Botez • Urari de botez, Felicitari de botez

Descopera mesaje de la multi ani unice.


Urari de botez, Felicitari de botez, Mesaje de botez, Felicitari la botez, Urari de nou nascut

Urari de botez, Felicitari de botez, Mesaje de botez

Sa va bucurati de micul miracol ce a aparut in viata voastra!


Cea mai draga fiinta tocmai a aparut in viata voastra. Fie ca ea sa fie purtatoarea sperantelor voastre pentru un viitor mai bun!


Va doresc tuturor sanatate, bucurii, realizari pe toate planurile. Micutului bebe ii uram o viata lina, fara suparari, cu mii de realizari, sa fie mereu protejat, indrumat si iubit de parintii si toti ce il cunosc!


Sa-i uram numai cele bune noului nascut! Sa dea Domnul sa aiba parte de o viata ca in povesti, fara greutati si numai cu realizari frumoase!


Ii dorim bebelusului vostru sanatate, multa putere si noroc in calatoria lui prin viata, iar voua va uram sa aveti parte de multa dragoste si implinire!


Sa va bucurati de darul pretios ce a aparut in viata voastra! Sa fie sanatos si norocos!


Sa cresti mare, mare, mare, Sa ai parte de iubire, Sa ai parte de noroc, Sa traiesti in fericire, Cu tot neamul la un loc! La Multi Ani si botez fericit!


Un pic de tatic, un pic de mamica si multa multa minune…


Cele mai sincere urari de sanatate, fericire, viata imbelsugata si noroc alaturi de multa iubire ii dorim micutului care v-a umplut inimile de bucurie.


Felicitari! Ai devenit mamica! Este cel mai frumos lucru de pe pamant, este cea mai mare implinire a ta! Sa fiti sanatosi si fericiti!


Iti dorim din toata inima ca in viata ta sa intalnesti brate deschise, maini care sa te conduca pe drumul cel drept, oameni care sa te iubeasca si sa fie buni cu tine!