Felicitari de Paste

Descopera mesaje de la multi ani unice.


Felicitari de Paste unice

Cele mai frumoase felicitari de Paste pentru cei dragi.

 

felicitariFie ca ingerii sa te protejeze si fericirea sa te inconjoare oriunde mergi. Paste fericit!

felicitariUmbla vestea-n tot orasul Cum ca vine iepurasul, Sa v-aduca pe-nserat Paste bun si Luminat!

felicitariSa-ti fie viata pufoasa ca painea calda, colorata ca un ou de Paste si luminoasa ca aceasta Zi Sfanta. Hristos a Inviat!

felicitariAstazi, in zi de sarbatoare, sa coboare linistea si pacea, iar minunea Invierii lui Iisus sa dainuie in inimile vostre, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, sperantei si bucuriei cu caldura si bunatate in suflet. Paste Fericit!

felicitariIisus Hristos a avut o cruce de lemn si o inima de aur. Azi multi au cruci de aur si inimi de lemn. Fie ca in clipa vestirii, intr-un glas al Invierii Celui fara de moarte, sa renasca si puterea noastra de a iubi si a ierta. Paste Fericit!

felicitariAzi, in zi de sarbatoare sa coboare linistea si pacea. Minunea invierii lui Iisus sa dainuie in inimile voastre, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, sperantei, bucuriei cu bunatate si caldura in suflete! Hristos a Inviat!

felicitariCaldura in suflet, familie reunita, sentimente impartasite, satisfactie maxima si bafta la ciocnit oua!

felicitariSa va bucure Dumnezeu, sa va dea sanatate, sa aveti putere, iar bucuriile sa tina la distanta toate necazurile! Paste Fericit!

felicitariUn iepuraa cu boticul alb, a venit la voi in prag. Sa v-aduca oul rosu, care sa va umple cosul. Hristos a Inviat!

felicitariCu lumanari aprinse si sufletul curat, sa spunem impreuna, HRISTOS A INVIAT!

felicitariPaste mielul fericit, oul sade inrosit, de rusine s-a scumpit. Iubitul iepuroi sa-ti aduca euroi, fericire, sanatate, mult noroc si spor la toate!

felicitariFie ca lumina Invierii sa iti umple sufletul de speranta, liniste, bucurie si iubire! As vrea sa petrecem Pastele impreuna. Desi stiu ca nu e posibil, iti voi fi alaturi cu sufletul si fie ca speranta Invierii sa mi te aduca aproape in curand! Paste fericit!

felicitariIepurasul mustachios, e de Paste norocos, nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: cozonac, oul inrosit si un Paste Fercit!

felicitariGaseste calea spre daruire, iertare, intelegere.. Cauta sa fii mai bun, sa fii aproape cu sufletul de cei care-ti sunt si prieteni, si dusmani. Hristos a Inviat!

felicitariIntalneste cu evlavie, pietate si armonie acest moment unic- Inaltarea Domnului.

felicitariPentru a intelege sacrificiul suprem trebuie doar sa fim mai buni, mai iertatori, mai ingaduitori, mai intelepti, mereu cu lumina in suflet, ganduri si simtiri. Hristos a inviat!

felicitariOu inrosit, miel rumenit, cozonac marit, Paste fericit. Fie ca aceasta sarbatoare sa va aduca multa nadejde si pace in viata.

felicitariUn Paste fericit cu credinta, speranta si iubire! La fel ca Domnul Hristos, prin jertfa, efort si suferinta sa ajungem la biruinta! Hristos a inviat!

felicitariFie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa va calauzeasca pasii, sa va aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in preajma voastra! Hristos a Inviat!

felicitariIisus a fost un crin printre spini, iar tu, prin dragostea lui, ai devenit un crin printre crini. Hristos a Inviat!