Mesaje de Valentine's Day

Descopera mesaje de la multi ani unice.


Mesaje de Valentine's Day COOL!

Mesaje de Valentine's Day dintre cele mai frumoase si unice.

 

felicitariSuflețelul meu, ești cea mai minunată persoană. Grija, curajul, tandrețea și atenția ta mă fac cel mai fericit! Îți aparțin cu fiecare celulă și apreciez fiecare minut petrecut împreună. Te ador și te iubesc foarte mult!

felicitariFiecare noapte, fiecare atingere, fiecare sarut pe care mi le-ai daruit le pretuiesc mai mult decat propria-mi viata! Ma pierd in cuvinte si in ceea ce nu se poate numi dragoste pentru ca este mult mai mult decat atat: tu esti speranta mea de a trai! TE IUBESC! Stii unde vei fi de "Valentine's Day"? In inima mea, ca intotdeauna!

felicitariIti multumesc ca ai introdus cuvantul Dragoste in dictionarul vietii mele! Te iubesc enorm, iubirea mea.

felicitariÎți mulțumesc iubire că ești alături. Îți mulțumesc pentru grija pe care mi-o porți, pentru ochii tăi profunzi. Ne doresc și mai multă înțelegere reciprocă pentru a depăși toate obstacolele care vor sta în cale. Felicitări de Valentine's Day!

felicitariVreau să o felicit pe cea mai dragă și iubită persoană de pe pământ de Ziua Îndrăgostiților! Apreciez cu adevărat atenția, devotamentul, grija, receptivitatea ta și îți mulțumesc pentru acele momente de fericire și iubire pe care mi le acorzi!

felicitariÎn această minunată sărbătoare a îndrăgostiților, vreau să-ți mulțumesc că ai apărut în viața mea. Fără tine, nu aș zâmbi așa, nu m-aș trezi dimineața cu o dispoziție atât de bună, nu aș simți atâta căldură și grijă. Vreau să-ți doresc să simți aceeași gamă de sentimente, iar eu doar te voi ajuta în acest sens. Un Valentine’s Day fericit!

felicitariSunt atât de recunoscător că soarta mi-a oferit cel mai minunat dar din viața mea, pe tine. Inima și sufletul meu nu pot trăi fără tine. Până la urmă, pentru mine ești mai mult decât viață, ești iubirea pe care nimic nu o va umbri.

felicitariIubirea e tot ce dorim, iar in final e tot ce-am avut. Daca exista un sens al vietii... atunci EA este sensul, daca nu... EA ar trebui sa fie... Te iubesc.

felicitariHappy Valentine’s Day, dragostea mea! Îți doresc să zâmbești mereu, să nu existe piedici în calea fericirii noastre, iar dragostea și înțelegerea reciprocă să domnească întotdeauna în relațiile noastre! Te ador și sunt gata să-ți sărut corpul, sufletul tău în fiecare minut!

felicitariDe Valentine's Day, vreau să te felicit, scumpa mea, și să te pupăcesc tare! Sunt fericit să fiu alături de tine, să petrec timpul cu tine, indiferent de dispoziție și circumstanțe. Sper în dezvoltarea fericită a relațiilor noastre, visez să te văd cât mai repede, să avem multe sărbători împreună, pe care le vom sărbători cu bucurie și veselie. Te iubesc, îngerașul meu!

felicitariCineva a intrebat ce ii face pe oameni fericiti. Unii au raspuns ca bogatia, altii, celebritatea. Ma gandeam la asta atunci cand am primit SMS-ul de la tine. Am zambit si am raspuns ca pe mine asta ma face fericit.

 

Mesaje de Valentine's Day 2022

felicitariDe Sfantul Valentin as fi vrut sa-ti spun de ce te iubesc, dar ceea ce simt pentru tine nu poate fi descris in cuvinte. Cuvintele par ca nu surprind toate subtilitatile si nuantele sentimentelor mele. Poate ca te iubesc pentru felul tau de a fi, atat de deschisa si de zambitoare incat e imposibil ca cineva sa nu iubeasca. Poate te iubesc pentru natura ta misterioasa si secreta pe care mi-o arati doar mie, sau poate pentru ca esti cateodata timida si pari atat de neajutorata incat as vrea sa-mi petrec viata protejandu-te. Poate ca te iubesc pentru toate astea sau sunt alte lucruri de care nu-mi dau seama, dar stiu ca pur si simplu te iubesc. Cu multa dragoste de Ziua indragostitilor!

felicitariDragul meu, în această minunată sărbătoare vreau să vorbesc despre cât de mult te iubesc! Ești foarte amabil, atent, grijuliu, puternic, deștept. Într-un cuvânt, ai tot de ce am nevoie atât de mult. Îmi doresc ca Valentine’s Day să fie foarte romantic și pur și simplu de neuitat pentru noi. Iubire, gingășie, îmbrățițări cât mai multe!

felicitariDraga mea, știu că nu-ți plac cuvintele de prisos, așa că voi începe prin a te felicita. Mă bucur atât de mult că suntem împreună! Tu ești fericirea și bucuria fiecărei zile din viața mea! Sper ca totul ce-ți dorește inima ta se va împlini de Ziua Îndrăgostiților!

felicitariSa iubesti inseamna sa doresti in fiecare clipa sa-i auzi glasul... rasul, sa iubesti inseamna sa tremuri de neliniste si sa tresari de bucurie, sa iubesti inseamna sa te oferi din toata fiinta ta celui care-ti tine loc de soare. Eu te iubesc.

felicitariTu esti singurul remediu contra: depresiei de luni, ceasurilor rele de marti, ghinionului zilei de 13... asa ca nu imi mai trebuie alt motiv pentru a-ti spune ca tu esti dragostea vietii mele. Te iubesc azi, de Sf. Valentin, mai mult ca niciodata!

felicitariIubita mea, te felicit de Ziua Îndrăgostiților! Aș dori ca sentimentele tale pentru mine să nu se răcească niciodată, ca dragostea ta să mă inspire întotdeauna la fapte frumoase și bune, ca inimile noastre să nu știe niciodată ce este separarea și ca în relațiile noastre să domnească întotdeauna armonia și înțelegerea.

felicitariSa iubesti inseamna sa traiesti prin celalalt, sa simti nevoia de a-i povesti, de a-i cere un sfat, de a-i darui. Sa iubesti inseamna sa te completezi prin celalalt. Happy Valentine's Day!

felicitariAlaturi de tine simt ca pot sa lupt, sa rad, sa daruiesc... sa traiesc. Te iubesc mult!

felicitariIti multumesc pentru fericire, sentiment care nu stiam ca exista, iti multumesc pentru tot. Te iubesc!

felicitariCand ma gandesc la tine sufletul mi se umple de bucurie. Esti tot ce vreau si tot ce am nevoie, vreau sa inteleg cat de aproape-mi esti. Desi cuvintele nu exprima decat jumatate din ce simt, iti spun ca te iubesc mult de tot si as vrea ca sa simti acest lucru. Stii ce am descoperit azi? Ca te iubesc mai mult decat ieri si mai putin ca maine adica te voi iubi toata viata. Be my Valentine forever!

felicitariVată de zahăr? Nu... Sirop de căpşuni? Nu... Ciocolată? Nu... Nu pot găsi nimic atât de dulce ca tine!