lunii. Etapa 11-15 este foarte avantajoasa pentru lansarea noilor proiecte. Dupa data de 16, entuziasmul vostru pentru noutati scade treptat datorita oboselii acumulate. Proiectele pe termen lung sunt importante pentru progresul vostru profesional si descoperiti persoane abile si dornice sa investeasca practic in proiecte comune. Nu actionati la primul impuls .

Consolidati relatiile amicale

Vestea cea mare se refera la o reusita profesionala. Veti constata cam tarziu ca cineva va urmareste din umbra. Veti fi tentati sa lasati ca lucrurile sa evolueze in mod firesc, dar nu este bine. Lamuriti cauza unor nemultumiri din anturajul vostru si consolidati relatiile cu persoanele de care v-ati detasat in mod subiectiv. In intervalul 21-29, consultati-va cu specialistii in chestiuni care privesc investitii importante.

Diplomatie in relatiile cu sefii

Acum retusati unele proiectele abandonate pentru ca ati descoperit unele solutii practice. Aceste completari le faceti destul de repede, pentru ca reusiti sa depasiti  si unele obstacole de mentalitate dupa data de 21.      

Povestile voastre de dragoste

In viata de cuplu va bucurati de intelegerea pe care o manifesta persoana iubita; in acelasi timp, sunteti mandri de reusitele persoanei iubite si puneti la punct chestiuni care va intereseaza in egala masura pe amandoi.

Puncte sensibile

In aceste zile va intereseaza in mod expres parerea anturajului despre voi. Pentru ca starea de oboseala se amelioreaza sunteti mai activi si dupa atata amar de vreme, dupa mai bine de patru luni, deveniti liderii activitatilor curajoase pe termen lung..     

Zile norocoase :  In data de 11descoperiti solutii foarte originale pentru problemele voastre profesionale si de afaceri. In 18, si implicarea voastra in proiecte financiare se dovedeste de bun augur.

Zile nefavorabile: Mult tact in relatiile cu persoanele din anturaj in data de 8; in 28 evitati orice fel de excese pentru ca sanatatea voastra lasa de dorit. 

Numerele sansei voastre: 2-7-11-16-17-25-29-33-34-38-43-47

 

Capricornul (22 decembrie - 20 ianuarie)

Proiecte si tentatii  

Pentru voi, Capricornii, increderea este aliatul care va poate sustine , pas cu pas, si nu mai pasiti prudenti in orice demers.  Desigur, ca vor fi momente in care va agitati pentru unele vesti care intarzie. In principiu, veti fi mai flexibili. Daca participati la proiecte de grup, incercati sa le rezolvati pana in data de 18, pentru ca sansele voastre sunt apreciabile pana atunci. Nu trebuie sa va tenteze si alte oferte profesionale care apar prin intermediul femeilor din anturaj.

Consolidati relatiile amicale

In aceste zile va propuneti sa inaintati pe anumite coordonate. Sunteti de acord cu proiectele de grup, incepand din data de 2. Afacerile preferate care au batut pasul pe loc vor fi o tinta privilegiata, dar exista colegi care ar putea sa va puna o piedica tocmai cand va este lumea mai draga.

Diplomatie in relatiile cu sefii     

Sunteti consecventi si vreti sa nu va abateti de la prioritatile programate. Pentru ca totul sa iasa struna, este firesc sa  nu fiti prea indrazneti si sa nu lansati opinii personale , dupa data de 20, in mod deosebit.

Povestile voastre de dragoste

Climatul de armonie cu prietenii si colegii influenteaza in bine starea voastra de spirit in viata de familie si de cuplu, indeosebi pana in data de 17, cand Jupiter este aproape de voi. Profitand de acest atu, in viata de familie reusiti sa scapati de suspiciuni si farmecul personal se face remarcat. Desigur, pentru cei care vreti sa plecati in concediu, in a doua parte a lunii, va puteti distra si relaxa excelent, ca in vremurile cele mai bune.

Puncte sensibile

In acest interval, va straduiti sa actionati la timp si sa onorati  prioritatile. Nu este prea usor sa impliniti aceste deziderate pentru ca starea de  sanatate nu urca la cota performantelor: problemele respiratorii si reumatice va sacaie o vreme. De teama, in a doua parte a intervalului, multi Capricorni vor fi hotarati sa faca multe investigatii.

Zile norocoase :  In data de 8 vestile bune sosesc din zona finatelor; mai mult, noutatile primite in data de 27 va readuc linistea sufleteasca la capitolul Sanatate.

Zile nefavorabile:  In 21, apar o serie de incurcaturi care va determina sa fiti prudenti pe plan profesional; In 28, nu faceti investitii pe termen scurt pentru ca nu vor fi profitabile.

Numerele sansei voastre: 1-3-10-12-19-21-28-30-33-37-38-46

 

Varsatorul ( 21 ianuarie --18 februarie)

Proiecte si tentatii

In aceasta perioada va puteti intalni cu rudele si cu prietenii vostri de suflet. Pentru proiectele de ultima ora depuneti eforturi importante pentru a le finaliza la timp. Totusi, o sansa  buna pentru castiguri suplimentare apare in intervalul 9-14. Va tenteaza sa va inscrieti in cursa unor competitii suplimentare, dar vocea intuitiei va sopteste sa terminati activitatile care sunt in derulare.

