Mesaje de

Am selectat top cele mai inspirate mesaje de Dragobete.

Felicitari de Dragobete!

Inspira-te cu cele mai deosebite mesaje de Dragobete. Trimite-i persoane-i dragi un sms de Dragobete. De Dragobete saruta fetele!

felicitariSubsemnata, eu adica, declar azi, de Dragobete, ca m-am indragostit total si iremediabil de tine. Te iubesc cu disperare!
felicitariFiecare noapte, fiecare atingere, fiecare sarut pe care mi le-ai daruit le pretuiesc mai mult decat propria-mi viata! Ma pierd in cuvinte si in ceea ce nu se poate numi dragoste pentru ca este mult mai mult decat atat: tu esti speranta mea de a trai! TE IUBESC! Stii unde vei fi de "Dragobete"? In inima mea, ca intotdeauna!
felicitariTe iubesc nu numai pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt eu cand sunt langa tine. La Multi ani de Dragobete!
felicitariAlaturi de tine simt ca pot sa lupt, sa rad, sa daruiesc... sa traiesc. Te iubesc mult!
felicitariIti multumesc ca ai introdus cuvantul Dragoste in dictionarul vietii mele! Te iubesc enorm, iubirea mea.
felicitariCel mai uimitor lucru din lume este sa privesti pe cineva la care tii cu adevarat si sa stii ca simte acelasi lucru pentru tine. Te iubesc romaneste de Dragobete!
felicitariIti trimit cel mai fierbinte sarut virtual al tuturor timpurilor (tine telefonul lipit de buze): TTZZOOCC!
felicitariCineva a intrebat ce ii face pe oameni fericiti. Unii au raspuns ca bogatia, altii, celebritatea. Ma gandeam la asta atunci cand am primit SMS-ul de la tine. Am zambit si am raspuns ca pe mine asta ma face fericit.
felicitariStiu ca tu stii ca eu te iubesc. Dar de fiecare data simt nevoia sa iti amintesc. Desi.. Desi sunt constienta ca nu s-au inventat inca acele cuvinte care sa exprime tot ceea ce eu simt. Sunt doar niste banalitati. Dar atunci cand le auzi gandeste-te ca eu ti le spun din suflet. Te iubesc! Suna asa de frumos. Si totusi nu exprima suficient. Poate am sa te sarut. Poate am sa te mangai.. Poate am sa te ating.. Si totusi nu va fi suficient ca sa iti arat ca pana la sfarsitul vietii mele voi fi langa tine.
felicitariTu ai facut culorile mai vii, frumusetea mai pura, placerea mai intensa. Te iubesc mai mult decat iubesc viata, minunea vietii mele! Dragobete fericit!
felicitariCredeam ca de la ultimul esec nu-mi voi mai reveni niciodata… insa tu ai adus pe chipul meu cel mai frumos zambet si sentimentul pierdut undeva intr-un colt de inima… Iubirea… As scrie pe al cerului si pe a noptii bolta… Ca fara tine eu numai pot trai deloc… Te iubesc fetita mea si vreau sa-mi petrec ziua de Dragobete toata cu tine.. si toate zilele care vor mai urma!
felicitariDragostea nu are nevoie de cuvinte, ea vorbeste prin priviri si atitudini. Vino sa ne bucuram de iubire! E Dragobetele!
felicitariIubesc 3 lucruri! Soarele, luna şi pe tine! Soarele pentru zi, luna pentru noapte si pe tine pentru totdeauna!
felicitariAm doi ochi care vor sa te vada, am doua maini ce vor sa te imbratiseze, am doua buze ce vor sa te sarute, dar am o singura inima ce bate numai pentru tine!
felicitariTe iubesc, la tine am gasit dragostea, langa tine merita sa merg mai departe, tu esti lumina ochilor mei, tu imi luminezi calea, tu esti ingerul meu pazitor, cand esti langa mine secunda mi se pare ora, ziua mi se pare saptamana. Te iubesc printul meu frumos! Voi fi sclava dorintelor tale in aceasta zi de Dragobete!
felicitariSunt un milion de stele si un milion de vise, tu esti singura mea stea si singurul meu vis! Te iubesc! Happy Dragobete!
felicitariFiecare apus aduce o amintire... Fiecare rasarit aduce o speranta... Intre apus si rasarit sunt ore fara viata... Sunt orele in care esti departe de mine.