Au fost felicitati
 • Te iubesc soțul meu

  Te iubesc soțul meu

  (vezi mai departe)
  2018-04-24

  Pentru: Nuțu

 • 2018-04-15

  Pentru: Marian Cioci

 • La multii ani, Dima, te iubesc!

  La multii ani, Dima, te iubesc!

  (vezi mai departe)
  2018-04-13

  Pentru: Dima Bumbu

 • Te iubesc la multi anii

  Te iubesc la multi anii

  (vezi mai departe)
  2018-04-13

  Pentru: dima bumbu

 • La mulți ani verișoara mea ♥

  La mulți ani verișoara mea ♥

  (vezi mai departe)
  2018-04-13

  Pentru: Catalina


 • Raspandeste
   

   

   

   

  Felicitari de 8 martie, Felicitari de 8 martie speciale, Mesaje de 8 martie, Urari de 8 martie, SMS de 8 martie, Felicitari de 8 martie pentru mama, Felicitari de 8 martie pentru prietena, Mesaje de 8 martie pentru prietena, Mesaje de 8 martie pentru mama, Felicitari de Ziua Internationala a Femeilor, Mesaje de Ziua Internationala a Femeilor.

  Felicitari de 8 martie, Felicitari de 8 martie speciale, Mesaje de 8 martie

   

  Page 1 of 3 1 2 3
   

  Scumpa mea, iti multumesc ca esti langa mine, frumoasa, dulce si-atat de diferita in fiecare zi. Iti multumesc ca stii sa tii aprins focul iubirii noastre. Ma indragostesc de tine si mai mult cand te vad cu fructul dragostei in brate. Cind ma saruta ea, simt ca ma topesc, simt ca si tu ma saruti prin buzele ei mici si cele mai dulci din lume! Te iubesc, va iubesc!


  Fie ca primavara iubirii sa iti inunde sufletul cu bucuria si parfumul tuturor florilor sale. Iti doresc un 8 MARTIE cat mai frumos!


  Am mai auzit povesti frumoase, am intalnit, am ascultat si am inteles iubiri incredibile. Dar pana acum, n-am reusit sa intalnesc o dragoste mai interesanta, speciala si nemuritoare, precum cea pe care o traim noi. Astazi, e ziua ta, e Ziua Internationala a Femeiei. Nu stiu cum sa-ti multumesc pentru ca existi in viata mea. Poate spunandu-ti, pur si simplu, "TE IUBESC", iar tu sa-ti iai de aici toata energia unei relatii pe care eu, unul, o consider perfecta. La multi ani superbi, la multi ani creativi, la multi ani sanatosi, dragostea mea!


  Esti prima persoana care ma vazut pe lume, esti prima persoana careia i-am dedicat primul cuvint, esti prima persoana care m-a tinut de mina cind am facut primii pasi, esti prima persoana care a stat langa mine cind m-am dus prima zi la scoala, esti prima persoana care suna doctorul cind ma imbolnaveam… Pentru tot si toate esti prima persoana din inima mea!


  Tu esti pentru mine o femeie frumoasa, o prietena speciala si o mama minunata. Ma simt mandra si norocoasa pentru ca esti mama mea. La multi ani!


  Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni.. fie ca primavara iubirii sa iti inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale. Iti doresc un 8 Martie cat mai frumos. La multi ani tie, mamei si bunicii tale! Va pup!


  Stiu ca nu ti-am aratat mereu ca am apreciat ceea ce ai facut pentru mine. Iti sunt recunoscatoare ca exist – tie iti datorez omul care sunt astazi, datorita tie sunt un om mai bun. Tu m-ai invat sa ma respect si sa respect pe altii, tu esti cea care m-a invatat sa fiu toleranta, tu esti cea care m-a ascultat intotdeauna si care a fost alturi de mine mereu. La multi ani, Mama!


  Un buchet de lacramioare, un manunchi de sentimente frumoase si o gramada de imbratisari pentru tine! La multi ani de 8 martie!


  Viata, arta, chiar si energia se declina la feminin. Ideea, ca si lupta si painea sunt tot femei. Ambitioase, dinamice, cu placerea muncii, emotive si eficace, fac ca interventia lor sa fie mai intuitiva, mai psihologica, benefica....
  De 8 Martie va urez sa fi-ti atat de frumoasa, deosebita, fericita si inconjurata de cei dragi incat sa aveti zambetul pe buze pana la urmatoarea zi a femeii.


  Tu ai adus in calea mea fericire, bunatate si dragoste. Multumesc pentru lectiile de viata pe care mi le-ai daruit. De la tine am invatat ca pot fi sensibila, dar si puternica, in acelasi timp. In aceasta zi de primavara iti adresez un gand bun si curat, dar si un martisor din suflet. La multi ani, mama!

   

  Page 1 of 3 1 2 3

   

   

   

   


  Felicitari de 8 martie, Felicitari de 8 martie speciale, Mesaje de 8 martie

  NU ezita - Felicită aproapele! Făi o declaratie de dragoste! Trimitei un mesaj!

  Meniu
  Advertising