Vacanța

Descopera mesaje de la multi ani unice.


Iti doresc o vacanta placuta si multe realizari in viata, In profesie si in familie, alaturi de cei dragi! Sa aveti toti parte ce celele mai frumoase clipe, relaxare si sa va intoarceti cu forte proaspete de munca! Concediu placut!
 
In acesta vacanta sa fi verde ca brazii de pe crestele muntilor, calduros ca soarele fierbinte de pe plaja si racoros ca apa marii. In rest multe bucuri si multa fericire.
 
Ce zici de peisajul asta: noi doi, pe plaja, admirand rasaritul, apusul, marea, ascultand valurile si pescarusii. Spune ca vrei!
 
Am facut cumparaturile, am luat biletele, am facut bagajele, mi-am anuntat prietenii si colegii, acum hai sa mergem!
 
Sa prindem fiecare rasarit, sa nu ratam niciun apus, sa ne distram si sa profitam de orice ocazie. Sa facem poze, sa ne simtitm bine si sa ramanem cu amintiri placute. Asta imi doresc de la aceasta vacanta.
 
Promit ca vom avea cea mai tare vacanta din viata noastra. Va fi o adevarata aventura si promit ca nu o vei uita niciodata.
 
Vreau sa-ti ofer: o plimbare cu trenul, apoi una pe plaja, o baie in mare si toata dragostea mea!
 
Ne asteapta zile insorite, multa plaja, mult nisip si apa care sa ne scape de caldura. Ne vom intoarce bronzati, fericiti si cu bateriile incarcate.
 
 
Va dorim ca razele soarelui sa va lumineze bolul cu bile negre si sa le transforme in bile albe, valurile marii izbind mereu malul sa va aduca aminte de tenacitatea si dorinta noastra de a progresa, iar templele vizitate sa va duca cu gandul la cele doua pietre de temelie ale credintei: iertare si intelegere! Va asteptam sa reveniti cu bine !