Mesaje De La Multi Ani

Descopera mesaje de la multi ani unice.


felicitariCraciun fericit si un An Nou cu mari si frumoase realizari!
felicitariAceasta e o noapte unica, in care te poti intilni cu cineva cu care nu te-ai vazut demult. Este vorba despre copilul care ai fost. Uita ca esti adult si retraieste miracolul noptii de Craciun!
felicitariUn an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii, si plin de succese. La multi ani!
felicitariFie ca sarbatorile de iarna sa iti aduca pace in suflet, mult noroc in actiune, planuri grandioase in ratiune si multa iubire in inima! La Multi Ani!
felicitariLumina sfanta din Ajun sa va aduca in suflet un Craciun vesnic! Sarbatori fericite!
felicitariFie ca aroma de brad, portocala, colindele, cozonacul cald si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie si sufletele de liniste. Craciun Fericit!
felicitariCraciun fericit! Iti doresc ca viata ta sa fie la fel de plina de impliniri si dragoste ca in aceasta perioada.
felicitariSarbatorile Craciunului si Anului Nou sa va aduca tot ce-i mai bun pe lume, multa iubire, fericire si prosperitate.
felicitariFie ca in perioada Craciunului sa vezi lumea cu ochii unui copil, sa traiesti minunea dragostei si sa te bucuri de absolut tot ce are de oferit aceasta sarbatoare!
felicitariLiniste interioara, speranta si dragoste, acestea sunt cadourile mele pentru tine de Craciun! Sarbatori fericite!
felicitariFrumusetea sarbatorilor de iarna sa va gaseasca in case alaturi de cei dragi. Aceasta sarbatoare sa va aduca multa sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor.
felicitariMos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa si va da din palma lui darurile cerului, langa brad si langa foc sa va umple de noroc!
felicitariIti urez, tie si familiei tale, multa sanatate, fericire si MULT NOROC in viitor! LA MULTI ANI! Sper ca aceasta sarbatoare sa va aduca numai fericire in casa si familie!
felicitariCraciunul este plin de bucurie! Este momentul perfect sa ne amintim de trecut si sa ne gandim la viitor! Fie ca pacea si dragostea sa te cuprinda, in aceasta perioada minunata! Sarbatori Fericite!
felicitariDaca la noapte un batranel grasut intra pe geam, te ia din pat si te baga intr-un sac, nu te ingrijora. I-am spus Mosului ca tu esti tot ce imi doresc de Craciun!
felicitariFie ca viata ta sa fie colorata si vesela asemenea unui brad de Craciun! Sarbatori fericite!
felicitariFarmecul zilelor de Craciun sa te insufleteasca si sa-ti lumineze toata fiinta! Bucura-te de adevarata semnificatie a acestei sarbatori alaturi de toti cei pe care ii iubesti!
felicitariDaca esti singur, iti doresc sa ai parte de dragoste, daca esti suparat, iti doresc sa ai parte de fericire, daca esti tulburat, iti doresc sa ai parte de liniste, daca te simti gol pe dinauntru, iti doresc sa fii plin de speranta. Craciun Fericit!
felicitariExista prieteni care ne fac viata o sarbatoare, dar exista si sarbatori care ne amintesc de adevaratii prieteni. Sarbatori fericite!