Felicitari pentru miri

Descopera mesaje de la multi ani unice.


 

Page 1 of 6 1 2 3 4 5 6

De ziua nunţii voastre, cea mai  fermecătoare şi plină de zâmbete şi flori, şampanie şi urări de bine, emoţii deosebite şi unice, acel „da" care vă va uni inimile pentru toată viaţa, va dorim sa fiţi fericiţi,  să vă bucuraţi de dragostea voastră azi şi în fiecare zi ce va urma, iar viaţa să vă trimită în cale cât mai multe momente fericite, iar de greutăţi să treceţi cu uşurinţă, susţinându-va unul pe celălalt. La mulţi ani!


La nunta voastra as vrea sa va daruiesc un buchet de urari duioase, as vrea sa va daruiesc cu doua maini fericire si bucurie! Viata si sanatate, dragoste si zile lungi si multe!


Daca considerati ca pana acum ati fost fericiti, fie ca de acum incolo sa fiti si mai fericiti!Daca pana acum v-ati simtit iubiti, fie ca de acum incolo sa fiti adorati, irepetabili si unici! Daca credeti ca ati cunoscut dragostea, va dorim ca de acum incolo sa-i vedeti adevarata stralucire!


Va uram zile insorite dar si linistea noptii! Va uram fluxuri si refluxuri ca sa puteti orienta nava vietii spre taramuri noi! Va uram drum bun si neted dar si cu putine obstacole ca sa puteti pretui ce aveti! Va uram putere, incredere si dragoste!Nimeni nu va poate promite numai zile senine. Nimeni nu va poate promite ca nu veti plange niciodata sau ca nu veti cunoaste suferinta... dar putem sa va promitem ca daca va veti pastra dragostea puternica, daca veti fi intelepti si rabdatori, daca veti ramane impreuna la greu, atunci veti razbi orice... Nuntafericita si casa de piatra!


Democrit spunea: „Cine s-a ales cu un ginere bun, acela a dobândit şi un fiu, cine s-a ales cu un ginere rău, acela a pierdut o fiică". Deci, să ridicăm paharele pentru socrii mici, care au avut mare noroc!


Dragi miri! Verighetele voastre au un sens magic. În primul rând, acestea reprezintă simbolul fidelităţii: demonstrează lumii întregi că inima aparţine soţului sau soţiei. În al doilea rând, verighetele sunt circulare, ele n-au nici început şi nici sfârşit, deci simbolizează veşnicia. În al treilea rând, ele sunt din aur, metalul care respinge tot ce nu-i curat. Astfel, inelele voastre simbolizează dragostea şi fidelitatea, curăţenia şi veşnicia. Vă urez ca dragostea voastră să fie veşnică, pură şi cinstită!


Există o istorioară în care se povesteşte că un ţăran priceput, când şi-a tăiat propriul gânsac ca dijmă pentru boieri, capul i l-a dat conului, deoarece bărbatul este capul familiei, iar gâtul - cucoanei, deoarece unde ea va întoarce, în aceeaşi direcţie şi capul se va roti. Atunci să urăm tinerilor, ca mirele să fie capul, iar mireasa gâtul familiei, însă gâtul şi capul să acţioneze prieteneşte şi în comun acord.


Dragi miri! Celebrul scriitor spaniol Cervantes a scris: „Dragostea poartă nişte ochelari, prin care aluminiul este văzut ca fiind aur, sărăcia - bogăţie, iar petele de foc - perle". Să ridicăm paharele pentru aceea ca voi, dragi tineri îndrăgostiţi, să vedeţi toate acestea fără de ochelari!


Drag mire, romancierul şi laureatului Premiului Nobel, Bernard Shaw zicea că „un bărbat decent şi de cuviinţă, trebuie să  se poarte cu soţia lui aşa cum s-ar purta cu o oarecare femeie necunoscută, însă de zece ori mai politicos". Ridic acest pahar pentru ca politeţea ta să-ţi fie fidelă şi niciodată să nu te înşele!


Să vă fie unirea sufletelor fericită pe veci şi dragostea puternică. Să trăiţi în prietenie şi consimţământ. Cu toţii vă dorim ca fericirea să dureze cât mai mult, de-aceea, vă urez o fericire veşnică, o dragoste senină şi prieteni fideli!


În zilele noastre, bântuie o expresie: „nu-i o minune că se despart, e o minune că trăiesc". Vă doresc să trăiţi de minune!


Odată am chefuit la nunta fratelui meu. În prima lor noapte, ei au citit „Făt Frumos din Lacrimă" şi după un anume timp, li s-a născut un fiu viteaz. Altă dată, am dansat la nuntă surorii mele. Tinerii, în prima lor noapte de căsătorie, au citit „Ileana Cosânzeana - Zâna Apelor" şi peste nouă luni li s-a născut o fetiţă fermecătoare. Am mai fost şi la nunta unui bun prieten. Aceştia citiseră „Alba ca Zăpada şi cei șapte pitici". Şi ce credeţi? Acuma ei cresc șapte feciori şi o dulce fetiţă. Astfel, să ridicăm paharele, pentru aceea ca dragii noştri miri să citească astăzi „Ali baba şi cei 40 de hoţi"!

 

Page 1 of 6 1 2 3 4 5 6