Mesaje de 8 martie, Mesaje de 8 martie speciale

Descopera topul celor mai speciale mesaje, cum ar fi: mesaje de la multi ani, mesaje de dragoste, felicitari de ziua de nastere.

Mesaje de 8 martie, Mesaje de 8 martie frumoase, Mesaje de 8 martie speciale

Mesaje de 8 martie, Mesaje de 8 martie frumoase, Mesaje de 8 martie speciale

 

Page 1 of 3 1 2 3


Parfumul florilor de primavara, roua diminetilor calde, adierea vantului bland, toate acestea sa-si gaseasca locul in sufletul tau in cel mai frumos anotimp al anului.


Poate ca pentru lume tu esti numai o persoana, dar pentru anumite persoane tu esti intreaga lume!


Tu, mamico draga, ne indrumi pasii si ne sprijini sa mergem pe drumul drept. Noi iti multumim si te iubim. La multi ani!


Iti urez o zi a femeii in care sa te bucuri de fiecare raza de soare, de fiecare pata de verdeata si… de dragostea mea neconditionata. La multi ani!


Mami, te iubesc, pentru mine esti unica, esti primavara mea insorita!


Mama - cel dintai cuvant, cel mai dulce zambet, cel mai sincer suflet, cel din urma vis. Cea mai dulce voce, cea mai grea durere, cea mai mandra floare, cea mai scumpa carte. Mama - lacrima tarzie, vesnica icoana, inger de-naltare, candela aprinsa! Candela a vietii, care nu se stinge, care lumineaza si pe veci vegheaza!


Unei singure fiinte din viata mea ii datorez tot ceea ce eu am si ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat nastere, m-a crescut si m-a invatat sa iubesc. Nu exista cuvinte care sa o descrie! Te iubesc, mama!


Stiu ca nu ti-am aratat mereu ca am apreciat ceea ce ai facut pentru mine. Iti sunt recunoscatoare ca exist – tie iti datorez omul care sunt astazi, datorita tie sunt un om mai bun. Tu m-ai invat sa ma respect si sa respect pe altii, tu esti cea care m-a invatat sa fiu toleranta, tu esti cea care m-a ascultat intotdeauna si care a fost alturi de mine mereu. La multi ani, Mama!


Un buchet de lacramioare, un manunchi de sentimente frumoase si o gramada de imbratisari pentru tine! La multi ani de 8 martie!


Viata, arta, chiar si energia se declina la feminin. Ideea, ca si lupta si painea sunt tot femei. Ambitioase, dinamice, cu placerea muncii, emotive si eficace, fac ca interventia lor sa fie mai intuitiva, mai psihologica, benefica.. De 8 Martie va urez sa fi-ti atat de frumoasa, deosebita, fericita si inconjurata de cei dragi incat sa aveti zambetul pe buze pana la urmatoarea zi a femeii.


Tu ai adus in calea mea fericire, bunatate si dragoste. Multumesc pentru lectiile de viata pe care mi le-ai daruit. De la tine am invatat ca pot fi sensibila, dar si puternica, in acelasi timp. In aceasta zi de primavara iti adresez un gand bun si curat, dar si un martisor din suflet. La multi ani, mama!


In Martie, iti dorim sa primesti atatea flori incat sa-ti faci gradina. Atatea felicitari incat sa ai vorbe bune pentru tot anul.. Atata dragoste incat chiar daca ai da inapoi la fiecare, tot ti-ar mai ramane.. O primavara cu multa bucurie!


Chiar daca toate femeile din lume au in comun sensibilitatea, frumusetea, delicatetea.. tu esti unica.. La multi ani, draga mea!


Prima data cand am deschis ochii, te-am vazut pe tine MAMA. Acum ca m-ai crescut sunt fericita ca mi-ai dat viata si vreau sa iti multumesc! Te iubesc si iti urez un sincer LA MULTI ANI, MAMA!

 

Page 1 of 3 1 2 3

 

Mesaje de 8 martie, Mesaje de 8 martie frumoase, Mesaje de 8 martie speciale

 

 

 

Mesaje de 8 martie, Mesaje de 8 martie frumoase, Mesaje de 8 martie speciale