Urari de nunta

Descopera mesaje de la multi ani unice.


 

Page 1 of 6 1 2 3 4 5 6
 

Sunteti deja doua inimi intr-una, doua sorti intr-una. Fiti fericiti, intelepti, sanatosi si cinstiti!


Va uram sa fiti fericiti impreuna in urmatorii o suta de ani!


V-ati legat inimile si soarta! Va uram ca viata voastra sa fie mai frumoasa ca zorii zilei, 
mai senina decat cerul si mai profunda decat oceanul! Va dorim sa traiti in asa fel incat in fiecare seara sa puteti spune: "a fost mai frumos decat ieri”!


Dragii nostri! Va dorim multa dragoste si viata implinita, ispite nenumarate ca sa va mentina puternici! Prieteni adevarati ca sa va aduca echilibru si liniste, hotarare asa incat ziua urmatoare sa fie mai frumoasa ca cea de ieri! Fiti fericiti!


Dragii nostri! Astazi este cea mai frumoasa zi din viata voastra! Fie ca zilele voastre sa fie si de astazi inainte la fel de fericite si insorite in armonie si dragoste iar dorintele voastre sa devina realitate!


Fericirea are in tinerete parfumul rozelor imbobocite, la maturitate are aroma si gustul vinului rosu imbatator, la batranete farmecul apusului de soare… Va dorim ca impreuna sa simtiti parfumul rozelor, sa va imbatati cu vin si sa aveti parte de apus de soare!


Draga tanara pereche! Fie ca petale de trandafiri sa va infrumuseteze calea vietii, fie ca dragostea sa fie singura incatusare! Sa fiti sanatosi, veseli si fericiti si aceasta zi irepetabila!


Va dorim ca totul sa va mearga ca pe apa, iar corabia vietii sa fie plina de dragoste, sanatate, bani si noroc! 


Va uram ca sunetul paharelor cu vin si stralucirile din ochii vostri sa va insoteasca toata viata! Credeti in minuni, dar nu va bazati pe ele! Fiti impreuna si iubiti-va!


La nunta voastra v-am facut un transfer bancar anual de 365 de zile cu noroc, sanatate si fericire. Sa le folositi cu dragoste si optimism!


Va dorim sa fiti cei mai veseli, cei mai fericiti, chiar cei mai duiosi, cei mai frumosi! Sa fiti cei mai atenti, cei mai indragiti, cei mai realisti si irepetabili! Va uram sa fiti si buni, si severi, si slabi, si puternici! Fie ca visurile de acum sa vi se implineasca! Aveti grija de increderea, speranta si intelepciunea voastra!


Nuntile rudelor, prietenilor , ale oamenilor apropiati ne aduc mereu in pragul unor framantari legate de felul in care sa dam glas unei urari mestesugite dar venite din inima, unei felicitari care sa depaseasca formalismul ori unui toast avand capacitatea sa exprime deplin bucuria si afectiunea noastra .Sper ca randurile de mai jos sa va inspire in a va exprima cele mai profunde sentimente asociate cu nunta celor dragi.


Cea mai sincera urare pe care v-o fac astazi este ca de-a lungul anilor dragostea voastra unul fata de celalalt sa se adanceasca si sa creasca astfel incat , atunci cand veti privi inapoi catre aceasta zi, ziua nuntii voastre , sa o considerati drept ziua in care va iubeati cel mai putin.


Dragi oaspeţi! Orice cumpănă e mai uşoară, dacă cade asupra mai multora şi orice plăcere devine mai mare, dacă e trăită de mai mulţi. Astăzi s-a întemeiat o nouă linie de rudenie, între familia mirelui şi a miresei. Dacă o să împartă o durere - aceasta se va înjumătăţi, dacă o să împartă bucuria - aceasta se va dubla. Urăm ani mulţi celor care s-au înrudit astăzi!

 
Page 1 of 6 1 2 3 4 5 6