Mesaje de Toamnă

Descopera mesaje de la multi ani unice.


 

Mesaje de Toamnă

Mesaje de Toamnă unice și evocative pentru a-ți exprima bucuria și admirația față de frumusețea acestui sezon

 

Ofera mai multa caldura pe masura ce vremea sa raceste! Deschide-te catre cei dragi pe masura ca natura se retrage din calea frigului! Fii mai darnic pe masura ce ziua se zgarceste cu orele in care ne sta alaturi! Fii mai iubitor pe masura ce soarele nu ne mai mangaie cu razele sale!
 
 
A inceput cu dimineti racoroase. Continua cu frunze palide ce se desprind resemnate de bratele copacilor. Urmeaza iuteala vantului aducand soapte de iarna. Pana atunci sa ne bucuram de frumusetea melancolica a toamnei!
 

Imi simt inima precum frunzele toamnei: lipsita de vointa in lupta cu pieirea. Dar va veni si primavara!
 
 
Ma rusinez de timiditatea galbenului palid cu care debuteaza toamna si ma infior vazand intensitatea caramiziului in care acesta se transforma.
 

Dupa caldura insuportabila a verii a venit in sfarsit si toamna. Racoarea ei tot mai iute imi da curaj! Ploile ei dusmanoase ma ambitioneaza! Culorile ei atat de intense si dominatoare imi dau incredere!
 

E vremea proviziilor! Aduna-ti cu grija amintirile din vara si pitestele bine de frigul ce va sa vina. Iti vei gasi alinarea in ele cand noptile de ploaie rece pe care toamna ni le aduce!