Urari de Paste

Descopera mesaje de la multi ani unice.


Urari de Paste cu Invierea Domnului

Cele mai frumoase urari de Paste, trimite o urare de Paste celor dragi

 

felicitariInvierea Domnului sa va aduca armonie in casa si in gand, impacare si regasirea intelepciunii in sanul familiei. Hristos a inviat!

felicitariSa aveti liniste in casa si un an imbelsugat, Paste Fericit si Hristos a Inviat!

felicitariSfintele sarbatori de Paste sa va aduca liniste in suflet, multa bucurie, sanatate, fericire si puterea de a darui si ajuta semenii. Hristos a Inviat!

felicitariFie ca spiritul Sfant al Sarbatorilor de Paste sa va lumineze sufletele si casele! Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va ocroteasca!

felicitariRedescopera sentimentele sincere ce ti se adapostesc in suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste si sprijin, si la fel de iubitor si plin de caldura cum numai tu stii sa fii! Paste fericit!

felicitariPoate o sa ti se para complet lipsit de originalitate, dar stii ca vorbele simple sunt si cele mai frumoase. Asa ca Hristos a inviat!

felicitariFie ca Pastele sa-ti intareasca increderea si speranta! Hristos a Inviat!

felicitariSa aveti parte de un Paste Fericit alaturi de cei dragi, de o viata mai frumoasa si de un an mai bun! Hristos a Inviat!

felicitariDumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija si un raspuns la fiecare intrebare! Invierea Domnului sa iti aduca in suflet bucurie si iubire. Paste fericit, alaturi de cei dragi!

felicitariIn noaptea Invierii, cand clopotele bat, eu iti doresc din suflet, „Hristos a Inviat!”.

felicitariSa ai parte de multa caldura in suflet si in casa, bucurie in inima, sanatate si putere de munca. Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi!

felicitariIti doresc caldura in suflet, familie reunita, sentimente impartasite, satisfactie maxima si bafta la ciocnit oua! Hristos a Inviat!

felicitariFie ca Lumina Invierii Domnului sa va umple sufletele de bucurii alaturi de cei dragi. Hristos a Inviat!

felicitariSarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va calauzeasca pasii pe drumul vietii!

felicitariLumina si caldura Pastelui sa ne incalzeasca sufletele, sa ne lumineze mintile, sa ne deschida inimile spre iubire, credinta si iertare. Sa fim mai buni, sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne inconjoara si sa daruim iubire celor dragi. Sarbatori Fericite!

felicitariHristos a Inviat! Sarbatoarea Invierii Domnului binecuvantata de lumina sfanta sa-ti aduca sentimente calde, bogatie sufleteasca si bunastare intr-un ou inrosit de iubire si intr-un cozonac delicios precum voia buna. Paste fericit!

felicitariUn iepuras tare dragalas, A iesit in cale cu viteza mare, Si-ti ureaza neancetat, Sa ai Paste Minunat. Hristos a Inviat!

felicitariUmple-ti inima de lumina, bucurie si implinire si las-o sa iti calauzeasca pasii spre sanatate, fericire si ganduri frumoase. Hristos a inviat!

felicitariSfintele sarbatori sa-ti aduca numai ganduri senine, lumina in suflet si multe bucurii alaturi de cei dragi. Paste fericit!

felicitariLumina Sfintei Invieri sa patrunda in sufletul si in inimile voastre bucurandu-va de minunea Invierii Domnului nostru Iisus Hristos!