Au fost felicitati
 • 2018-12-07

  Pentru: Sorin

 • Te iubesc scumpul meu

  Te iubesc scumpul meu

  (vezi mai departe)
  2018-10-20

  Pentru: Rusu Anatol

 • imi plange sufletul...

  imi plange sufletul...

  (vezi mai departe)
  2018-10-09

  Pentru: Darius Inimioara mea


 • Povești de iubire new
 • .. iar eu undeva într-o parte voi zâmbi și mă voi bucura pentru succesele tale.

  .. iar eu undeva într-o parte voi zâmbi ..

  Probabil acum ești fericită, probabil acum ai acea fericire care mereu o căutai, poate că acum ai găsit iubirea pe care mereu o căuta.. (vezi mai departe)

  Adăugat de: Anonim


 • Raspandeste
   

     Mesaje de Paste, Mesaje de Paste pentru prieteni, Urari de Paste, Felicitari de Paste, Urari de Paste pentru familie, Mesaje de Paste 2018, Urari de Paste 2018, Felicitari de Paste 2018, Paste

  Mesaje de paste, Urari de Paste, Mesaje de Paste 2018, Urari de Paste 2018, Felicitari de Paste, Paste fericit!

   
  Page 1 of 4 1 2 3 4
   

  Felicitari cu Sfintele Sarbatori de Pasti! Cu aceasta ocazie iti doresc din toată inima sănătate si prosperare familiei tale, sa ai alături doar prieteni credincioși și sinceri, succesul să te însoțească mereu, viața să-ti fie plină de fericire, speranță, dragoste și har. Paste fericit!


  Invierea Domnului sa-ti umple sufletul de lumina, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de ganduri frumoase si inima de iubire! Hristos a inviat!


  Sa te protejeze ingerii, supararile sa treaca, bunastarea sa te imbratiseze, si Dumnezeu sa te binecuvanteze mereu. Hristos a Inviat!


  Liniste sufleteasca, belsug si lumina sa va aduca Sarbatoarea Invierii Domnului. Paste Fericit!


  Cu ocazia Invierii Domnului vrem sa va uram toate cele bune: lumina în suflet, dragoste si sanatate. Hristos a Inviat!


  Fie ca Sfanta Sarbatoare de Pasti sa-ti umple inima de minunea Invierii, sa-ti aduca multa caldura, pace si liniste in suflet. Hristos a Inviat!


  Invierea Domnului sa-ti aduca in suflet bucurie si iubire. Paste Fericit alaturi de cei dragi!


  In aceasta zi de sarbatoare vreau sa va urez tie si familiei tale multa sanatate, intelepciune si putere. Paste Fericit!


  Fie ca lumina Invierii Mantuitorului sa va inunde casa si sa va aduca numai armonie, fericire si multa iubire. Paste fericit!


  Cele mai sincere urari de sanatate, zile senine si multe bucurii de Sfintele Sarbatori! Hristos a Inviat!


  Sarbatori fericite incarcate de lumina, seninatate, bucurie si dragoste! Hristos a Inviat!


  Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecaruia. Paste Fericit!


  E ziua in care se naste speranta, iubirea si gandul bun. E ziua in care iertam si daruim. E ziua Invierii domnului. Paste fericit!


  Fie ca Lumina Divina a Sfintelor Paste sa-ti aduca tot ce poate fi mai bun, mai sincer, mai curat. Sarbatori Fericite si pace in suflet!


  Minunea Invierii sa-ti aduca in suflet impacare, armonie, iertare si iubire! Priveste cu seninatate inainte si bucura-te de un nou inceput alaturi de tot ceea ce conteaza pentru tine. Hristos a Inviat!


  Fie ca sfanta sarbatoare a Invierii Domnului sa-ti aduca cele 4 taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta. Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si numai realizari! Hristos a Inviat!


  Noaptea Sfanta a Invierii sa va lumineze sufletele pentru a fi mai buni, mai curati, mai intelegatori si mai apropiati de Dumnezeu! Un Paste fericit alaturi de cei dragi!


  Lumina si caldura sarbatorilor de primavara printre care si Pastele sa ne incalzeasca sufletele, sa ne lumineze mintile, sa ne deschida inimile spre iubire, credinta, iertare. Sa fim mai buni, sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne inconjoara si sa daruim iubire celor dragi.


  Pentru unii, Paştele e un moment de întregire a familiei, în care îşi doresc pace şi bucurie. Pentru alţii, e o zi în care se distrează ceva mai mult sau scapă de serviciu ori de şcoală. Pentru mine e pur şi simplu o zi minunată, pe care vreau să o împărtăşesc cu voi. Paşte fericit!


  Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet liniste, pace si fericirea de a petrece aceste clipe magice alaturi de cei dragi. Hristos a inviat!


  Sfintele Sarbatori de Paste sa va aduca lumina in suflet! Hristos a inviat!

   

  Mesaje de Paste, Mesaje de Paste frumoase

   
  Page 1 of 4 1 2 3 4

   

   

  Mesaje de Paste, Mesaje de Paste frumoase

  NU ezita - Felicită aproapele! Făi o declaratie de dragoste! Trimitei un mesaj!

  Meniu
  Advertising