Urări de 8 martie

Descopera mesaje de la multi ani unice.


Urări de 8 Martie speciale

Felicitări și urări de 8 Martie pentru femeile importante din viața ta. Alege dintr-o selecție de mesaje emoționante și trimite-le celor dragi tale. Surprinde-le cu cele mai frumoase cuvinte de apreciere și admirație. Descoperă acum felicitările noastre de Ziua Femeii și bucură-te de momente de neuitat alături de ele.

 

felicitariIti urez o zi a femeii in care sa te bucuri de fiecare raza de soare si de fiecare pata de verdeata si.. de dragostea mea neconditionata.

felicitariOdata cu venirea primaverii, ai venit tu.. a rasarit primul ghiocel si cu el dragostea mea pentru tine.. ti-am daruit un buchet de flori si tu mi-ai daruit dragostea ta.. si de atunci in sufletul meu e intotdeauna primavara.. pentru ca acolo esti tu.. tu esti primavara sufletului meu. Te iubesc.

felicitariSunt cel mai fericit barbat, am trecut impreuna prin bune si rele, nu trebuie sa-ti dau mesaje pompoase de 8 Martie pentru ca toata lumea stie ca tu esti minunea vietii mele.

felicitariTe port oriunde in gandurile mele si te simt chiar daca esti departe de mine! Te iubesc.

felicitariFie ca ziua de 8 Martie sa-ti aduca toata lumea la picioare, zambetul pe buze si toata fericirea de pe pamant. La multi ani!

felicitariIti doresc ca aceste zile de primavara si rasaritul soarelui sa-ti aduca peste zi implinirea viselor alaturi de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat.. te iubesc!

felicitariFluturele meu.. Frumusetea, ca si zborul si iubirea, de cenusa-si leaga firea. De-i stergi fluturelui praful, nici o vraja, nici o boare, nu-l vor face sa mai zboare. Tu esti fluturele meu si promit ca niciodata nu voi sterge praful dragostei de pe aripile tale.

felicitariDe 8 martie iti uram o primavara frumoasa, cu soare, fericire si toata dragostea noastra prinsa intr-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primaveri!

felicitariPrimavara… anotimpul renasterii, al trezirii la viata, face acum de ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plina de feminitate, zambete, si caldura sufleteasca!

felicitariFie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Fie ca primavara iubirii sa iti inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale. Iti doresc un 8 Martie cat mai frumos.

felicitariNu exista prilej mai minunat de daruire decat sa poti da zi de zi ce ai mai bun din tine. Sa poti sa inveti cu intelepciune si rabdare pe cel ce a venit la tine. Pentru calauzirea pasilor pe drumul vietii si stiintei, pentru invatarea si cunostintele daruite. Va multumim cu respect, doamna Profesoara! La multi ani!

felicitariZiua de 8 Martie imi ofera prilejul potrivit pentru a-ti spune cat de mult insemni pentru mine. Vreau sa-ti multumesc pentru tot ceea ce am invatat de la tine: cum sa daruiesc neconditionat, cum sa am increde in mine. Tu ai fost cea care m-a iubit fara a cere nimic in schimb, tu esti cea care mi-a oferit sprijin si incurajari cand aveam nevoie, tu ai fost mereu alaturi de mine cand viata parea impotriva mea.Te iubesc, mamica mea..

felicitariPentru ca sunteti cele care insenineaza zilele barbatilor - desi ei se plang dar numai pentru ca asa s-au obisnuit - pentru ca sunteti cele care numai cand priviti catre copiii vostri, dati lumii mai multa frumusete, pentru ca sunteti cele care gasesc in fiecare zi timp pentru orice problema si orice nevoie a celor dragi, pentru ca, desi va mai plangeti cateodata, o luati de la capat in fiecare zi, mai puternice si mai hotarate, pentru ca sufletul vostru stie ce e iubirea, cum se daruieste si cum se primeste ea.. si pentru tot ceea ce reprezentati.. pentru voi timpul se opreste putin in loc la fiecare inceput de Primavara, sa va aduca un omagiu..