Mesaje De La Multi Ani

Descopera mesaje de la multi ani unice.

felicitari

Pentru mine esti perfecta, te-am cuprins strans, strans! ^_^

felicitariAtat de mult mi-as fi dorit sa te fi tinut acuma in brate.. Noapte buna, sufletel!

felicitariFugi la somn domnule! Am nevoie de ochii aia frumosi ai tai odihniti pentru a ma admira maine cand ne vedem! P.S. Inca am privirea ta sexy intiparita in minte!

felicitariO imbratisare speciala pentru cineva special. Si un sarut dulce de noapte buna!

felicitariNu pot sa ma culc linistita, mai am un singur lucru de facut: sa-ti spun ca te iubesc. Noapte buna!

felicitari

De-abia astept sa fiu din nou in bratele tale iubito, noapte buna!

felicitariE mare. E cald. E pufos. Inainte sa intri la idei…este o mare imbratisare de noapte buna!

felicitariNici tie nu iti este somn? Ce pacat ca nu sunt acum langa tine sa iti arat cat de distractiva poate sa fie o noapte alba.. Sa ma visezi frumos!

felicitariIn dragoste si in vise nu exista imposibil.. Noapte buna!

felicitariEsti atat de dedicat finalizarii proiectului. Ce zici, te conving sa incepem propriul nostru proiect acasa? Te previn ca o sa implice testarea fiecarei camere. )

felicitari

Tocmai am vazut un film frumos care m-a facut sa ma gandesc la tine. Nu mi te pot scoate din minte. Vise placute, dragul meu!

felicitariSunt inca prinsa la serviciu, insa am vrut sa fac o pauza pentru a-i spune celui mai chipes si iubit barbat din viata mea noapte buna!

felicitariStiu ca maine ne vom revedea, dar nu mai am rabdare, trebuie sa-ti spun acum ca mi-e dor de tine. Noapte buna!

felicitariAs vrea ca visul sa devina realitate si sa ma trezesc langa tine.. daca nu, ma multumesc sa te stang in brate in somn..

felicitariTu esti motivul pentru care nu dorm noptile, Tu esti motivul pentru care strang perna la pieptul meu si Tu esti motivul pentru care nu pot adormi fara sa spun: Noapte buna!

felicitariVreu sa fiu persoana cu care te duci la culcare, macar in gand.. noapte buna!

felicitariIti doresc..o frumoasa si linistita noapte buna si somn lin si usor...ingerasii sa-ti vina in ajutor..ca toata noaptea sa-te pazeasca si de rele sa-te fereasca....! Papaaaaa....??! :-D (S) (S) (S)

felicitariSeara a venit ...gindul din nou mi-a zborat la tn ,la ochisori tai ,la gurita ta..la zimbetul fermecator care mereu ma face fericit cind il vad.Odorasul meu ...te iubesc enorm ,,iti trimit in zbor un car de nori incarcati cu sarutari ,macar unu sa cada de mine sa-ti fie draga.

felicitari

Noaptea sa-ti aduca vise frumoase, sa visezi clipele petrecute impreuna, iar stelele de pe cer sa fie martorele fericirii noastre. Somn usor! Te sarut!

felicitari

Somn lin iubita mea, sa visezi frumos!

1 2 3 4 5 6 »