Au fost felicitati
 • 2018-04-15

  Pentru: Marian Cioci

 • La multii ani, Dima, te iubesc!

  La multii ani, Dima, te iubesc!

  (vezi mai departe)
  2018-04-13

  Pentru: Dima Bumbu

 • Te iubesc la multi anii

  Te iubesc la multi anii

  (vezi mai departe)
  2018-04-13

  Pentru: dima bumbu

 • La mulți ani verișoara mea ♥

  La mulți ani verișoara mea ♥

  (vezi mai departe)
  2018-04-13

  Pentru: Catalina

 • LA MULTI ANI!!!!!!!!!

  LA MULTI ANI!!!!!!!!!

  (vezi mai departe)
  2018-04-13

  Pentru: Antonela


 • Raspandeste
   

   

   

   

  Mesaje de 1 martie, Mesaje de 1 martie speciale. Felicitari de 1 martie, Urari de 1 martie, SMS de 1 martie, Mesaje de 1 martie pentru prietena si prieten. Felicitari de 1 martie pentru parinti.

  Mesaje de 1 martie, Mesaje de 1 martie speciale, Felicitari de 1 martie


  Page 1 of 2 1 2

   

  Viata, lumina, caldura… parfumul de fericire este esenta primaverii, iar martisorul simbolul ei. Va doresc ca razele soarelui somnoros sa va deschida petalele sufletului asemeni ghiocelului. Odata cu sosirea primaverii... iubeste, zambeste, spune tot ce vrei, joaca-te cu un copil, ajuta un batran, alege-ti o stea pe cer, spera sa ti se indeplineasca o dorinta, accepta un compliment, spune-le celor dragi ce mult ii iubesti, imagineaza-ti ca n-ai nici o grija, fa-ti un cadou… respira adanc… E PRIMAVARA!!


  Parfum, culoare, suflet... Primavara ce vine sa fie insotita de zambetul tau, optimismul tau si dragostea ta de viata, Felicitari!


  Noi iti dorim o primavara frumoasa Cu soare -n suflet si in casa Cu multa, multa sanatate, Succese mari sa ai in toate, Si mult noroc si bucurie In casa ta mereu sa fie. La Multi Ani! 


  Iti doresc un 1 Martie fericit si o primavara care sa-ti infloreasca intregul an.


  Primavara sa iti aduca un martisor de sanatate, un ghiocel de noroc, o adiere calda de fericire, un nor de iubire si un soare stralucitor asemeni sufletului tau.


  Daca dragoste este dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta, atunci cu siguranta ca te iubesc. As vrea ca acest martisor sa devina un simbol al renasterii sperantei in sufletele noastre si a bucuriei de a trai aceste clipe fericite de martie.


  Te privesc, Te respir, Infloresc, Te iubesc! Tu esti Primavara Mea!


  Iti doresc o primavara la fel de frumoasa ca tine!

   

  1 Martie, la inceput de primavara imi ofera ocazia sa-ti spun cit de mult insemni pentru mine, si cit de mult te iubesc.


  Tu ai adus in calea mea fericire, bunatate si dragoste. Multumesc pentru lectiile de viata pe care mi le-ai daruit. De la tine am invatat ca pot fi sensibil, dar si puternic, in acelasi timp. Tu esti ingerul meu pazitor. In aceasta zi de primavara iti adresez un gand bun si curat si un martisor. La multi ani!


  Primavara ce vine sa fie insotita de zambetul tau, optimismul tau si dragostea ta de viata. As sti astfel ca bucuriile mele se datoreaza tie.


  Deschide fereastra sufletului si lasa-te purtat de magia primaverii... E timpul sa infloresti si tu, sa te bucuri de caldura soarelui si de mirosul ghioceilor... E timpul sa traiesti!

   

   


  Page 1 of 2 1 2

   

  Mesaje de 1 martie, Mesaje de 1 martie speciale, Felicitari de 1 martie

   

  Mesaje de 1 martie, Mesaje de 1 martie speciale, Felicitari de 1 martie

  NU ezita - Felicită aproapele! Făi o declaratie de dragoste! Trimitei un mesaj!

  Meniu
  Advertising