Mesaje de 1 Martie

Descopera topul celor mai speciale mesaje, cum ar fi: mesaje de la multi ani, mesaje de dragoste, felicitari de ziua de nastere.

Mesaje de 1 Martie si Urari de Martisor

Primavara este perioada invierii naturii, trimite mesaje de 1 Martie persoanelor dragi

 

felicitariSufletul sa-ti vibreze in acordurile bucuriei si dragostei de viata! O primavara fericita si implinita!

felicitariPrimavara aceasta sa fie ca zambetul, bunatatea si optimismul tau! O primavara fericita!

felicitariFie ca primavara ce bate la usa sa iti invaluie diminetile cu parfum de lacramioare. La multi ani de martisor!

felicitariIti doresc o primavara minunata, infloritoare, plina de iubire si de imbratisari calde precum razele soarelui.

felicitariFie ca aceasta primavara sa-ti aduca noi sperante si pace in suflet, gingasie si dragoste, putere si multe realizari. O primavara fericita!

felicitariUn martisor plin de speranta cu o primavara verde si cu mult soare!

felicitariO primavara superba, bucuria si speranta sa dainuiasca in sufletul tau!

felicitariPrimăvara sa-ti aduca un martisor de sanatate, un ghiocel de noroc, o adiere calda de fericire, un nor de iubire si un soare stralucitor asemeni sufletului tau.

felicitariViata, lumina, caldura.. parfumul de fericire este esenta primaverii, iar martisorul simbolul ei. Va doresc ca razele soarelui somnoros sa va deschida petalele sufletului asemeni ghiocelului. Odata cu sosirea primaverii.. iubeste, zambeste, spune tot ce vrei, joaca-te cu un copil, ajuta un batran, alege-ti o stea pe cer, spera sa ti se indeplineasca o dorinta, accepta un compliment, spune-le celor dragi ce mult ii iubesti, imagineaza-ti ca n-ai nici o grija, fa-ti un cadou… respira adanc.. E PRIMAVARA!

felicitariUn buchet de ganduri bune, un amalgam de sentimente frumoase si o gramada de imbratisari… special pentru tine! La multi ani de 1 Martie!

felicitariPrimavara sa-ti aduca un martisor norocos, raze de iubire si calde adieri de fericire!

felicitariParfum, culoare, suflet.. Primavara ce vine sa fie insotita de zambetul tau, optimismul tau si dragostea ta de viata, Felicitari!

felicitariPuritatea si candoarea acestei primaveri sa-ti inspire simfonia bucuriei si fericirii!

felicitariNoi iti dorim o primavara frumoasa Cu soare -n suflet si in casa Cu multa, multa sanatate, Succese mari sa ai in toate, Si mult noroc si bucurie In casa ta mereu sa fie. La Multi Ani!

felicitariIti doresc un 1 Martie fericit si o primavara care sa-ti infloreasca intregul an.

felicitariPrimavara sa iti aduca un martisor de sanatate, un ghiocel de noroc, o adiere calda de fericire, un nor de iubire si un soare stralucitor asemeni sufletului tau.

felicitariIti trimit de Martisor toate florile din lume si gandurile mele bune. O primavara frumoasa!

felicitariDaca dragoste este dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta, atunci cu siguranta ca te iubesc. As vrea ca acest martisor sa devina un simbol al renasterii sperantei in sufletele noastre si a bucuriei de a trai aceste clipe fericite de martie.

felicitariZambetul sa-ti fie mereu bland precum soarele primaverii. Inima sa-ti tresara mereu de bucurie la vederea primului ghiocel. Iar minunea renasterii naturii sa-ti aduca aminte ca intotdeauna mai exista o speranta. O primavara ca-n povesti!