Incepem weekendul cu surprize. Vezi ce ti-au rezervat astrele pentru 12 iulie!

 

Pestii vor incerca azi sa fie activi si sa rezolve problemele din societate, iar Racii vor fi complimentati! Omagiata zilei: actrita Michelle Rodriguez!

 

 

Horoscop zilnic Berbec Sambata 12 iulie 2014

 
Factorii sociali sunt mai favorabili pentru succesul dvs profesional, care in timp va creste mai mult si mai mult. Aceasta realizare va face fericiti multi Berbeci.

 

Horoscop zilnic Taur Sambata 12 iulie 2014

 
Veti face noi achizitii. Cu acestea va ocupati de obligatiile de afaceri si de implementarea unor noi realizari in viitorul apropiat. Acest lucru va fi valabil pe tot parcursul zilei de azi.

 

Horoscop zilnic Gemeni Sambata 12 iulie 2014

 
Vestile de natura administrativa, precum si cele legate de prieteni, vor surprinde pe multi. Se pare ca este vorba de unele modificari neasteptate care ar putea fi jenante pentru orice reprezentant.

 

Horoscop zilnic Rac Sambata 12 iulie 2014

 
Veti auzi o multime de complimente la adresa dvs, oamenii va vor convinge ca aveti o mare personalitate. Pot exista unele divergente in familie, dar e bine sa fiti calm si sa ascultati opinia tuturor.

 

Horoscop zilnic Leu Sambata 12 iulie 2014

 
Afirmati-va autoritatea, atat la locul de munca cat si in familie. Datorita farmecului castigat
aveti de partea dvs multi oameni. Dar fiti atenti – o gluma nevinovata rostita, poate crea o tensiune mare in colectiv.

 

Horoscop zilnic Fecioara Sambata 12 iulie 2014

 
Nu vor fi schimbari care va forteaza sa luati decizii rapide. In multe cazuri, este posibil sa fie vorba de o calatorie in strainatate, care prevesteste un sejur mai lung.

 

Horoscop zilnic Balanta Sambata 12 iulie 2014

 
Nu incepeti ziua cu activitati mai putin cunoscute si nu promiteti nimic dincolo de mijloacele dvs sigure. Lucrati cu prudenta atunci cand utilizati instrumente electrice si mecanice.

 

Horoscop zilnic Scorpion Sambata 12 iulie 2014

Nu incercati sa pacaliti securitatea slaba a unui aparat, de exemplu. Nu imprumutati bani unei persoane mai putin cunoscute mai ales daca nu sunteti sigur ca o veti mai revedea.

 

Horoscop zilnic Sagetator Sambata 12 iulie 2014

 
Zi buna pentru a infiinta o societate sau de a face o activitate personala. Este mai bine acum sa intrati in contact cu sefii si superiorii generali.

 

Horoscop zilnic Capricorn Sambata 12 iulie 2014

 
Este o zi variata. Farmecul de azi poate face minuni. In acest sens, profitati de situatii favorabile, dar nu este recomandat sa aratati persistenta si meschinarie.

 

Horoscop zilnic Varsator Sambata 12 iulie 2014

 
Starea de “hibernare” este caracteristica multora dintre reprezentantii semnului azi. Decat sa va incredeti azi intr-un Varsator, mai bine apelati la un prieten sau la distractie.

 

Horoscop zilnic Pesti Sambata 12 iulie 2014

 
Pestii vor demonstra azi ca sunt foarte activi in realizarea obiectivelor in societate, indiferent daca sunt personale sau de afaceri. In ambele directii, lipsa argumentelor interne pot aduce noroc.

sursa: perfecte.md