Mesaje de 1 Martie

Descopera mesaje de la multi ani unice.


Mesaje de 1 Martie și Urări de Marțișor

Primăvara este perioada învierii naturii, trimite mesaje de 1 Martie persoanelor dragi

 

felicitariSufletul sa-ti vibreze in acordurile bucuriei si dragostei de viata! O primavara fericita si implinita!

felicitariDe 1 Martie, îți ofer cele mai frumoase mărțișoare - zâmbete, îmbrățișări și săruturi! Sper ca primăvara să îți aducă multă iubire, multă fericire și multe momente minunate alături de mine! Te iubesc enorm și îți doresc tot ce e mai bun în viață!

felicitariPrimavara aceasta sa fie ca zambetul, bunatatea si optimismul tau! O primavara fericita!

felicitariDragostea mea, îți trimit cele mai dulci urări de 1 Martie! Sper ca această zi să îți aducă multă fericire, multă iubire și multe flori frumoase în viața ta! Te iubesc și îți mulțumesc pentru tot ce faci pentru mine!

felicitariDragul meu, azi este 1 Martie și îți transmit cele mai romantice gânduri de primăvară! Sper ca această zi să fie plină de surprize frumoase și de momente speciale alături de mine! Te iubesc din toată inima și îți urez o primăvară minunată, plină de iubire și de bucurie!

felicitariDragă, îți urez o primăvară minunată și plină de bucurie! Să ai parte de zile senine, flori înfiorătoare și multă iubire în jurul tău! La mulți ani de 1 Martie!

felicitariÎți trimit cele mai frumoase gânduri de primăvară! Sper ca această zi să fie plină de soare, de energie și de optimism! Să ai parte de toate lucrurile bune pe care le meriți! La mulți ani de 1 Martie!

felicitariDe Ziua Femeii, îți urez multă fericire, multă iubire și multă sănătate! Să ai parte de un început de primăvară minunat și de un an plin de realizări! La mulți ani de 1 Martie!

felicitariFie ca primăvara să-ți aducă toate lucrurile frumoase pe care le dorești și să-ți umple viața cu bucurii și realizări! Să ai parte de o primăvară minunată, plină de flori și de soare! La mulți ani de 1 Martie!

felicitariDragă, îți trimit cele mai sincere urări de 1 Martie! Sper ca această primăvară să îți aducă multă energie pozitivă, multe realizări și multă iubire în viața ta! La mulți ani și sărbători fericite!

felicitariFie ca primavara ce bate la usa sa iti invaluie diminetile cu parfum de lacramioare. La multi ani de martisor!

felicitariIti doresc o primavara minunata, infloritoare, plina de iubire si de imbratisari calde precum razele soarelui.

felicitariFie ca aceasta primavara sa-ti aduca noi sperante si pace in suflet, gingasie si dragoste, putere si multe realizari. O primavara fericita!

felicitariUn martisor plin de speranta cu o primavara verde si cu mult soare!

felicitariO primavara superba, bucuria si speranta sa dainuiasca in sufletul tau!

felicitariPrimăvara sa-ti aduca un martisor de sanatate, un ghiocel de noroc, o adiere calda de fericire, un nor de iubire si un soare stralucitor asemeni sufletului tau.

felicitariViata, lumina, caldura.. parfumul de fericire este esenta primaverii, iar martisorul simbolul ei. Va doresc ca razele soarelui somnoros sa va deschida petalele sufletului asemeni ghiocelului. Odata cu sosirea primaverii.. iubeste, zambeste, spune tot ce vrei, joaca-te cu un copil, ajuta un batran, alege-ti o stea pe cer, spera sa ti se indeplineasca o dorinta, accepta un compliment, spune-le celor dragi ce mult ii iubesti, imagineaza-ti ca n-ai nici o grija, fa-ti un cadou… respira adanc.. E PRIMAVARA!

felicitariUn buchet de ganduri bune, un amalgam de sentimente frumoase si o gramada de imbratisari… special pentru tine! La multi ani de 1 Martie!

felicitariPrimavara sa-ti aduca un martisor norocos, raze de iubire si calde adieri de fericire!

felicitariParfum, culoare, suflet.. Primavara ce vine sa fie insotita de zambetul tau, optimismul tau si dragostea ta de viata, Felicitari!

felicitariPuritatea si candoarea acestei primaveri sa-ti inspire simfonia bucuriei si fericirii!

felicitariNoi iti dorim o primavara frumoasa Cu soare -n suflet si in casa Cu multa, multa sanatate, Succese mari sa ai in toate, Si mult noroc si bucurie In casa ta mereu sa fie. La Multi Ani!

felicitariIti doresc un 1 Martie fericit si o primavara care sa-ti infloreasca intregul an.

felicitariPrimavara sa iti aduca un martisor de sanatate, un ghiocel de noroc, o adiere calda de fericire, un nor de iubire si un soare stralucitor asemeni sufletului tau.

felicitariIti trimit de Martisor toate florile din lume si gandurile mele bune. O primavara frumoasa!

felicitariDaca dragoste este dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta, atunci cu siguranta ca te iubesc. As vrea ca acest martisor sa devina un simbol al renasterii sperantei in sufletele noastre si a bucuriei de a trai aceste clipe fericite de martie.

felicitariZambetul sa-ti fie mereu bland precum soarele primaverii. Inima sa-ti tresara mereu de bucurie la vederea primului ghiocel. Iar minunea renasterii naturii sa-ti aduca aminte ca intotdeauna mai exista o speranta. O primavara ca-n povesti!