Felicitari de Paste • Felicitari de Paste frumoase

Descopera topul celor mai speciale mesaje, cum ar fi: mesaje de la multi ani, mesaje de dragoste, felicitari de ziua de nastere.

Felicitari de Paste, Felicitari de Paste frumoase, Felicitari de Paste speciale

Felicitari de Paste, Felicitari de Paste frumoase, Felicitari de Paste speciale

 

Page 1 of 4 1 2 3 4


Fie ca ingerii sa te protejeze si fericirea sa te inconjoare oriunde mergi. Paste fericit!


Umbla vestea-n tot orasul Cum ca vine iepurasul, Sa v-aduca pe-nserat Paste bun si Luminat!


Sa-ti fie viata pufoasa ca painea calda, colorata ca un ou de Paste si luminoasa ca aceasta Zi Sfanta. Hristos a Inviat!


Astazi, in zi de sarbatoare, sa coboare linistea si pacea, iar minunea Invierii lui Iisus sa dainuie in inimile vostre, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, sperantei si bucuriei cu caldura si bunatate in suflet. Paste Fericit!


Iisus Hristos a avut o cruce de lemn si o inima de aur. Azi multi au cruci de aur si inimi de lemn. Fie ca in clipa vestirii, intr-un glas al Invierii Celui fara de moarte, sa renasca si puterea noastra de a iubi si a ierta. Paste Fericit!


Azi, in zi de sarbatoare sa coboare linistea si pacea. Minunea invierii lui Iisus sa dainuie in inimile voastre, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, sperantei, bucuriei cu bunatate si caldura in suflete! Hristos a Inviat!


Caldura in suflet, familie reunita, sentimente impartasite, satisfactie maxima si bafta la ciocnit oua!


Sa va bucure Dumnezeu, sa va dea sanatate, sa aveti putere, iar bucuriile sa tina la distanta toate necazurile! Paste Fericit!


Un iepuraa cu boticul alb, a venit la voi in prag. Sa v-aduca oul rosu, care sa va umple cosul. Hristos a Inviat!


Cu lumanari aprinse si sufletul curat, sa spunem impreuna, HRISTOS A INVIAT!


Paste mielul fericit, oul sade inrosit, de rusine s-a scumpit. Iubitul iepuroi sa-ti aduca euroi, fericire, sanatate, mult noroc si spor la toate!


Fie ca lumina Invierii sa iti umple sufletul de speranta, liniste, bucurie si iubire! As vrea sa petrecem Pastele impreuna. Desi stiu ca nu e posibil, iti voi fi alaturi cu sufletul si fie ca speranta Invierii sa mi te aduca aproape in curand! Paste fericit!


Iepurasul mustachios, e de Paste norocos, nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: cozonac,oul inrosit si un Paste Fercit!


Gaseste calea spre daruire, iertare, intelegere... Cauta sa fii mai bun, sa fii aproape cu sufletul de cei care-ti sunt si prieteni, si dusmani. Hristos a Inviat!


Intalneste cu evlavie, pietate si armonie acest moment unic- Inaltarea Domnului.


Pentru a intelege sacrificiul suprem trebuie doar sa fim mai buni, mai iertatori, mai ingaduitori, mai intelepti, mereu cu lumina in suflet, ganduri si simtiri. Hristos a inviat!


Ou inrosit, miel rumenit, cozonac marit, Paste fericit. Fie ca aceasta sarbatoare sa va aduca multa nadejde si pace in viata.


Un Paste fericit cu credinta, speranta si iubire! La fel ca Domnul Hristos, prin jertfa, efort si suferinta sa ajungem la biruinta! Hristos a inviat!


Fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa va calauzeasca pasii, sa va aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in preajma voastra! Hristos a Inviat!


Iisus a fost un crin printre spini, iar tu, prin dragostea lui,ai devenit un crin printre crini. Hristos a Inviat!

 
Page 1 of 4 1 2 3 4

 

 

 

Felicitari de Paste, Felicitari de Paste frumoase, Felicitari de Paste speciale