Urari pentru nunta

Descopera mesaje de la multi ani unice.


 

Page 1 of 6 1 2 3 4 5 6

Vechii greci spuneau ca la început bărbatul şi femeia formau o singură sferă, dar zeii temându-se că o asemenea perfecţiune a formei ar putea sa le ia locul, au despicat toate sferele in doua si le-au aruncat pe Pământ. De atunci fiecare jumătate îşi caută cealaltă jumătate. Voi v-aţi găsit deja. Felicitări! 
 
 
Momentele petrecute împreună să vă facă fericiţi aşa cum nu aţi mai fost vreodată şi să rămâneţi aşa, nu pentru un an, nici pentru doi, ci pentru tot restul vieţii.
Nimic nu e mai dulce ca dragostea, nimic mai puternic, mai înălţător, nimic mai cuprinzător, nimic mai fericit, mai plin, mai bun... în cer sau pe pământ.
 
 
Soarele aduce un nou început pe care luna îl ţine în întuneric. Ca în cer, aşa şi pe pământ, căci nu există pe lume vrajă mai frumoasă decât doi oameni uniţi prin dragoste.
 
 
Acum iubirea începe să vă înveţe ce înseamnă răbdarea şi iertarea, încrederea şi cinstea, altruismul, consecvenţa, curajul şi dăruirea. Sunt iţele din care se ţese o căsnicie.
 
 
În cea mai frumoasă zi din viaţa voastră suntem alături de voi cu inima şi cu gândul şi vă urăm numai fericire şi bucurii. Să vă iubiţi mereu ca în această zi minunată şi să aveţi o viaţă plină de fericire şi împliniri împreună. Casă de piatră!

 

E o bucurie mai presus de toate - ziua în care visul la care abia îndrăzneaţi să visaţi se împlineşte. În jur e numai fericire, speranţă şi certitudine. Astăzi începeţi să clădiţi împreună o viaţă mai frumoasă decât orice aţi fi putut-o face fiecare în parte. Casă de piatră!
 
 
Azi vă curtează tot neamul cu drag
Ca să păşiţi cu noroc al vieţii prag
Şi să păstraţi nesecată iubirea
Ce va aduce noroc, fericire
Sunteţi de admirat în veşmânt sclipitor
Şi dansul vă este fermecător
Să fie şi viaţa aşa de frumoasă
Căldura iubirii trăiască în casă
La braţ să trăiţi o viaţă frumoasă
Să aveţi sănătate şi pace în casă
Să crească familia cu glasuri zglobii
Cu a Domnului dar, cu scumpii copii
Totul în viaţă să reuşiţi
Poruncile cerului să împliniţi
S-ajungeţi la nunţi frumos argintate
Apoi pîn’ la cele în aur scăldate.

 

De ziua nunţii voastre, cea mai  fermecătoare şi plină de zâmbete şi flori, şampanie şi urări de bine, emoţii deosebite şi unice, acel „da" care vă va uni inimile pentru toată viaţa, va dorim sa fiţi fericiţi,  să vă bucuraţi de dragostea voastră azi şi în fiecare zi ce va urma, iar viaţa să vă trimită în cale cât mai multe momente fericite, iar de greutăţi să treceţi cu uşurinţă, susţinându-va unul pe celălalt.
La mulţi ani!


La nunta voastra as vrea sa va daruiesc un buchet de urari duioase, as vrea sa va daruiesc cu doua maini fericire si bucurie! Viata si sanatate, dragoste si zile lungi si multe!


Daca considerati ca pana acum ati fost fericiti, fie ca de acum incolo sa fiti si mai fericiti!Daca pana acum v-ati simtit iubiti, fie ca de acum incolo sa fiti adorati, irepetabili si unici! Daca credeti ca ati cunoscut dragostea, va dorim ca de acum incolo sa-i vedeti adevarata stralucire!


Va uram zile insorite dar si linistea noptii! Va uram fluxuri si refluxuri ca sa puteti orienta nava vietii spre taramuri noi! Va uram drum bun si neted dar si cu putine obstacole ca sa puteti pretui ce aveti! Va uram putere, incredere si dragoste!Nimeni nu va poate promite numai zile senine. Nimeni nu va poate promite ca nu veti plange niciodata sau ca nu veti cunoaste suferinta... dar putem sa va promitem ca daca va veti pastra dragostea puternica, daca veti fi intelepti si rabdatori, daca veti ramane impreuna la greu, atunci veti razbi orice... Nuntafericita si casa de piatra!

 

Page 1 of 6 1 2 3 4 5 6