Horoscopul pentru luni, 30 iunie 2014! Vezi ce surprize ti-au pregatit astrele

 

Berbecii nu isi pot tine sub control iesirile, iar Capricornii sunt supusi unui test. vedeta zilei: Cheryl Cole. La multi ani!

 

 

BERBEC

Laturile problematice ale personalitatii tale sunt dezvaluite in cursul zilei de astazi. Iti va fi dificil sa te prefaci, sa-ti tii sub control adevaratele pareri si sa te comporti cuviincios in societate.

 

 

TAUR

Familia iti da adevarate batai de capat . Din cauza dificutatilor pe care le intalnesti in relatiile cu cei apropiati, e posibil sa ai probleme de sanatate, ba chiar sa ajungi la medic. Nu te stresa!

 

 

GEMENI

Apar o multime de idei, propuneri, sugestii in grupul de prieteni si, cu toate ca nu erau planificate, se transforma in super amintiri legate de gasca. 

 

 

RAC

Dezechilibrul emotional puen stapanire pe tine si te orbeste. Esti rpedispusa sa faci getsuri necugetate din cauza iubirii si sa ai probleme cu cei dragi din cauza acestui comportament impulsiv.

 

LEU

Nu etsi deloc in apele tale. Un eveniment neprevazut te face sa te comporti cu lasitate, ba chiar sa-i dezamagetsi ep cei din jur cu actiunile tale.

 

 

FECIOARA

Furia, disperare si gelozia pun stapanirea pe tine. Trebuie sa te controlezi si sa actionezi mult mai calm si mai detasat daca vrei sa nu-ti creezi adevarate probleme pe viitor cu cei de la locul de munca.

 

 

BALANTA

O zi favorabila pentru Balante. Ai trecut deja printr-o perioada dificila, asa ca astrele par sa-ti dea timp de respiro si sa-ti ofere o veste buna, acre te va lua prin surprindere. 

 

 

SCORPION

Esti o maestra cand vine vorba de eschivare si de scaparea de situatii problematice. Reusesti sa te detasezi de o problema apasatoare si sa ii mai ajuti si pe altii care sunt in pericol.

 

SAGETATOR

Ai chef de o aventura, vrei ceva nou in viata ta. Desi apare sansa de a scapa de cotidian, e probabil aca aceasta sa aduca odata cu ea si mici probleme financiare si sociale. Mare grija! 

 

 

CAPRICORN

Astrele te supun unui test de autocontrol si rezistenta la stres. E posibil sa fii luata prin surprindere si sa clachezi sub presiune. 

 

 

VARSATOR

Te pierzi intr-un moment minunat si uiti de ratiune si responsabilitati. AI grija si evita sa fii egoista cu cei din jurul tau, mai ales daca ti-au fost aproape atunci cand aveai mare nevoie de ajutor.

 

 

PESTI

Actionezi sub impuls, iar asta va avea consecinte serioase asupra portofeluli tau. Nu mai cheltui necumpatat si gandeste-te ca luna abia a inceput.