Au fost felicitati
 • 2017-03-28

  Pentru: Buck

 • 2017-03-28

  Pentru: George

 • 2017-03-23

  Pentru: Mine

 • 2017-03-22

  Pentru: Joker

 • La multi ani!

  La multi ani!

  (vezi mai departe)
  2017-03-20

  Pentru: Gabi

 • TE IUBESC enorm , bucatica mea de rai!

  TE IUBESC enorm , bucatica mea de rai!

  (vezi mai departe)
  2017-03-20

  Pentru: Kiki


 • Raspandeste

   

   

   

   

   

  Urari de Paste, Urari de Paste frumoase, Urari de Paste speciale

  Urari de Paste, Urari de Paste frumoase, Urari de Paste speciale

   

   
  Page 1 of 3 1 2 3
   

  Cu lumanari aprinse si sufletul curat sa spunem impreuna HRISTOS A INVIAT!


  Sărbători fericite încărcate de lumină, seninătate, bucurie şi dragoste!


  Fie ca sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să-ţi aducă cele 4 taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări!
   

  Paste mielul fericit, oul sade inrosit, de rusine s-a scumpit. Iubitul iepuroi sa-ti aduca euroi, fericire, sanatate, mult noroc si spor la toate!


  Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra  sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va calauzeasca pasii pe drumul vietii!


  Fie ca lumina Invierii sa iti umple sufletul de speranta, liniste, bucurie si iubire! As vrea sa petrecem Pastele impreuna. Desi stiu ca nu e posibil, iti voi fi alaturi cu sufletul si fie ca speranta Invierii sa mi te aduca aproape in curand! Paste fericit!

      
  Fie ca spiritul Sfant al Sarbatorilor de Paste sa va lumineze sufletele si casele! Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va ocroteasca!

   
  Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet liniste, pace si fericirea de a petrece aceste clipe magice alaturi de cei dragi. Hristos a inviat!


  Iepurasul mustacios e de Paste norocos, nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete:
  cozonac,oul inrosit si un Paste Fercit!!!

   

  Gaseste calea spre daruire, iertare, intelegere... Cauta sa fii mai bun, sa fii aproape cu sufletul de cei care-ti sunt si prieteni, si dusmani.


  Sfintele sarbatori de Paste sa va aduca liniste in suflet, multa bucurie, sanatate, fericire si puterea de a darui si ajuta semenii. Hristos a Inviat!


  Intalneste cu evlavie, pietate si armonie acest moment unic- Inaltarea Domnului.


  Sa aveti parte de un Paste Fericit alaturi de cei dragi, de o viata mai frumoasa si de un an mai bun! 

   
  Pentru a intelege sacrificiul suprem trebuie doar sa fim mai buni, mai iertatori, mai ingaduitori, mai intelepti, mereu cu lumina in suflet, ganduri si simtiri. Hristos a inviat!
   
   
  Lumina si caldura sarbatorilor de primavara printre care si Pastele sa ne incalzeasca sufletele, sa ne lumineze mintile, sa ne deschida inimile spre iubire, credinta, iertare. Sa fim mai buni, sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne inconjoara si sa daruim iubire celor dragi.
   
   
  Ou inrosit, miel rumenit, cozonac marit, Paste fericit. Fie ca aceasta sarbatoare sa va aduca multa nadejde si pace in viata.
    
   
  Un Paste fericit cu credinta, speranta si iubire ! La fel ca Domnul Christos, prin jertfa, efort si suferinta sa ajungem la biruinta ! Christos a inviat!
   
   
  Minunea Invierii sa va aduca in suflet impacare , armonie si iertare. Priviti cu seninatate inainte si bucurati-va de un nou inceput alaturi de tot ceea ce conteaza pentru dumneavoastra.

   

  Fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa va calauzeasca pasii, sa va aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in preajma voastra!  HRISTOS A INVIAT!

   

  Page 1 of 3 1 2 3

   

   

   

  Urari de Paste, Urari de Paste frumoase, Urari de Paste speciale


  NU ezita - Felicită aproapele! Făi o declaratie de dragoste! Trimitei un mesaj!

  Meniu
  Advertising