Declaratii frumoase de iubire

Descopera mesaje de la multi ani unice.


Declaratii Frumoase De Iubire, Love

Cele mai speciale mesaje de dragoste pentru iubită. Frumoase mesaje de amor și dor nebun pentru ea. Scurte și lungi declarații de dragoste iubitei mele

 

felicitariM-am trezit intr-o dimineata cu presimtirea ca ceva se va intampla inacea zi. Si a fost ceva minunat. Te-am zarit pentru o clipa, dar aidisparut.. Dar a fost de ajuns pentru a ma indragosti.. Si de atunciam dorit mereu sa te zaresc.. dar pentru a-ti vorbi, nu aveam incaacel curaj. Doream sa te cunosc, sa ma cunosti. Astfel am aflat cum tenumesti si imaginatia si firea mea nebuna au luat-o razna. Am prinscuraj si ti-am vorbit, dar erai atat de distant si totusi.. atitudineata nu m-a descurajat. Esti inca prezent in visele mele si cred ca estede ajuns. N-as vrea sa ajungi totusi sa ma cunosti, de frica unordeziluzii. Este de ajuns sa stii ca undeva, acolo, nu prea departe,este cineva pentru care reprezinti tot ce e frumos..

felicitariSunt o picatura de ploaie strivita intre pleoapele tale grele devisuri. Sunt un gand hoinar, ratacit in parul tau, roua diminetii tarzii incendiate de soare, secunda boaba de nisip cazuta in clepsidrafara de sfarsit. Sunt firul de iarba peste care treci acum grabita,sunt frunza pe care o tii ingandurata intre degete! Sunt raza de soarecare iti mangaie privirea, sunt ultima silaba pe care as dori sa orostesti inainte de a visa si primul tau gand.. Iubita mea, ochii taideschid spre mine universuri, zambetul tau ma imbata de o betiecereasca. Atingerea ta e pentru mine curcubeul, sarutul tau.. sfarsitul unei lumi si nasterea alteia. Iubita mea esti vis si.. durere.. Daca viata mea ar fi o clipa petrecuta alaturi de tine, numi-as dori alta. O clipa sa ma privesti, sa imi zambesti, sa ma atingi,sa ma saruti. Te mai astept o viata.. Si ce altceva as mai putea saiti ofer decat doi ochi caprui, frumosi si un zambet cald, care sa-ticalauzeasca pasii zi de zi!felicitariNumai Dumnezeu a putut inventa aceasta iubire. Ceva asemanator amvisat o data, dar nu era la fel, pentru ca in vis portile cerului suntdeschise pentru mine. Mi-am dat seama tarziu ca viata merita traita, dar niciodata nu-i tarziu sa te iubesc, sa iti dovedesc ca TE IUBESC. Afost de-ajuns doar o privire, atunci cand noi ne-am intalnit si parcane stiam de-o viata si inimile-au tresarit. Iar tu de mana m-aicuprins, si eu stiam ca-ncepe-un vis din care amandoi n-am vreanicicand ca sa mai fim treziti.Iti multumesc tie iubire pentrudragostea ta.. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru aceasta poveste dedragoste!felicitariCu ochii in lacrimi caut spre cer, si implor alinare divina, e ziua incare altarele cad si nu mai exista lumina. Prin labirintul noptii merg,dar nu exista scapare; spre lumina firava alerg si totul in calea meamoare.. Ma simt ca un inger murdar un inger cu aripi taiate cersindiertarea in zadar.. in fata usilor inimii tale ferecate!Viata efrumoasa cand esti alaturi de mine, viata e frumoasa cand ploua afarasi e cald in casa cand imi soptesti ca ma iubesti si simt cu drag ca tunu imi lipsesti..

felicitariVantul imi fura o lacrima.. e lumina trecutului, iar ochii tai cadoua licariri de stele.. caldura mainilor.. O clipa si apoi, nu maiconteaza.. Stau intins pe malul marii si adierea vantului ma face sasimt vibratia dragostei ce ne leaga.. Strigatul inimii tale se aude indepartari.. ma cheama la ea.. Marea ingana cuvintele tale rostiteodata, care acum s-au dispersat in negura uitarii.. In noaptea asta,te simt un pic mai aproape de mine.. Luna rotunda sta de veghe,vegheaza la dragostea noastra.. si imi sopteste ca si tu ma iubestitot atat cat te iubesc si eu.. Vantul bate, primii fulgi de nea imimangaie fata, ma simt tot mai slabit cand te stiu departe de mine.. Luna ingana si ea cuvinte magice, parca rupte de realitate, cuvinte cese regasesc parca in adancul sufletului meu.. Fara tine ma simt pe undrum fara sfarsit.. Un drum care parca nu se mai termina niciodata..Incerc sa merg mai departe, dar totul mi se pare un abis.. in care matot afund si oricat as incerca sa ma inalt, simt ca nu mai amscapare..

felicitariSunt un fulg de nea care incearca sa iti mangaie fata.. Doamne ce asvrea sa ma scurg in pielea ta si sa nu mai ies niciodata, asa as aveacertitudinea ca nu am sa te pierd.. Poate ca pentru o clipa, ai sacrezi ca sunt nebun.. Poate ca asa este.. sunt nebun, nebun dupatine, TU esti tot ce am de pret.. tot ce am visat, tot ce mi-amdorit.. Poate viata mea a fost cruda cu mine, tu sa fii atat dedeparte si eu.. sa te caut in disperare.. Vreau sa te vad, sa tesarut, sa fiu numai si numai al tau, nu pentru o clipa, ci pentrueternitate.. Noaptea trece, o muzica suava imi alina singuratatea.. Ce pot face? Nimic decat sa astept clipa revederii noastre, clipa incare voi fi din nou in al noualea cer.. Ma rog la Dumnezeu ca aceaclipa sa fie cat mai aproape pentru ca suferinta mea sa inceteze.. Amnevoie de iubire, am nevoie de o iubire sincera si reala.. m-amsaturat de minciuni si inselatorii.. Vreau sa traiesc alaturi de tineclipe magice, clipe de vis, clipe in doi, pe care nu cred ca as puteasa le descriu in cuvinte.. pentru ca nu au grad de comparatie.. Mareaeste complicea mea, ea este alaturi de mine mereu, ea este singura carenu m-a tradat si nu ma va trada niciodata.. Dar ea nu poate tine loculunei dragoste adevarate.. e nevoie de un inger de fata pentru ca totulsa fie ca in paradis.. Si ce mai pot cere de la Dumnezeu cand amgasit-o? Doar sanatate, si multi ani de fericire..

felicitariFericire.. e un cuvant sublim.. iubirea seamana a avere, o dragoste,dar totodata si durere, iubirea poate fi frumoasa, dar uneori sifurtunoasa. Daca vreodata iubirea te va lua pe aripa ei.. nu oalunga.. caci vei regreta.. Cand iubesti.. tu o stii bine.. dar nulasa ca acest sentiment sa dispara din tine.. Sunt clipe ce cad pestenoapte, sunt clipe ce vor reveni si-astept cu nerabdare ziua.. cand tuvei reveni..