Au fost felicitati
 • 2020-09-21

  Pentru: Florea Constantin 96547

 • Pentru soțul meu

  Pentru soțul meu

  (vezi mai departe)
  2020-09-21

  Pentru: Florea Constantin

 • 2020-04-02

  Pentru: Fata Cu Ochii Albastrii


 • Felicitari de dragoste new
 • luchian marius

  luchian marius

  buna ma numesc marius sunt asi pentru a cauta o fata iubitoare va las nr putem vb la tel 0721828717 0790643800 sau pe facebook faceboo.. (vezi mai departe)

  Adăugat de: Luchian marius


 •  

   

   

   

  Felicitari de Sfintul Pentru si Pavel, Mesaje de Sf Pentru si Pavel, Urari de Sfintul Pentru si Pavel, SMS-uri de Sfintul Pentru si Pavel frumoase!

   
  La multi ani, iubire! De ziua numelui tau iti doresc ca toate visele sa ti se indeplineasca si sa fii fericita, alaturi de mine!
   
   
  Iti doresc sa zambesti. Pentru ca atunci totul va fi bine si vei gasi puterea sa razbati peste orice greutati. La multi ani,
   de Sfintii Petru si Pavel!
   
   
  Draga Paul, de ziua numelui tau iti doresc sa ramai mereu asa cum esti acum, un prieten bun, de nedejde, haios si cu picioarele 
  pe pamant! La multi ani!
   
   
   
  De toti ai fost tu azi numit, in lacas Sfant chiar pomenit! Ma alipesc gingas si eu, dorindu-ti bine mereu. Numele ce-l porti de
   Sfant, poarta-l cu mandrie multa! Sa-ti dea putere si tarie, ani samatosi si bucurie! Un inger pazitor..iti doresc eu tie!
   
   
  Foaie verde izma creata, s-ai in cont numai verdeata, cu bascula sa cari banii, sa ai sanatate de beton si trei iahturi in
   sopron. La Multi Ani!
   
   
  Dau si eu un mesaj simpatic si nu sun pentru ca nu am bani, in ziua in care si soarele se trezeste noaptea sa-ti ureze La multi aaaaaaaani!
   
   
  Cu ocazia zilei numelui iti uream multa sanatate, implinirea tuturor viselor si dorintelor! La Multi ani!
   
   
  Nu suspina cand greul vietii te apasa si nici nu plange de al tau destin, caci dupa intristare viata-i mai frumoasa, asa cum dupa ploaie ceru-i mai senin! La Multi Ani!

   

   

   


  NU ezita - Felicită aproapele! Făi o declaratie de dragoste! Trimitei un mesaj!

  Mesaje de felicitare