Mesaje de 1 Aprilie

Descopera mesaje de la multi ani unice.


Mesaje de 1 Aprilie!

Trimite mesaje de 1 Aprilie persoanelor speciale tie

 

felicitariTraieste fiecare zi, ca si cum ar fi ultima. Apoi, intr-o zi, asa se va si intimpla.

felicitariTimpul vindeca orice, insa nu e un bun chirurg plastician.

felicitariPoate ca banii vorbesc, dar cu auzul nu stai prea bine, pentru ca niciodata nu vin cind ii chemi.

felicitariAnunt: Compania Vodafone nu mai ofera nici un serviciu clientilor sai din motive diverse: Orange si Cosmote au tarife si oferte mai bune. Ne cerem scuze!

felicitariA studia inseamna a te indoi de inteligenta colegului de birou.

felicitariViata mea e ca un film care nu are distributia prea reusita. Si nu ii inteleg nici actiunea.

felicitariInteligenta te urmareste.. dar tu esti mai rapid.

felicitariBanii nu fac fericirea.. o cumpara gata facuta.

felicitariTraieste fiecare zi, ca si cum ar fi ultima. Apoi, intr-o zi, asa se va si intimpla.

felicitariSpune-mi "La multi ani!", astazi este ziua mea. Nu este nicio pacaleala.. promit sa dau de baut tuturor prietenilor!

felicitariDe 1 aprilie, Bula se gandea cum s-o pacaleasca pe mama lui. Ajunge el acasa si ii spune "Mama tata e spunzurat in garaj", aceasta cand a auzit fuge repede in graj, se uita nici urma de spanzurare.. vine Bula si zice "Teapa de 1 Aprilie.. tata.. e spunzurat in pod.."

felicitariTi-am cumparat un cadou mare, scump si extraordinar de frumos. Nu ma intreba ce este, vino la mine acasa si il vei primi! Daca nu ajungi pana la ora stabilita, considera ca a fost doar o "Pacaleala de 1 Aprilie!"

felicitariDaca incerci sa ma pacalesti azi sa stii ca ma voi supara pe tine si nu iti voi mai raspunde la telefon! Ne-am inteles, da? Foarte bine, caci tocmai te-am pacalit eu pe tine!

felicitariDupa ce te casatoresti, vei afla ce e fericirea. Numai ca va fi prea tirziu.

felicitariPoate ca banii vorbesc, dar cu auzul nu stau prea bine, pentru ca niciodata nu vin cand ii chemi.

felicitariSunt fratele tau vitreg. Zilele trecute mama mi-a marturisit ca tatal meu este si tatal tau. Mi-as dori mult sa ne cunoastem si sa ne avem ca fratii si sa nu ne suparam pentru micile pacaleli de 1 Aprilie.

felicitariIubitule m-a sunat mama si vrea sa vina la noi. Nu cateva luni doar. I-am zis sa vina. Oricum tie iti place sa dormi pe jos.Vorbim mai multe cand vii acasa. Te sarut.

felicitariSuntem prieteni de atatia ani si de aceea imi este foarte greu sa iti spun ceea ce trebuie sa iti spun. Dar trebuie pentru ca nu mai pot trai in minciuna, nu mai vreau sa ma scald in aceasta mocirla. Iubita ta te inseala cu mine. Eu te insel cu ea. Imi pare rau. S-a intamplat. Stii ca nu ai cum sa stai impotriva sentimentelor. Mi-am spus ca nu trebuie, ca nu se cade. O iubesc. Imi pare rau. Promit ca nu mai fac glume proaste de 1 Aprilie!