Horoscopul pentru duminica, 6 iulie. Ce-ti rezerva astrele pentru ziua de azi

 

Taurii vor fi atrasi de ceea ce se intampla acasa sau la locul de munca, iar Balantele pot calatorii, ca si alte zodii. Omagiata zilei: Anastasia Lazariuc.

 

Horoscop zilnic berbec Duminica 6 iulie 2014

 
Vor exista emotii sau actiuni legate de casa dvs, sot (iubit), ocupatie si sanatate. Nu sunt probleme grave, iar astrele sunt de partea dvs. Puteti obtine bani, iar cu sanatatea stati destul de bine.

 

Horoscop zilnic taur Duminica 6 iulie 2014

 
Va veti concentra pe ceea ce se intampla acasa, la locul de munca, pe sanatate si pe partenerul de viata. Perioada este favorabila pentru politicieni. Evitati fumatul, daca este posibil, paziti-va de accidente, boli inflamatorii si arsuri. Sunteti foarte harnici si energici oriunde, dar sanatatea este foarte importanta, asa ca nu va obositi sau va chinuiti.

 

Horoscop zilnic gemeni Duminica 6 iulie 2014

 
Probabil veti fi atrasi in sfera intima. Mintea dvs in acest moment tinde sa aprofundeze intelegerea si puterea de convingere. Norocul “functioneaza” bine in ultima zi din saptamana. insa feriti-va de declaratii extreme si concluzii. Bun timp pentru toţi cei implicati in relatii publice, psihologie si de drept, cercetare, medicina.

Horoscop zilnic rac Duminica 6 iulie 2014

 
Daca aveti intr-adevar probleme de sanatate, incercati sa va schimbati atitudinea, ajuta mai mult decat ingrijorarea inutila. Sfera intima este fermecatoare, afectuoasa si blanda. Este o perioada in care cei mai multi Raci sunt pasionati, energici, cautand placeri.

 

Horoscop zilnic leu Duminica 6 iulie 2014

 
Puteti avea inclinaţii artistice si creative, dar nu fiti autoritar cu cei de familie sau cu iubitul/a. Succesul dvs poate veni din educatie, scris si comunicare. Mintea este practica, intuitiva si agitata, cu atat mai bine va simtiti atunci cand faceti ceva unic si special. Este o perioada excelenta pentru arta, sport si tranzactii de afaceri.

 

Horoscop zilnic fecioara Duminica 6 iulie 2014

 
Afacerile de familie sunt importante in aceasta perioada pentru dvs. De obicei, casa este curata si confortabila, cu bune relatii intre oamenii nascuti sub semnul Fecioarei. Feriti-va de rutina zilnica.

 

Horoscop zilnic balanta Duminica 6 iulie 2014

 
Ca o regula, cei nascuti sub semnul Balantei sunt atrasi de calatorii scurte. Va veti simti mai bine in trafic, să fie atent, cu toate acestea, dinamica nu conduce la o tensiune. Completati cu atenţie toate tipurile de documente in această perioada.

 

Horoscop zilnic scorpion Duminica 6 iulie 2014

 
Aveti capacitatea de a atrage bani, dragoste si lucruri frumoase, iar asta va ofera stare buna. Venus va inzestreaza cu frumuseţe, fericire, armonie si noroc. Acest lucru este sprijinit rational de mintea dvs, avand intuitie extraordinara, intelegere si solutii mai rapide. Va puteti face prieteni oameni bogati si puternici.

 

Horoscop zilnic sagetator Duminica 6 iulie 2014

 
Aveti abilitati de conducere, ceea ce va duce la performante de succes in afaceri sau politica, o perioada excelenta pentru avocatii nascuti sub semnul de Sagetator. Exista un pericol, cu toate acestea, mai ales daca sunteti prea egoist si deveniti insensibil cu altii.

Horoscop zilnic capricorn Duminica 6 iulie 2014

 
Puteti fi un organizator excelent, care inspira si pe altii sa de-a o mana de ajutor. Sunteti norocos si aveti succes in dragoste. Prietenii si grupurile sociale sunt foarte importante pentru dvs si este probabil sa va faceti multi prieteni tineri.

 

Horoscop zilnic varsator Duminica 6 iulie 2014

 
Treceti printr-o perioada foarte exigents, mai ales in ceea ce priveste chemarea dvs profesionala sau in legătura cu incercarea de a avea locul de munca dorit. Daca sunteti grijuliu, veti avea mult de castigat. Cu toate acestea, daca ajungeti la glorie, aveti posibilitatea sa devenit lider in propriul mediu.

Horoscop zilnic pesti Duminica 6 iulie 2014
In conformitate cu astrele, aveti conditii excelente pentru succes in drept, religie, puteti calatorii departe, chiar in strainatate. In aceste excursii puteti avea contacte de succes, chiar va puteti casatorii.

 

sursa: perfecte.md