Mesaje de Paște

Descopera mesaje de la multi ani unice.


Mesaje de Paste pentru cei dragi!

Mesaje de Paste dintre cele mai frumoase, Felicitari cu Sfintele Sarbatori de Paste.

 

felicitariFelicitari cu Sfintele Sarbatori de Pasti! Cu aceasta ocazie iti doresc din toată inima sănătate si prosperare familiei tale, sa ai alături doar prieteni credincioși și sinceri, succesul să te însoțească mereu, viața să-ti fie plină de fericire, speranță, dragoste și har. Paste fericit!

felicitariInvierea Domnului sa-ti umple sufletul de lumina, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de ganduri frumoase si inima de iubire! Hristos a inviat!

felicitariSa te protejeze ingerii, supararile sa treaca, bunastarea sa te imbratiseze, si Dumnezeu sa te binecuvanteze mereu. Hristos a Inviat!

felicitariLiniste sufleteasca, belsug si lumina sa va aduca Sarbatoarea Invierii Domnului. Paste Fericit!

felicitariCu ocazia Invierii Domnului vrem sa va uram toate cele bune: lumina în suflet, dragoste si sanatate. Hristos a Inviat!

felicitariFie ca Sfanta Sarbatoare de Pasti sa-ti umple inima de minunea Invierii, sa-ti aduca multa caldura, pace si liniste in suflet. Hristos a Inviat!

felicitariInvierea Domnului sa-ti aduca in suflet bucurie si iubire. Paste Fericit alaturi de cei dragi!

felicitariIn aceasta zi de sarbatoare vreau sa va urez tie si familiei tale multa sanatate, intelepciune si putere. Paste Fericit!

felicitariFie ca lumina Invierii Mantuitorului sa va inunde casa si sa va aduca numai armonie, fericire si multa iubire. Paste fericit!

felicitariCele mai sincere urari de sanatate, zile senine si multe bucurii de Sfintele Sarbatori! Hristos a Inviat!

felicitariSarbatori fericite incarcate de lumina, seninatate, bucurie si dragoste! Hristos a Inviat!

felicitariBucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecaruia. Paste Fericit!

felicitariE ziua in care se naste speranta, iubirea si gandul bun. E ziua in care iertam si daruim. E ziua Invierii domnului. Paste fericit!

felicitariFie ca Lumina Divina a Sfintelor Paste sa-ti aduca tot ce poate fi mai bun, mai sincer, mai curat. Sarbatori Fericite si pace in suflet!

felicitariMinunea Invierii sa-ti aduca in suflet impacare, armonie, iertare si iubire! Priveste cu seninatate inainte si bucura-te de un nou inceput alaturi de tot ceea ce conteaza pentru tine. Hristos a Inviat!

felicitariFie ca sfanta sarbatoare a Invierii Domnului sa-ti aduca cele 4 taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta. Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si numai realizari! Hristos a Inviat!

felicitariNoaptea Sfanta a Invierii sa va lumineze sufletele pentru a fi mai buni, mai curati, mai intelegatori si mai apropiati de Dumnezeu! Un Paste fericit alaturi de cei dragi!

felicitariLumina si caldura sarbatorilor de primavara printre care si Pastele sa ne incalzeasca sufletele, sa ne lumineze mintile, sa ne deschida inimile spre iubire, credinta, iertare. Sa fim mai buni, sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne inconjoara si sa daruim iubire celor dragi.

felicitariPentru unii, Paştele e un moment de întregire a familiei, în care îşi doresc pace şi bucurie. Pentru alţii, e o zi în care se distrează ceva mai mult sau scapă de serviciu ori de şcoală. Pentru mine e pur şi simplu o zi minunată, pe care vreau să o împărtăşesc cu voi. Paşte fericit!

felicitariFie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet liniste, pace si fericirea de a petrece aceste clipe magice alaturi de cei dragi. Hristos a inviat!

felicitariSfintele Sarbatori de Paste sa va aduca lumina in suflet! Hristos a inviat!