Urari de

Am selectat top cele mai inspirate urari de Anul Nou.

Un An Nou fericit, ho ho ho!

Inspira-te cu cele mai deosebite urari de Anul Nou. Trimite-i persoane-i dragi un mesaj de Anul Nou.

felicitariAstazi se mai termina un an, un an care pe cineva l-a facut fericit, pe cineva invers, cineva nu vrea sa se termine - iar cineva abia asteapta. Si cum nu ar fi acest an pentru tine, iti doresc ca anul urmator sa fie mai bun! Sa fie mai bogat in implinirii, mai inalt in aspiratii, si plin de succese cu mari si frumoase realizari. La multi ani!
felicitariIn sacul lui Mos Craciun, sa gasesti tot ce-i mai bun, o ghirlanda de iubire, globuri mari de fericire, o steluta cu noroc si pe cei dragi la un loc. La multi ani, sarbatori fericite!
felicitariSa ai parte de multa caldura in suflet, bucurie in inima si multa sanatate. Un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii, si plin de succese cu mari si frumoase realizari. La multi ani!
felicitariUn an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii, si plin de succese. La multi ani!
felicitariÎn fiecare picătură a şampaniei pe care o bei în cinstea noului an sunt urările mele de bine, pline de cele mai frumoase şi călduroase gânduri! Un 2022 minunat!
felicitariSa ai parte de cel mai frumos an din viata ta! Te imbratisez si iti transmit cu toata dragostea gandurile mele cele mai frumoase. La multi ani!
felicitariBate-n uşă. Bate-n geam. Cine este, noul an. La multi ani! Ho ho ho!
felicitariAm descoperit minunea unei vieti implinite datorita tie si pentru asta iti multumesc. Te iubesc, dragul meu, si imi doresc sa ai un an cat mai frumos! La multi ani!
felicitariFie ca sarbatorile de iarna sa iti aduca pace in suflet, mult noroc in actiune, planuri grandioase in ratiune si multa iubire in inima! Un An Nou alaturi de cei dragi si apropiati sufleteste. La Mulţi Ani!