Au fost felicitati
 • Te iubesc scumpul meu

  Te iubesc scumpul meu

  (vezi mai departe)
  2018-10-20

  Pentru: Rusu Anatol

 • imi plange sufletul...

  imi plange sufletul...

  (vezi mai departe)
  2018-10-09

  Pentru: Darius Inimioara mea

 • Pentru soție .

  Pentru soție .

  (vezi mai departe)
  2018-07-08

  Pentru: Dorina casianovici


 • Povești de iubire new
 • .. iar eu undeva într-o parte voi zâmbi și mă voi bucura pentru succesele tale.

  .. iar eu undeva într-o parte voi zâmbi ..

  Probabil acum ești fericită, probabil acum ai acea fericire care mereu o căutai, poate că acum ai găsit iubirea pe care mereu o căuta.. (vezi mai departe)

  Adăugat de: Anonim


 • Raspandeste
   

   

   

   

   

  Page 1 of 5 1 2 3 4 5
  Iti doresc un Craciun cu zapada, foc in soba si in suflet, lumanari si speranta, fericire si noroc, suflet pereche si bucurie de impartit!
  Fie ca minunea Nasterii Domnului sa ne gaseasca mai buni, mai blanzi si mai frumosi, iar noi va uram la ceas de sarbatoare sanatate, fericire si numai bucurii! CRACIUN FERICIT!
  Fie ca aroma de brad, colindele, cozonacul cald si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie, sufletele de liniste si viata de impliniri!
  Fie ca un fulg de nea razlet si vesel sa bata-n usa casei tale si sa-ti aduca bucurii si lumina in seara Sfanta de Craciun.
  Viata sa iti fie Numai bucurie Sfanta Sarbatoare Numai inaltare Anul care vine Numai roduri pline!
  Sa gasiti pe fiecare ramura a bradului implinirea viselor si cheia succeselor viitoare, iar Mos Craciun sa aduca doar pentru voi un sac plin. La Multi Ani!
  Mos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa, si va da din palma lui darurile cerului, langa brad si langa foc sa va umple de noroc. Craciun Fericit alaturi de cei dragi!
  Pe la colturi unii spun ca exista Mos Craciun, ca i-ai scris si c-o sa vina sa-ti aduca-n pumni lumina, langa brad si langa foc sa-ti aduca mult noroc.
  Sper sa te bucuri de sentimente adevarate, familie unita, cadouri multe si tot ce iti doresti de Mos Craciun. La multi ani si Craciun fericit!
  Un bradut cu multe cadouri, mirosul de cozonac, stelutele de gheata pe geam, sunetul colindelor si dragostea vietii tale...
  Credinta, speranta, un nou inceput, iubire, cadouri, prieteni adevarati... sunt doar cateva din lucrurile pe care iti doresc sa le ai de Craciun!
  Fie ca spiritul Craciunului sa iti mangaie sufletul, sa iti aduca bucurii si prosperitate, fericire si noroc, cadouri sub brad si oameni dragi aproape!
  Sa ai parte de cele mai fericite sarbatori din viata ta. Te imbratisez si iti transmit cu toata dragostea gandurile mele cele mai frumoase de Craciun.
  Acum cand gerul iernii ne ingheata trupurile, sa lasam Sarbatoarea Craciunului sa ne incalzeasca sufletele, sa lasam Raza Dumnezeiasaca sa ne lumineze gandurile, sa lasam mirosul bradului sa ne purifice simturile si sa ne transformam inimile in torte arzatoare ale bucuriei!
  Acum ca roata timpului a mai tesut inca un an, iar cristalele fulgilor de zapada intregesc magia sarbatorilor, sa ne bucuram alaturi de cei dragi noua de minunea vietii, de darurile mosului si sa asteptam increzatori clipele viitorului. Sarbatori Fericite!
   
  Page 1 of 5 1 2 3 4 5

   

   

   


  NU ezita - Felicită aproapele! Făi o declaratie de dragoste! Trimitei un mesaj!

  Meniu
  Advertising