Felicitari de Valentine's Day

Descopera mesaje de la multi ani unice.


TOP Felicitari de Valentine's Day!

Topul celor mai unice si frumoase Felicitari de Valentine's Day.

 

felicitari Tu esti singura fiinta din lumea asta care ma iubeste asa cum imi doresc eu sa fiu iubita: uneori cu pasiune, alteori cu tandrete… Ma simt o rasfatata a destinului pentru ca tu m-ai ales pe mine sa te insotesc prin viata…

felicitariImi doresc sa nu te dezamagesc niciodata in alegerea facuta. Promit sa fac tot ce imi sta in putinta ca sa te fac fericit!

felicitariTe iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc. Pur si simplu. Cu dragoste, de Sf Valentin!

felicitariNu mai am nevoie de concediu pentru ca tu esti vacanta mea si cu gandul la tine calatoresc prin cele mai ascunse locuri.. pe care doar iubind le poti descoperi. Esti dragostea mea si te iubesc din tot sufletul!

felicitariTe iubesc si asta se intampla de ceva timp si nu pot decat sa imi doresc sa fie pentru totdeauna.. pentru ca ziua indragostitilor este ziua noastra si ziua noastra e in fiecare zi. Lasa-ma sa te iubesc pentru totdeauna.

felicitariDe Ziua indragostitilor nu vreau decat sa iti spun ca dragostea adevarata nu are final fericit.. pentru ca pur si simplu nu are final! Vreau sa-mi petrec ziua de Sf Valentin cu tine pentru totdeauna.

felicitariTu ma faci sa rad. Tu ma faci sa plang. Tu ma faci sa simt ca traiesc. Tu ma faci strig: Te iubesc!

felicitariDaca cineva m-ar intreba ce inseamna o viata frumoasa, m-as apleca asupra umarului tau, te-as strange in brate si as spune 'uite asta'.

felicitariVreau sa stii ca zi de zi ma gandesc la tine, as vrea sa te sarut clipa de clipa si sa te am langa mine secunda de secunda. 

felicitariTe iubesc pentru ca ma faci fericita, te iubesc pentru ca nu as putea trai fara fericirea pe care tu mi-o daruiesti in fiecare zi, te iubesc fiindca existi. 

felicitariOrice ai face, sunt alaturi de tine. Sper ca toate visele tale sa se implineasca. Oriunde, oricand, voi fi langa tine dorindu-ti dragoste si fericire. Pentru ca te iubesc. 

felicitariNu ma intreba ce simt cand suntem despartiti: e ca si cum o parte din mine n-ar mai fi. 

felicitariTe iubesc pentru că îmi alungi singurătatea într-o lume plină şi aglomerată. Te iubesc pentru că fără tine e greu şi nu mă pot regăsi