Au fost felicitati
 • Pentru cea mai buna surioara

  Pentru cea mai buna surioara

  (vezi mai departe)
  2021-02-23

  Pentru: Miruna

 • La multi ani, prieteno!!!

  La multi ani, prieteno!!!

  (vezi mai departe)
  2021-02-23

  Pentru: Anastasia

 • Te iubeeeeesc la nebunie!

  Te iubeeeeesc la nebunie!

  (vezi mai departe)
  2021-02-23

  Pentru: George


 • Felicitari de dragoste new
 • Prefer să te pictez zilele cu vise, iar nopțile cu dorințe.

  Prefer să te pictez zilele cu vise, iar ..

  Îmi place să mă uit la tine atunci cînd nu mă vezi și să-mi bucur ochii cu figura ta. Să-ți ascult tăcerea făcându-mi respirația mută.. (vezi mai departe)

  Adăugat de: Beniamin


 •  

   

   

  Felicitari de 8 martie, Felicitari de 8 martie speciale, Mesaje de 8 martie, Urari de 8 martie, SMS de 8 martie, Felicitari de 8 martie pentru mama, Felicitari de 8 martie pentru prietena, Mesaje de 8 martie pentru prietena, Mesaje de 8 martie pentru mama, Felicitari de Ziua Internationala a Femeilor

  Felicitari de 8 martie, Felicitari de 8 martie speciale, Mesaje de 8 martie


  Page 1 of 3 1 2 3


  Scumpa mea, iti multumesc ca esti langa mine, frumoasa, dulce si-atat de diferita in fiecare zi. Iti multumesc ca stii sa tii aprins focul iubirii noastre. Ma indragostesc de tine si mai mult cand te vad cu fructul dragostei in brate. Cind ma saruta ea, simt ca ma topesc, simt ca si tu ma saruti prin buzele ei mici si cele mai dulci din lume! Te iubesc, va iubesc!


  Daca viata ta ar depinde de dragostea pe care ti-o port, ai fi nemuritoare. La multi ani, mama!


  Iti multumesc ca ma iubesti si mi-ai fost mereu alaturi. La multi ani!


  Sunt cel mai fericit barbat, am trecut impreuna prin bune si rele, nu trebuie sa-ti dau mesaje pompoase de 8 Martie pentru ca toata lumea stie ca tu esti minunea vietii mele. La multi ani, scumpa mea sotie!


  Fie ca primavara iubirii sa iti inunde sufletul cu bucuria si parfumul tuturor florilor sale. Iti doresc un 8 MARTIE cat mai frumos!


  Am mai auzit povesti frumoase, am intalnit, am ascultat si am inteles iubiri incredibile. Dar pana acum, n-am reusit sa intalnesc o dragoste mai interesanta, speciala si nemuritoare, precum cea pe care o traim noi. Astazi, e ziua ta, e Ziua Internationala a Femeiei. Nu stiu cum sa-ti multumesc pentru ca existi in viata mea. Poate spunandu-ti, pur si simplu, "TE IUBESC", iar tu sa-ti iai de aici toata energia unei relatii pe care eu, unul, o consider perfecta. La multi ani superbi, la multi ani creativi, la multi ani sanatosi, dragostea mea!


  Esti prima persoana care ma vazut pe lume, esti prima persoana careia i-am dedicat primul cuvint, esti prima persoana care m-a tinut de mina cind am facut primii pasi, esti prima persoana care a stat langa mine cind m-am dus prima zi la scoala, esti prima persoana care suna doctorul cind ma imbolnaveam… Pentru tot si toate esti prima persoana din inima mea!


  Draga mea mamica, O primavara calda sa fie în sufletul tau. Iti multumesc ca ai avut grija de mine cu atata atentie.Te iubesc din tot sufletul. Cu drag!


  Mami, te iubesc. Pentru mine esti unica, esti primavara mea insorita! La multi ani!


  Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc un 8 Martie special!


  Precum sunt florile gingase, soarele luminos, apele limpezi si izvoarele cristaline, asa sa fii tu, mamica draga, buna, înteleapta și frumoasa! La Multi Ani!


  De 8 martie iti urez o primavara frumoasa, cu soare, fericire şi toata dragostea prinsa intr-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primaveri!


  Tu esti pentru mine o femeie frumoasa, o prietena speciala si o mama minunata. Ma simt mandra si norocoasa pentru ca esti mama mea. La multi ani!


  Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni.. fie ca primavara iubirii sa iti inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale. Iti doresc un 8 Martie cat mai frumos. La multi ani tie, mamei si bunicii tale! Va pup!

   

  Page 1 of 3 1 2 3

   

   

  Felicitari de 8 martie, Felicitari de 8 martie speciale, Mesaje de 8 martie

  NU ezita - Felicită aproapele! Făi o declaratie de dragoste! Trimitei un mesaj!

  Meniul mesajelor