Urări de Anul Nou

Descopera mesaje de la multi ani unice.


Urări de Anul Nou

Ho Ho Ho, trimite urări de Anul Nou persoanelor speciale ție. Felicită prietenii cu sosirea Noului An

 

urari de anul nouAstazi se mai termina un an, un an care pe cineva l-a facut fericit, pe cineva invers, cineva nu vrea sa se termine - iar cineva abia asteapta. Si cum nu ar fi acest an pentru tine, iti doresc ca anul urmator sa fie mai bun! Sa fie mai bogat in implinirii, mai inalt in aspiratii, si plin de succese cu mari si frumoase realizari. La multi ani!

urari de anul nouDragă, toate urările și lucrurile bune să fie ale tale anul acesta! La mulți ani!

urari de anul nouSarbatori fericite alaturi de cei dragi! Noul an sa fie presarat cu realizari remarcabile, impliniri, sanatate, fericire si bafta!

urari de anul nouCu mare bucurie vă felicităm cu un frumos și minunat, misterios și mult așteptat, fericit An Nou! Să fie plin de evenimente unice și neobișnuite, noi impresii uimitoare, evenimente originale și întâlniri interesante!

urari de anul nouSă fie anul bogat în odihnă și sărbători, bani, călătorii, dorințe devenite realitate! Un An Nou fericit!

urari de anul nouCândva iubit, acum soț. La Mulți Ani omului pe care îl iubesc cu drag.

urari de anul nouSa aveti un an nou bogat in experiente frumoase si amintiri de neuitat. La multi ani!

urari de anul nouFie ca viața ta să fie plină de aceeași fericire și plăcere cu care mi-ai umplut viața. Te iubesc. Un An Nou Fericit!

urari de anul nouDoresc sa va bucurati de tot ceea ce este mai bun in anul care vine. La multi ani!

urari de anul nouSa ai parte de cel mai frumos an din viata ta! Te imbratisez si iti transmit cu toata dragostea gandurile mele cele mai frumoase. La multi ani!

urari de anul nouBate-n uşă. Bate-n geam. Cine este, noul an. La multi ani! Ho ho ho!

urari de anul nouDoresc ca anul care vine sa fie unul plin de lumina si speranta pentru voi. La multi ani!

urari de anul nouSa ai parte de multa caldura in suflet, bucurie in inima si multa sanatate. Un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii, si plin de succese cu mari si frumoase realizari. La multi ani!

urari de anul nouToate cele bune în Anul Nou! Distracție, divertisment, achiziții noi și utile, cunoștințe, călătorii și aventuri! La multi ani!

urari de anul nouAm descoperit minunea unei vieti implinite datorita tie si pentru asta iti multumesc. Te iubesc, dragul meu, si imi doresc sa ai un an cat mai frumos! La multi ani!

urari de anul nouUn an nou cu sanatate, mult spor iti doresc la toate! Veselie si impliniri, sa ai parte de cele mai frumoase amintiri. La multi ani! Ho ho ho!!!

urari de anul nouNimeni nu mă înțelege mai bine decât tine. Cu tine, pot exprima o mie de sentimente fără să spun un cuvânt. La Mulți Ani iubitului și sufletului meu pereche!

urari de anul nouFie ca acest An Nou să vă aducă atâtea lucruri bune, pe care nu le veți îmbrățișa cu mâinile: iubire, sănătate, noroc, fericire, pace și lumina soarelui deasupra casei voastre. Succes mare în toate domeniile, dar și armonie în sufletele și inimile voastre!

urari de anul nouVă urez pace și bunăstare în casă, iubire și fericire în suflet! Fie ca cei dragi să vă fie alături, iar cuvintele bune să răsune zi de zi în adresa voastră. La mulți ani!

urari de anul nouFie ca Anul Nou să-ți aducă cunoscuți interesanți, emoții vii și impresii de neuitat, amintiri emoționale și calde. Și să nu întâlnești pe drum decât oameni sinceri și prieteni adevărați. La multi ani!