Au fost felicitati
 • 2020-09-21

  Pentru: Florea Constantin 96547

 • Pentru soțul meu

  Pentru soțul meu

  (vezi mai departe)
  2020-09-21

  Pentru: Florea Constantin

 • 2020-04-02

  Pentru: Fata Cu Ochii Albastrii


 • Felicitari de dragoste new
 • M-ai știi când obișnuiam să fim doar noi doi? Când știam că orice s-ar întâmpla tu o să fii acolo pentru mine? Știu că și acum m-ai face.. (vezi mai departe)

  Adăugat de: Iulian


 •  

   

   

   

  1

  Urari de Anul Nou, Urari de Anul Nou speciale, Urari de Anul Nou frumoase, Mesaje de Anul Nou, Mesaje de Anul Nou deosebite

  Urari de Anul Nou, Urari de Anul Nou speciale, Urari de Anul Nou frumoase

   
   
   
  Page 1 of 6  1  2  3  4  5  6 
   

  Astazi se mai termina un an, un an care pe cineva l-a facut fericit, pe cineva invers, cineva nu vrea sa se termine - iar cineva abia asteapta. Si cum nu ar fi acest an pentru tine, iti doresc ca anul urmator sa fie mai bun! Sa fie mai bogat in implinirii, mai inalt in aspiratii, si plin de succese cu mari si frumoase realizari. La multi ani!


  In sacul lui Mos Craciun, sa gasesti tot ce-i mai bun, o ghirlanda de iubire, globuri mari de fericire, o steluta cu noroc si pe cei dragi la un loc. La multi ani, sarbatori fericite!


  Sa ai parte de multa caldura in suflet, bucurie in inima si multa sanatate. Un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii, si plin de succese cu mari si frumoase realizari. La multi ani!


  Un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii, si plin de succese. La multi ani!


  În fiecare picătură a şampaniei pe care o bei în cinstea noului an sunt urările mele de bine, pline de cele mai frumoase şi călduroase gânduri! Un 2016 minunat!


  Sa ai parte de cel mai frumos an din viata ta! Te imbratisez si iti transmit cu toata dragostea gandurile mele cele mai frumoase. La multi ani!
   

  Bate-n uşă. Bate-n geam. Cine este, noul an. La multi ani! Ho ho ho!
   

  Am descoperit minunea unei vieti implinite datorita tie si pentru asta iti multumesc. Te iubesc, dragul meu, si imi doresc sa ai un an cat mai frumos! La multi ani!
   

  Fie ca sarbatorile de iarna sa iti aduca pace in suflet, mult noroc in actiune, planuri grandioase in ratiune si multa iubire in inima! Un An Nou alaturi de cei dragi si apropiati sufleteste. La Mulţi Ani!

   
  Page 1 of 6 1 2 3 4 5 6

   

   

     Deschide si transmite prietenilor! La multi ani!

     

     

   

  Urari de Anul Nou, Urari de Anul Nou speciale, Urari de Anul Nou frumoase

  Urari de Anul Nou, Urari de Anul Nou speciale, Urari de Anul Nou frumoase

  NU ezita - Felicită aproapele! Făi o declaratie de dragoste! Trimitei un mesaj!

  Mesaje de felicitare