Au fost felicitati
 • 2020-04-02

  Pentru: Fata Cu Ochii Albastrii

 • 2019-11-20

  Pentru: Alex

 • iubitu meu ❤

  iubitu meu ❤

  (vezi mai departe)
  2019-11-20

  Pentru: Babet Alexandru


 • Felicitari de dragoste new
 • M-ai știi când obișnuiam să fim doar noi doi? Când știam că orice s-ar întâmpla tu o să fii acolo pentru mine? Știu că și acum m-ai face.. (vezi mai departe)

  Adăugat de: Iulian


 •  

   

   

   

  Mesaje cu finisarea scolii/liceului, Felicitari colegei de banca, Felicitari de examene, Mesaje de examene, Urari cu sustinerea examenelor!

   
  Am chicotit ani de zile impreuna in aceeasi sala, am copiat impreuna cand s-a putut, am invatat impreuna de cele mai multe ori, am tocit impreuna pana ni s-au incins pixurile si calculatoarele, am avut dureri de stomac din cauza emotiilor... Acum gata! Am reusit! Felicitari! Suntem in acelasi timp la sfarsit si la inceput de drum! Succes in viata !
   
  Mult succes la examene!Sper sa te ajute Dumnezeu sa ai numai rezultate magnifice!
   
  Imbraca-te cu uniforma de student,
  Si du-te la examen...
  Fii Treaz,Cuminte si Atent,
  Si-atunci ai sa iei nota 10.
   
  Imbraca-te cu uniforma de student,
  Si du-te la examen...
  Fii Treaz,Cuminte si Atent,
  Si-atunci ai sa iei nota 10.
   
  Fie ca in acest an sa ai numai note de 10. La examenul care te asteapta sa iti fie usor si sa se uite Dumnezeu numai la tine si sa iti sopteasca raspunsurile!
   
  Azi e prima zi de scoala
  Dragul meu, fii gata
  Unde-i scoala, nu-i tocmeala
  Sa inveti, sa fii cuminte
  Fapta-ti da rasplata
  Esti scolar de-acu-nainte.
   
  Mult succes in noul an scolar. Incearca sa iti asculti toti profesorii, sa te imprietenesti cu toti colegii si sa castigi premiul cu coronita.
   
  Pune-ti uniforma si indreapta-te spre scoala. Acolo vei invata sa scrii, sa citesti si sa socotesti.
   
  Cu cele mai bune ganduri si sperante ca vom lua cele mai bune note, incepem scoala, ne bagam cartile in ghiozdan si suntem gata sa cucerim lumea.
   
  Fii sincer cu oamenii si ajuta-i atunci cand poti, dar nu-ti lasa soarta in mainile lor! Doar tu iti poati face viata mai usoara si mai frumoasa!
   
  Meriti si vei avea o viata frumoasa si fericita. Trebuie sa-ti alegi cu grija idealurile si sa tintesti cat mai sus. Munceste cu placere pentru a avea mereu success. Fii sincer cu oamenii si ajuta-i atunci cand poti, dar nu-ti lasa soarta in mainile lor. Doar tu iti poti face viata mai usoara si mai frumoasa. Lupta cu toate fortele pentru a-ti atinge scopurile.Felicitari cu ocazia absolvirii.

   

   

   


  NU ezita - Felicită aproapele! Făi o declaratie de dragoste! Trimitei un mesaj!

  Mesaje de felicitare