Mesaje De La Multi Ani

Descopera mesaje de la multi ani unice.

felicitari

Fugi la somn domnule! Am nevoie de ochii aia frumosi ai tai odihniti pentru a ma admira maine cand ne vedem! P.S. Inca am privirea ta sexy intiparita in minte!

felicitari

Iti trimit o perna de ganduri bune pentru vise frumoase, o patura plina cu grija care sa te protejeze in somn si toate sarutarile mele pentru un somn lin. Noapte buna!

felicitari

Tocmai am vazut un film frumos care m-a facut sa ma gandesc la tine. Nu mi te pot scoate din minte. Vise placute, dragul meu!

felicitari

Cautam un lucru mic intr-o lume imensa…in schimb te-am gasit pe tine, un lucru imens intr-o lume mica. Noapte buna!

felicitari

Noaptea devine frumoasa nu atunci cand stelele acopera cerul si luna e plina. Ea devine frumoasa atunci cand tu te duci sa dormi, iar luna si stelele iti pot admira frumusetea. Noapte buna simpatico.

felicitari

In dragoste si in vise nu exista imposibil… Noapte buna!

felicitari

Nici tie nu iti este somn? Ce pacat ca nu sunt acum langa tine sa iti arat cat de distractiva poate sa fie o noapte alba.. Sa ma visezi frumos!

felicitari

De-abia astept sa fiu din nou in bratele tale iubito, noapte buna!

felicitari

O imbratisare speciala pentru cineva special. Si un sarut dulce de noapte buna!

felicitari

Noapte buna, om minunat care citesti acest mesaj.

felicitari

Nu pot sa ma culc linistita, mai am un singur lucru de facut: sa-ti spun ca te iubesc. Noapte buna!

felicitari

Atat de mult mi-as fi dorit sa te fi tinut acuma in brate.. Noapte buna, sufletel!

felicitari

Noapte buna puisor, de tine o sami fie dor, e seara si e frig de tine me dor cite un pik sa te sarut as vrea dar nu pot ajunge la tine in noaptea asta si de asta iti scriu aici acuma noapte buna si te iubesc azi, mine si in tot deauna..

felicitari

Viata mea,iar e noapte si vreau sati spun ca mie dor de tine si te vreu alaturi. Inhide ochisorii tai minunati si dormi. Iti doresc cele mai frumoase si dulci vise. TU,esti cel care ma face cea mai fericita. Ai grija de tine puiutz. Team pupat dulce iubire. Somnusor. Te iubesk enorm scumpul meu.

felicitari

Scumpule,noapte buna,somn usor si vise cele mai colorate.Ai grija de tine..si tine mereu minte ca cineva te iubesc foarte mult.Miine cind te vei scula sa zimbesti,sa te imbraci dupa vreme si sa maninci bine bine.Te iubesc enorm,ingeraș pamîntesc.Fericire,esti tto ce am mai scump!Noapte buna.

felicitari

M-am saturat sa te vad doar in vise, te vreau aici..

felicitari

Stiu ca te-am trezit si sa stii ca merita. Te-am trezit sa iti spun ca te iubesc si iti spun doar un simplu "Te iubesc" pentru ca inseamna multe si vreau sa stii ca nu iti voi da drumul niciodata. Noapte buna! :*

felicitari

Te iubesc fara tine nu traiesc, tu esti viata me-a si sufletu meu , Nb (;

felicitari

Zâmbetul tău ma făcea cel mai fericit. Noapte buna sufletul meu drag

felicitari

Zambetul tau ma face cea mai fericita, te ador! Noapte buna, suflet drag! 

« 1 2 3 4 5 6 »