Au fost felicitati
 • Eu nu te iubesc cu inima...

  Eu nu te iubesc cu inima...

  (vezi mai departe)
  2020-12-21

  Pentru: Laurentiu Florin

 • Am ajuns la varsta....

  Am ajuns la varsta....

  (vezi mai departe)
  2020-12-21

  Pentru: Laurentiu Florin

 • Nu spatele te doare...

  Nu spatele te doare...

  (vezi mai departe)
  2020-12-20

  Pentru: Laurentiu Florin


 • Felicitari de dragoste new
 • luchian marius

  luchian marius

  buna ma numesc marius sunt asi pentru a cauta o fata iubitoare va las nr putem vb la tel 0721828717 0790643800 sau pe facebook faceboo.. (vezi mai departe)

  Adăugat de: Luchian marius


 •  

   

   

   

  Mesaje cu ziua de nastere - La multi ani de ziua ta!

  Mesaje cu ziua de nastere - La multi ani de ziua ta!

   

  Page 1 of 10 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

  Un zimbet,
 O floare, 
O raza de soare.. 
Dar mai bine merge 
O VODCA!
 La multi ani!  

  Un zimbet are puterea de a indrepta totul si de a umple totul de lumina. Sa ai parte de cit mai multe zimbete in viata! La multi ani!

   

  
O imbratisare virtuala si cele mai frumoase urari de la multi ani!

   

  Pentru fiecare petala de pe tort, sa ai cite o surpriza placuta. La multi ani! 


   

  Sa ai cea mai frumoasa aniversare, o meriti! La multi ani! 


   

  Credeai ca am uitat de o zi atat de speciala precum nasterea ta? Iti trimit din tot sufletul acest mesaj de la multi ani si te asigur de prietenia mea vesnica!

   

  Viata e ca un vis, uneori frumos alteori umbrit de norii tristetii. Trebuie sa crezi in viata, sa intelegi  ca nu traim decat o data, sa iubesti ca si cum n-ai fi suferit niciodata, sa canti de parca nimeni nu te-ar auzi, sa muncesti de parca nimeni nu te-ar plati, sa imprastii veselia de parca nimeni nu ar plinge, si sa TRAIESTI…de parca acum ar fi sfarsitul! La Multi Ani! 


   

  Cu ocazia zile tale de nastere, iti doresc din toata inima si cu toata caldura sinceritatii cele mai dulci si calduroase urarii si traditionalul La multi ani! Printesa vietii mele. Te iubesc enorm si nu te voi uita niciodata. 


  Din adancul sufletului iti doresc ca anii ce se scurg sa treaca precum razele soarelui mangaie o trestie umeda si batuta de vant, precum iubirea alina sufletele suferinde. Sa fii fericita si mereu insotita de cei care merita sa te iubeasca. 


   

  De ziua ta iti urez din adancul inimii si infasurata cu caldura sufletului meu multa pace interioara, sa te bucuri de fiecare maruntis in viata, sanatatea sa te gazduiasca , prietenii sa te ajute in momentele grele, dragostea ta sa te iubeasca cum n-a iubit pe nimeni, si in final sa ai credinta si puterea Domnului de a duce la capat orice gand zamislit intr-u binele tau si a celor din jur! Multi ani! 
   

  Iti multumesc pentru toti anii in care ai fost primul gand dimineata si ultimul seara iar fiecare an mai frumos ca cel care a trecut. Daca ar trebui s-o iau de la început, as face la fel. Daca as avea cate o floare pentru fiecare clipa in care m-am gandit la tine, m-as plimba intr-o gradina imensa. Te imbratisez cu multa dragoste!

   

  La multi ani, sa ai o zi la fel de frumoasa ca tine! 


   

  Un ocean de sanatate, un munte de noroc, un camion cu bani si un sincer: “La Multi Ani!”

   

  Fie ca ziua de azi sa fie cea mai fericita zi din viata ta! Si fie ca ziua de maine sa fie si mai fericita decat cea de azi! La multi ani! 


   

  In viata sunt momente de fericire dar si de tristete.. Eu iti promit ca am sa iti fiu alaturi indiferent de situatie pentru ca tu esti viata mea si tot ce am mai scump pe lume. TE IUBESC ENORM, La Multi Ani! Daca exista ceva mai frumos decat viata, daca exista ceva mai minunat decat un rasarit de soare, daca exista ceva mai pur decat un vis si daca exista ceva mai puternic decat iubirea, fie ca acel ceva sa-ti apartina! La aniversarea ta – La Multi Ani!

   

   

  Page 1 of 10 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

   

   

  Mesaje cu ziua de nastere - La multi ani de ziua ta!


  NU ezita - Felicită aproapele! Făi o declaratie de dragoste! Trimitei un mesaj!

  Mesaje de felicitare