Au fost felicitati
 • Pentru cea mai buna surioara

  Pentru cea mai buna surioara

  (vezi mai departe)
 • 2021-02-23

  Pentru: Miruna

 • La multi ani, prieteno!!!

  La multi ani, prieteno!!!

  (vezi mai departe)
 • 2021-02-23

  Pentru: Anastasia

 • Te iubeeeeesc la nebunie!

  Te iubeeeeesc la nebunie!

  (vezi mai departe)
 • 2021-02-23

  Pentru: George


  Felicitari de dragoste new
 • Prefer să te pictez zilele cu vise, iar nopțile cu dorințe.

  Prefer să te pictez zilele cu vise, iar ..

  Îmi place să mă uit la tine atunci cînd nu mă vezi și să-mi bucur ochii cu figura ta. Să-ți ascult tăcerea făcându-mi respirația mută.. (vezi mai departe)

  Adăugat de: Beniamin


 •  

   

   

  Urari de la multi ani, Urari de la multi ani pentru cei dragi, SMS si urari de la multi ani, Urari de zi de nastere, Urari pentru zi de nastere, Urari de ziua de nastere pentru prietena, Urari cu ziua de nastere pentru prieten, Urari de zi de nastere pentru sora!

   

  Urari de la multi ani, Urari pentru ziua de nastere, Urari de la multi ani pentru cei dragi.

   

  Page 1 of 10 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

  Determinata. Practica. Spirituala. Generoasa. Inteligenta. Senzuala. Intotdeauna calma. Asa iti doresc sa ramai si peste 100 de ani! La multi ani draga mea prietena!

  Sunt atat de norocos ca am o relatie de prietenie atat de frumoasa si pretioasa cu un om atat de minunat ca tine. La multi ani!

   

  Poate ca nu voi fi capabil astazi sa-ti ofer cel mai perfect cadou, dar toate gandurile si urarile mele sunt indreptate catre tine. La multi ani!

   

  
Iti doresc ca ceea ce e frumos in visele tale sa devina realitate , iar ceea ce e impecabil in gandul tau sa completeze acele vise! La multi anisori!
 

   

  Felicitari! Iti doresc sa nu-ti lipseasca nimic din ceea ce te face fericita, te imbratisez cu toata dragostea. La multi ani!

   

  Fie ca incepand cu aceasta zi speciala sperantele tale sa se implineasca, florile sa iti zambeasca si fericirea sa te insoteasca! La multi ani!

   

  Fie ca toate implinirile frumoase si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi cat mai frumoasa alaturi de cei dragi. La multi ani!

   

  Am mai auzit povesti frumoase, am intalnit, am ascultat si am inteles iubiri incredibile. Dar pana acum, n-am reusit sa intalnesc o dragoste mai interesanta, speciala si nemuritoare, precum cea pe care o traim noi. Astazi, e ziua ta de nastere, e ziua omului care m-a convins ca merita sa am incredere in ceea ce e mai bun pe lume. Nu stiu cum sa-ti multumesc pentru asta. Poate spunandu-ti, pur si simplu, "TE IUBESC", iar tu sa-ti iai de aici toata energia unei relatii pe care eu, una, o consider perfecta. La multi ani superbi, la multi ani creativi, la multi ani sanatosi, dragostea mea!      

  Iti doresc ca ziua ta sa fie la fel de speciala ca si tine. La multi ani!   Sa fii fericita si frumoasa ca o zi de primavara, iar norocul sa te insoteasca mereu. La multi ani!

   

  Dragul meu amic, si uite ca a si venit ziua ta, o zi splendida cu soare stralucitor si luminos, o zi in care fericirea si iubirea iti vor bate la usa cat de curand posibil. Iti urez numai bucurii in toate realizarile tale, sa ai parte de mii de surprize placute in fiecare zi din viata ta, sa traiesti multi ani de acum inainte si sa iti vezi nepotii, stranepotii care sa-ti umple inima de entuziasm. Imi doresc sa ramanem tot atat de buni amici ca si acum, sa ne bucuram impreuna de clipele frumoase de neuitat si sa depanam cele mai frumoase amintiri in noptile cu luna plina. Un mare la multi ani plin cu stima si respect. Cu multa iubire, a ta amica pe veci.  

   

  Zile senine si fericire alaturi de cei dragi, sanatate si cat mai multe visuri implinite! La multi ani!

   

  Un mare La Multi Ani pentru persoana care a fost mereu langa mine! Nu stiu unde as fi fost fara tine si nici nu vreau sa ma gandesc. Astazi e ziua ta asa ca hai sa o facem de neuitat! 


   

  In aceasta zi primesti multe urari. Eu iti urez putin dar din inima, putin noroc atunci cand ai nevoie de el, prieteni putini dar adevarati, putina dragoste dar intensa, iar in ce priveste banii, cat mai multi. La Multi Ani! 

   

  De ziua ta de nastere iti doresc sanatate si noroc. Fiecare zi sa inceapa cu o bucurie, fiecare clipa sa iti aduca implinire. La multi ani!  

   

  Page 1 of 10 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

   

   

   

  Urari de la multi ani, Urari de la multi ani pentru cei dragi, SMS si urari de la multi ani

  NU ezita - Felicită aproapele! Făi o declaratie de dragoste! Trimitei un mesaj!

  Meniul mesajelor