Consolidati relatiile amicale

Profitati de initiativele comune cu prietenii vostri si faceti tot posibilul sa pastrati armonia in anturajul in care va desfasurati activitatea. In a doua parte a lunii, atmosfera este mai relaxata, chiar daca va exista si un “cui al lui Pepelea”. Prieteniile, atat de importante in viata personala, vor trece un test dur, de scurta durata, spre sfarsitul lunii.

Diplomatie in relatiile cu sefii

Acum trebuie sa dovediti persoanelor influente ca puteti solutiona unele proiecte restante, ca sunteti mai flexibili si dispusi sa colaborati fara rezerve in activitati pe termen lung. Competenta si loialitatea fata de anturaj sunt coordonate pe care trebuie sa inaintati zi de zi, pentru ca sefii vostri sa nu mai tina seama de cancanurile din jur.   

Povestile voastre de dragoste

 Traversati o etapa favorabila pentru viata de familie si de cuplu. Persoanele singure vor face cunostinte interesante, chiar la serviciu, si se vor bucura de o viata sociala bogata, alungand singuratatea. Este placut pentru voi sa primiti complimente, sa vedeti ca farmecul personal este apreciat chiar de cine trebuie.  In general, relatia cu partenerul de viata se consolideaza mai mult decat pana acum. Din data de 17, vestile surpriza va intampina destul de des.

Puncte sensibile

In acest interval  nu este cazul sa ignorati unele semnale trase organism: ficatul protesteaza cand faceti excese culinare-grasimi si condimente. Si inima va cere o perioada de gratie . Energia pe care o aveti nu trebuie sa va induca in eroare si sa fortati organismul sa faca eforturi nefiresti.

Zile norocoase : Si pentru voi data de 1iulie este benefica din punct de vedere financiar. In 18, bucuriile apar in viata de familie.

Zile nefavorabile:  25 nu este benefica pentru Varsatorii care vor sa obtina o aprobare; 28 nu este o zi favorabila pentru speculatii si pentru jocurile de noroc. 

Numerele sansei voastre:4-8-13-17-20-22-26-28-30-31-35-49

 

Pestii (19 februarie - 20 martie)

Proiecte si tentatii

In aceasta luna se remarca interesul pentru prioritatile  profesionale si pentru debuturi in noi domenii de activitate. Starea de spirit este foarte buna si munca sustinuta va fi apreciata de persoanele influente. De aceea, incercati sa va intreceti pe voi insiva: cautati si gasiti resurse pentru a va adapta la cerintele cotidiene. Sigur, va tenteaza si unele deplasari in zone exotice sau in spatii cu o incarcatura spiritula deosebita. In aceasta privinta etapa favorabila se contureaza mai ales in intervalul 7-13.

Consolidati relatiile amicale  

Comunicarea cu prietenii de familie si colegii loiali este buna. Impreuna veti demara initiative placute si rentabile intr-un viitor apropiat. In privinta relatiilor de munca, Jupiter va inspira in continuare, iar efectele acestei stari de spirit vor fi durabile, timp de un an. De aceea, veti fi mai putin stresati din punct de vedere financiar, iar intervalul 11-15 va aduce sanse foarte interesante.

Diplomatie in relatiile cu sefii

In relatiile profesionale, vestile utile, care sosesc din surse  discrete, sunt un excelent ghid pana-n luna octombrie. In discutiile pe care le purtati cu sefii vostri in primele doua saptamani ale lunii stabiliti anumite strategii; acestea vor fi  benefice si pentru proiectele voastre de suflet.     

Povestile voastre de dragoste

Zeita Fortuna si Cupidon pun la cale tot felul de planuri pentru ca vor sa va simtiti foarte bine in aceasta vara. Ranile sufletesti ale celor care au avut probleme in cuplu se vindeca  cu ajutorul energiilor pozitive din jur. In acelasi timp, multe emotii se aduna in sufletul vostru in acest interval legate de etape de viata inedite. Burlacii vor fi  atrasi in mrejele lor de persoane abile de sex opus, iar Cupidon vegheaza asupra situatiei din culise.

Puncte sensibile

In acest  interval moralul vostru este la o cota  de invidiat. Vigoarea merge si ea pe aceste urme. Este important sa alegeti hrana adecvata acestui sezon, pentru a evita problemele de sanatate. Dupa data de 17, pofta de mancare va fi greu de tinut in frau, iar ficatul si bila merita o atentie in plus.

Zile norocoase : Pentru proiectele de calatorie, data de 3 este foarte avantajoasa; pentru rezolvarea unor probleme financiare, contati pe data de 28.    

Zile nefavorabile:  Evitati sa faceti investitii in data de 6;  in 18  alegeti cu prudenta hrana preferata: cate putin din toate ar fi deviza ideala pentru ca starea de sanatate sa nu aiba de suferit.   

Numerele sansei voastre: 5-9-14-18-19-23-27-30-32-36-40-41-45