Mesaje de Noapte buna, SMS de noapte buna, Urari de noapte buna, Mesaje de noapte buna pentru el si ea, Mesaje de noapte buna pentru el si ea, Mesaje si urari de noapte buna pentru prieten si prietena!

Mesaje de noapte buna, SMS de noapte buna, Urari de noapte buna.

felicitari

Iubita ta îți spune încă o data că te iubește, astfel, vei dormi liniștit cu siguranță.:-)) Noapte buna!

felicitari

Mi-aș dori să te strâng în brațe înainte să iți urez “noapte bună” însă, sunt departe așa că îți spun din tot sufletul un sincer “te iubesc” și somn ușor.

felicitari

Uneori am nevoie de anumite lucruri însă, de tine, dragul meu (draga mea) am nevoie în fiecare zi și voi avea mereu. Te iubesc! Noapte bună, sper să adormi cu mine în gând.

felicitari

O lacrimă de dor îmi curge în timp ce o persoană frumoasă citește acest mesaj plin de iubire și urări de noapte bună, te iubesc îngeraș!

felicitari

Închide ochii ... știu, e noapte ... ascultă cum iți șoptesc din depărtare ... un sincer ‘te iubesc’ ... noapte bună ... te doresc .. :*

felicitari

Majoritatea oamenilor închid ochii pentru că vor să doarmă… Eu îi închid pentru că vreau să te văd! Noapte bună, iubire!

felicitari

Aș vrea să fiu o floare în mâinile tale, un zâmbet pe buzele tale, raza de lună care îți spune seara noapte bună.

felicitari

E noapte, mi-e frig și sunt atât de singurică, iar gîndul meu e cu tine mereu… aș vrea să te simt aproape, să mă ții în brațe și să-ți spun cât de mult te iubesc…

felicitari

Hey tu!!!
Da da, tu…
Anume tu ..
Cea drăguță…
Care ține acest
telefon în mâna!
dormi?
Vroiam să-ți spun doar
Noapte Bună…! :)

felicitari

As vrea ca visul sa devina realitate si sa ma trezesc langa tine...daca nu, ma multumesc sa te stang in brate in somn ...

 

 

Meniul mesajelor