Au fost felicitati
 • Pentru cea mai buna surioara

  Pentru cea mai buna surioara

  (vezi mai departe)
  2021-02-23

  Pentru: Miruna

 • La multi ani, prieteno!!!

  La multi ani, prieteno!!!

  (vezi mai departe)
  2021-02-23

  Pentru: Anastasia

 • Te iubeeeeesc la nebunie!

  Te iubeeeeesc la nebunie!

  (vezi mai departe)
  2021-02-23

  Pentru: George


 • Felicitari de dragoste new
 • Prefer să te pictez zilele cu vise, iar nopțile cu dorințe.

  Prefer să te pictez zilele cu vise, iar ..

  Îmi place să mă uit la tine atunci cînd nu mă vezi și să-mi bucur ochii cu figura ta. Să-ți ascult tăcerea făcându-mi respirația mută.. (vezi mai departe)

  Adăugat de: Beniamin


 •  

   

   

   

  Mesaje de dor, Mesaje de dor speciale, Mesaje de dor de dor, Mesaje de dor de persoana draga, Mesaje de dor pentru iubit, Mesaje de dor pentru prieten

  Mesaje de dor, Mesaje de dor frumoase, Mesaje de dor pentru iubit, Mesaje de dor pentru iubita

   

  Page 1 of 5 1 2 3 4 5


  mesaje de dorMie dor, mie dor de momente unice. Mie dor sa te strang in brate si sa uit de realitate, sa zbor printre stele, sa alunec prin mii de sentimente care imi patrund fiecare celula din corp si ii da putere. Vreau acea imbratisarea care sa imi dea puterea de a ajunge pe culmile fericirii, sa fie o fericire exacerbata in care sufletul meu sa se unga cu medicamentele care i se cuvin. Iar daca va fi nevoie, voi cersi imbratisarea ta, pentru a-mi alinta trupu-mi mort si pentru al tamadui de rani!


  mesaje de dorAi reusit sa faci din mine un om mai bun, mai calm, mai vesel. Pentru asta si pentru un milion de alte motive, te iubesc! Mie dor de tine!


  mesaje de dorMi-e dor de privirea ta, de zambetul tau cald, de glasul tau, de tot ce-ti apartine! Abia astept sa te revad!


  mesaje de dorImi lipsesti la fiecare bataie a inimii, la fiecare clipire, in fiecare secunda si in fiecare moment al zilei!


  mesaje de dorOchii tai frumosi si zambetul tau calduros ma fac sa zambesc in fiecare zi! Mie dor de tine!


  mesaje de dorImi lipsesc noptile lungi petrecute cu tine, certurile din nimic, mesajele de buna dimineata sau de noapte buna, vocea blanda si calda.. ah, imi e asa dor de tine.. tu erai zambetul meu!


  mesaje de dorImi doresc ca tu sa fi fost aici sau eu sa fi fost acolo. Imi doresc sa fim impreuna oriunde. Mi-e dor.


  mesaje de dorMi-as dori sa te trezesti intr-o dimineata si sa te ia un dor, un dor care doare, sa te ia dorul de mine, sa fiu singurul lucru la care te gandesti,sa iti amintesti de mine si de vremurile bune, sa iti fie dor sa ma strangi in brate, sa razi cu mine, sa ma tii de mana, sa iti fie dor chiar si de degetele mele care iti patrundeau prin par.. si nu vreau asta ca sa te fac sa suferi, vreau doar sa intelegi cum se simte dorul pe care eu mereu il simt, vreau doar sa intelegi ce simt cand iti spun ca mi-e dor de tine, vreau doar sa ma crezi, sa crezi ca mie chiar imi e dor.


  mesaje de dorTu esti acela care m-a invatat sa iubesc cu adevarat. Iti multumesc ca existi tu, soarele meu iubitor, bland, atent, grijuliu. Mie dor de tine!


  mesaje de dorHabar nu am ce faci tu, dar mie mi-e dor


  mesaje de dorDragul meu, esti mai mult decat mi-as putea dori vreodata! Te iubesc si sper sa nu te pierd! Mie dor de tine!


  mesaje de dorPentru mine, esti perfecta. Mie dor de tine!


  mesaje de dorEsti ultimul suras inainte de culcare si primul gand cand ma trezesc dimineata. Mie dor de tine!


  mesaje de dorMa gandesc la tine asa cum un copil se gandeste la viata, te doresc asa cum doreste un insetat un strop de apa, mi-e dor de tine asa cum ii e dor omului de libertate.


  mesaje de dorCand tu esti departe nu simt decat o tristete imensa care imi sfasie sufletul.. Inima mea te cere si te vrea din nou.. Mi-e dor de tine..

   

  Page 1 of 5 1 2 3 4 5

   

   

   

   

  Mesaje de dor, Mesaje de dor frumoase, Mesaje de dor pentru iubit, Mesaje de dor pentru iubita


  NU ezita - Felicită aproapele! Făi o declaratie de dragoste! Trimitei un mesaj!

  Meniul mesajelor