Tu cum esti? Cele mai bune neveste ale zodiacului

 

In spatele unui barbat puternic, se afla o femeie puternica. Asa zice un celebru dicton. Ca sa fii sigur ca femeia de langa tine iti va sta alaturi o viata, afla-i semnul zodiacal. Apoi consulta ce au de spus astrologii.

 

Iata care sunt cele mai bune neveste ale zodiacului, potrivit womenzodiac.com.

 

 

Berbec

Femeile Berbec sunt pozitive, optimiste si muncitoare. Pot fi foarte bune sotii, mame si gospodine, chiar daca sunt putin incapatanate si impulsive. Totusi, ele accepta compromisul si asculta de sotii lor. Asta daca nu isi dau seama ca barbatul de langa ele vor totul pe tava, fara sa depuna vreun efort.

 

 

Taur

Femeile Taur sunt dornice sa-si ajute sotul sa aiba succes. Ele stiu ca daca sotul e sus, si ele o vor duce bine. Femeile Taur sunt rationale si stricte cand vine vorba de bani si afaceri, intrucat nu le place esecul.

 

 

Gemeni

 

Femeile Gemeni sunt familiste si dedicate. Nu se tem de greutati si orice obstacol il depasesc cu tarie. Sunt sotiile perfecte pentru barbatii care obisnuiesc sa plece in delegatii.

 

 

Rac

Femeile Rac isi asteapta intotdeauna sotul cu masa pusa. Sunt experte in a crea o atmosfera incantatoare de familie. De obicei, femeile Rac stau in umbra sotului, lasandu-l pe acesta sa straluceasca in public.

 

 

Leu

Total opuse femeilor Rac, femeile Leu vor sa atraga toate atentia si aprecierea. Daca iti place o femeie Leu, ai grija sa-i oferi tot luxul de care are nevoie.

 

 

Fecioara

Femeile Fecioara aleg barbatii pasionati de stiinte si nu le plac aventurile. Femeile din zodia Fecioarei sunt sotiile ideale pentru medici, profesori. Ele sunt gata sa-si sacrifice cariera pentru sotii lor.

 

Balanta

Intalnirile cu o femeie Balanta pot fi experiente incantatoare. Pentru ca ii place foarte mult aventura, este destul de greu sa convingi o Balanta sa se marite. Insa, odata ajunsa cu verigheta pe deget, vei avea alaturi cea mai inteleapta femeie a zodiacului.

 

 

Scorpion

Femeile Scorpion sunt puternice si vor sta alaturi de barbatii lor, fara sa se vaicareasca.

 

 

 

Sagetator

Femeile Sagetator sunt foarte iubarete. Atat timp cat barbatii de langa ele le satisfac, vor fi fericite.

 

 

 

Capricorn

Femeile Capricorn sunt cele mai muncitoare si dedicate intru totul casei.

 

 

Varsator

Femeile Varsator pun pret pe latura spirituala a legaturilor de familie.

 

 

Pesti

Femeile Pesti vor lua deciziile numai in conformitate cu dorintele sotului si vor face totul ca acesta sa fie fericit.