Sfintul Petru si Pavel,sms de Sfintul Petru si Pavel,mesaje de Sfintul Petru si Pavel,felicitari

Descopera topul celor mai speciale mesaje, cum ar fi: mesaje de la multi ani, mesaje de dragoste, felicitari de ziua de nastere.

Felicitari de Sfintul Pentru si Pavel, Mesaje de Sf Pentru si Pavel, Urari de Sfintul Pentru si Pavel, SMS-uri de Sfintul Pentru si Pavel frumoase!

 
La multi ani, iubire! De ziua numelui tau iti doresc ca toate visele sa ti se indeplineasca si sa fii fericita, alaturi de mine!
 
 
Iti doresc sa zambesti. Pentru ca atunci totul va fi bine si vei gasi puterea sa razbati peste orice greutati. La multi ani,
 de Sfintii Petru si Pavel!
 
 
Draga Paul, de ziua numelui tau iti doresc sa ramai mereu asa cum esti acum, un prieten bun, de nedejde, haios si cu picioarele 
pe pamant! La multi ani!
 
 
 
De toti ai fost tu azi numit, in lacas Sfant chiar pomenit! Ma alipesc gingas si eu, dorindu-ti bine mereu. Numele ce-l porti de
 Sfant, poarta-l cu mandrie multa! Sa-ti dea putere si tarie, ani samatosi si bucurie! Un inger pazitor..iti doresc eu tie!
 
 
Foaie verde izma creata, s-ai in cont numai verdeata, cu bascula sa cari banii, sa ai sanatate de beton si trei iahturi in
 sopron. La Multi Ani!
 
 
Dau si eu un mesaj simpatic si nu sun pentru ca nu am bani, in ziua in care si soarele se trezeste noaptea sa-ti ureze La multi aaaaaaaani!
 
 
Cu ocazia zilei numelui iti uream multa sanatate, implinirea tuturor viselor si dorintelor! La Multi ani!
 
 
Nu suspina cand greul vietii te apasa si nici nu plange de al tau destin, caci dupa intristare viata-i mai frumoasa, asa cum dupa ploaie ceru-i mai senin! La Multi Ani!