Mesaje de dragoste lungi

Descopera mesaje de la multi ani unice.


Declaratii si Mesaje De Dragoste Lungi

Iti oferim o gama larga de mesaje de dragoste lungi. Purtam fiecare o dragoste in noi, eu pentru tine, tu pentru alta. Focul ne mistuie pe amandoi, eu ard ..

 

felicitariMai da-mi o sansa, iarta-ma; eu stiu bine c-am gresit.. Dar estiiubirea vietii mele; esti visul spre care am tanjit.Iarta-ma, te rog demii de ori; incearca sa revii la ce a fost.. Caci fara tine; iti jurca viata n-are rost.Eu te visez in fiecare seara; si singur in vis euiti soptesc.. Simtind regretul cum ma inconjoara; de ce, de ce-amgresit, cand stiu ca te IUBESC!

felicitariTe-am vazut cum dormeai.. am vrut sa vin sa te sarut, dar atunci aideschis ochii, mi s-a facut frica si am fugit.. Cand te vad, simt cumpamantul imi fuge de sub picioare parca totul se roteste in jurul meu,parca eu sunt centrul universului, dar.. deodata totul fuge spre unalt centru.. acolo esti tu, ma faci sa ma invart in jurul tau, madomini.. nu ma mai pot stapani..

felicitariSunt o adiere de vant salbatica.. Eu sunt lumina calda a diminetiice-ti gadila genele lungi pentru a-ti deschide ochii sa vezisplendoarea ce te inconjoara. Eu sunt o raza de soare calda si firavace-ti mangaie obrajii fini; eu sunt roua de pe firele de iarba ce-tisaruta gleznele; eu sunt un cant al pasarilor ce te incanta cuciripitul lor vioi; eu sunt o adiere de vant salbatic ce-ti rasfirafirele de par. Eu sunt o floare mica si tacuta ce iti imploramangaierea, sunt un gand raslet ce te face sa tresari cand esti singur,iar tu esti sprijinul meu in lumea cea reala cufundata in visare..

felicitariCand afara ploua, la tine ma gandesc; cand afara-i soare, inima mi-odezrobesc.. Gandindu-ma la tine, stiind ca ai sa vii; simtind, capentru totdeauna tu ma vei iubi. Dar singur ma amagesc, in noapte, siplang; as vrea sa-mi fi aproape, in brate sa te strang.. Sa-ti spun catte iubesc; dar ma gandesc sa nu gresesc. Si de aceea plang si tac; ma-ntreb mereu de-ti sunt pe placDe m-ai intelege.. as fi fericit; sitoata viata mea te-as fi iubit.

felicitariCineva va fi intotdeauna aici sa te iubeasca, cineva va pretuiintotdeauna caldura zambetului tau si fericirea inimii tale.. Cinevava incerca intotdeauna sa gaseasca cuvinte sa-ti multumeasca pentru caai umplut viata cu vise devenite realitate si amintiri frumoase.. TEIUBESC nu doar pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt eu cand suntcu tine.. TE IUBESC pentru ca ma ajuti sa fac din viata mea nu otaverna ci un templu, din faptele mele de zi cu zi.. nu un repros, ciun cantec.. Cineva te va iubi intotdeauna, iar acel cineva voi fiintotdeauna EU! Totul ne desparte pe mine si pe tine.. distanta,oamenii, viata.. poate si destinul.. iata ce vreau sa-ti spun: nu matem nici de zambetul tau, deci nu ma tem de nimic; sunt ceea ce-idincolo de fereastra odaii tale.. departarea.. Amintirea ta nu areunde sa ma afle, glasul tau nu poate sa ma strige caci nu stie undesunt intre cele patru zari.. Stii sa asculti? Auzi vantul lafereastra? Auzi pasarile care vin si pleaca ducand si aducandprimavara? Stii ce-i nostalgia? Privesti uneori pe fereastra fara savezi nimic.. sunt pe-acolo si intr-acolo.. fara fiinta o apropiere sio indepartare in preajma ta.. TE IUBESC!

felicitariTraiesc din amintiri, vise si sperante. Daca mi s-ar lua acest mod dea trai as muri precum moare o floare atunci cand este udata. Inima meaa fost udata cu lacrimile deziluziei create la sfarsitul acesteirelatii. Tot ce stiu este ca EL reprezinta tot ce e mai bun pentrumine, un mic ideal de frumusete si bunatate. De ce oare n-a fost sa fieasa cum a spus EL? Oare voi mai iubi vreodata?!

felicitariDragostea este o dulce iluzie ce se naste din lumina razelor deluna.. caldura pamantului si lacrimile norilor.. E o adiere de vantcu nuanta, un raset de frunze.. un cantec care rasuna.. un drumanume.. care te poarta in visele cele mai profunde. Fiecare gand almeu catre tine.. se va lasa usor din mine.. va pleca in zari si valasa in urma un soare ce-o s-apuna.. Si poate tu ma vei uita cacivisul trecator a fost.. dar tot ce-am spus e-adevarat si te-am iubitneincetat.. Dragostea este o iluzie optica ce duce la orbire, omultitudine de calitati si chiar defecte inbalsamate intr-un trup cuumbre si oglindiri irezistibile. Dragostea poate fi TOTUL sauNIMIC.. alegerea iubite, e numai a ta!

felicitariNu mint cand iti spun ca te iubesc, nu mint cand iti spun ca imilipsesc imbratisarile tale, tandretea ta, dragostea ta, tot ceea ceesti tu. In putin timp am invatat sa iubesc un suflet minunat, unsuflet care merita ceva mai bun decat ceea ce ii pot oferi eu. As vreasa pot pleca intr-un loc cat mai departe, sa pot uita tot ce mi seintampla, sa incep o viata noua, sa te cunosc pe tine acolo.. nu aiciin lumea asta nebuna din care eu nu mai am scapare. Acum nu imi ramanedecat sa traiesc aceasi viata monotona pe care o am de ani, sperand caintr-o zi se va termina totul si voi avea un alt inceput, un inceputnumai al meu..

felicitariPurtam fiecare o dragoste in noi, eu pentru tine, tu pentru alta. Foculne mistuie pe amandoi, eu ard pentru tine, tu pentru alta.Astept uncuvant, astepti un cuvant, eu de la tine, tu de la alta.Obrazul ti-lvad in vis, delirand, iar tu in visare, visezi pe alta.Si ce ramane defacut? Cand soarta vrea numai sa ne dezbine,Traim.. dar iubim.. desitu pe alta, eu tot pe tine!