Felicitari de 1 Martie

Descopera mesaje de la multi ani unice.


Felicitari de 1 Martie si Martisor

Trimite felicitari de 1 martie persoanelor speciale din viata ta

 

felicitariTe privesc, Te respir, Infloresc, Te iubesc! Tu esti Primavara Mea!

felicitariIti doresc o primavara la fel de frumoasa ca tine!

felicitariAs vrea ca acest martisor, impreuna cu primii ghiocei si primele randunele care vestesc regenerarea naturii, sa fie si un simbol al inaltarii sufletelor noastre.

felicitari1 Martie, la inceput de primavara imi ofera ocazia sa-ti spun cit de mult insemni pentru mine, si cit de mult te iubesc.

felicitariTu ai adus in calea mea fericire, bunatate si dragoste. Multumesc pentru lectiile de viata pe care mi le-ai daruit. De la tine am invatat ca pot fi sensibil, dar si puternic, in acelasi timp. Tu esti ingerul meu pazitor. In aceasta zi de primavara iti adresez un gand bun si curat si un martisor. La multi ani!

felicitariPrimavara ce vine sa fie insotita de zambetul tau, optimismul tau si dragostea ta de viata. As sti astfel ca bucuriile mele se datoreaza tie.

felicitariDeschide fereastra sufletului si lasa-te purtat de magia primaverii.. E timpul sa infloresti si tu, sa te bucuri de caldura soarelui si de mirosul ghioceilor.. E timpul sa traiesti!

felicitariOdata cu apropierea Martisorului, primavara isi anunta sosirea alaiului enigmatic de miresme parfumate, acompaniat de festivalul cromatic, incantator, al florilor ce ne incalzesc sufletul.

felicitariCu acest Martisor va trimit un buchet de flori, un zambet si un sarut. Minunea acestei primavari sa lumineze inimile tuturor si sa va aduca renasterea sperantei, a bucuriei si a caldurii in suflet.

felicitariLasati primavara sa va patrunda in suflet, sa va incalzeasca si sa va umple de bucurie si iubire! Va doresc o primavara de impliniri!

felicitariAm trimis la tine, in zbor Un mesaj de martisor Sanatate, fericire La Multi Ani si numai bine!

felicitariO data cu venirea zilei de 1 Martie si a primaverii iti doresc ca in fiecare zi sa infloreasca o floare in viata ta. Sa ai o primavara minunata din toate punctele de vedere.

felicitariCand lumina ne umple sufletul si verdele ierbii privirea, cand albastrul fara pata ne-nconjoara, ne-npresoara bucuria, amintirea primaverilor trecute si bucuria celor viitoare sa-ti inconjoare sufletul alaturi de caldul meu martisor si un suav ghiocel.

felicitariIn aceasta zi de primavara, cind toate florile zimbesc pentru tine primeste-n dar si acest martisor simbolic.

felicitariOdata cu primavara sper ca sufletul sa-ti infloreasca ca un ghiocel.. sa radieze ca un soare.. sa ofere caldura si iubire.. si nu in ultimul rand sa ramana mereu tanar. Un martisor mic si dulce pentru o fiinta deosebita!

felicitariO primavata cu multe bucurii, zambete si impliniri sa avem cu totii!

felicitariCu tine alaturi, viata intreaga, o nesfarsita PRIMAVARA!

felicitariPrimeste primavara in viata si in suflet.. deschide-ti aripile si incearca sa zbori.. inchide ochii si incearca sa visezi.. nu-i asa ca e minunat?

felicitariAsa cum buburuzele isi dezmortesc aripioarele la prima raza de soare mai calduta, asa Martie ne dezmorteste sufletele cu primul martisor ce ne parfumeaza viata - primavara.

felicitariSa porti mereu primavara in suflet, La multi ani.