Mesaje de iarna,revelion,craciun

Descopera mesaje de la multi ani unice.


Page 1 of 5 1 2 3 4 5
Pe la geamuri cad stelute, iar pe foc sunt sarmalute, bradul e la locul lui, mosul e la treaba lui, sa ne fie noua bine, iaca si Craciunul vine. Craciun Fericit!
In prag de sarbatori, cu pacea, lumina si caldura in suflet, va doresc sa aveti parte de zile minunate, de un Mos Craciun darnic si bun, sa va bucurati si sa asteptati anul ce vine. Un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii si plin de succese. Craciun Fericit si La Multi Ani!
Iti urez, tie si familiei tale, multa sanatate, fericire si mult noroc in viitor. Sper ca aceasta sarbatoare sa va aduca numai fericire in casa si familie!
Craciunul e credinta, Craciunul e speranta, Craciunul e puterea de a darui si de a primi dragoste. Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi!
Invata sa culegi din fiecare Craciun Sfintenie, Bucurie, Lumina pe care sa o imparti tot anul cu cei dragi!
Sa ninga in noaptea de Craciun cu vise implinite. Invata sa visezi, paseste dincolo de real, Craciunul face minuni!
Craciunul - o zi in familie, iti ofera bucuria de a revedea fragmente din copilarie, cand ai inceput sa crezi cu adevarat in Craciun. Bucura-te de cadourile Craciunului, fii alaturi de cei dragi!
Iti mai aduci aminte primul Craciun? Erai invaluit de puritate, siguranta, iubire. Traieste de fiecare data Primul Craciun!
Sarbatorile se apropie cu pasi repezi. Zapada cade usor pe trotuar, globuletele asteapta in sertare nerabdatoare. Toti ne pregatim de Craciun. Cu ocazia acestei mari sarbatori va urez cu multa dragoste si caldura Sarbatori Fericite! Sper ca Mos Craciun sa va aduca tot ce va doriti si multa sanatate .
Fie ca Sfintele Sarabatori ale Craciunului sa va aduca pace in suflet si sa va lumineze chipul de fericire. Sa aveti parte de impliniri, cadouri neasteptat de frumoase de care sa va bucurati impreuna cu cei dragi! Sa va fie casa casa si masa masa! Sarbatori Fericite!
Cu ocazia mult asteptatei sarbatori a Craciunului iti urez ca pacea si calda speranta a Pruncului Iisus sa iti lumineze sufleul, sa iti aduca fericire si liniste interioara tie si celor dragi!
Sarbatori Fericite in jurul pomului de iarna si in mijlocul celor dragi!
Craciun cat mai luminos, vis de iarna calduros, liniste langa cei dragi, veste buna dinspre magi!
Ganduri bune fug spre tine, sanatate si mult bine! Sarbatori fericite si un Craciun de poveste!
 
Page 1 of 5 1 2 3 4 5