Urări de ziua de naștere

Descopera mesaje de la multi ani unice.


Urari De Ziua De Nastere

Top urari de ziua de nastere deosebite

 

felicitariSper ca astazi sa fie un inceput minunat al unui an plin de realizari. La multi ani!

felicitariSa fii plin de admiratie si departe de orice invidie; sa te inveselesti in mare masura de binele altora; sa iubesti cu o asemenea generozitate a inimii incat dragostea ta sa fie o posesiune draga in absenta rautatii; acestea sunt daruri ale soartei, daruri pe care banii nu le pot cumpara. Happy birthday!

felicitariLovite-ar cu putere cele mai mari bucurii. Crapa-s-ar butoiul cu sanatate deasupra ta. Impiedica-te-ai de sacul cu bani. Bate-te-ar norocu’ sa te bata. La Multi Ani! 


felicitari
Scump prieten.. te felicit cu drag de ziua ta de nastere! Iti urez ca in casa ta sa se mute norocul, ca dragostea sa fie cu tine mereu si zi de zi sa devii mai puternic si mai bogat. Deasemenea iti urez ca zambetul sa nu-ti dispara niciodata de pe buze, cu el sa luminezi ziua oricarei persoane. Fie ca totul in toate sa iti reuseasca si in drumul tau sa porti doar victorii! La multi ani!felicitari

Lucrurile mici pe care le facem si le spunem au mare importanta in timp ce noi ne urmam calea. Un gest frumos poate sa ia povara umerilor obositi pe drum. O vorba buna poate indulci inima precum o ploaie de vara peste florile insetate. Cata bucurie tasneste deodata din lucrurile mici si simple, deci simplu dar din suflet La Multi Ani! 

felicitariStii ca prietenii sunt importanti in viata noastra.. uneori, poate cei mai importanti.. de aceea vreau sa cred ca prietenia noastra valoreaza mai mult decat orice alte lucruri scumpe din aceasta lume.. pentru ca eu te iubesc mult iti spun si in acest an “La Multi Ani!” si sper sa mai apuc sa iti zic si in urmatorii ani.. Succes in viata!

felicitariDaruieste zambetul tau pentru cine-l merita, iubirea ta pentru cine stie sa o valoreze, lacrimile tale pentru cine te acompaniaza, si viata ta pentru cine te iubeste. La multi ani!

felicitariTe iubesc foarte mult si iti doresc ca aceasta varsta sa-ti aduca ceea ce varsta trecuta nu ti-a adus: 1. Sanatate. 2. Dragoste. 3. Respect, astea 3 la un loc iti aduc Fericirea. Multi ani!

felicitariNu fi surprins daca te trezesti cu o sclipire in ochii tai, o aroma in dormitorul tau, un zambet pe buze si un gand fericit in mintea ta. Asta se intampla cu toti in ziua lor de nastere. Iti doresc o viata fericita si numai vise implinite. La multi ani!

felicitariIti doresc putere, curaj si perseverenta, ca fiecare in spatele tau sa fie ca dupa un perete. Iti urez ca sa nu cunosti supararea si tristetea, in tine fiind mereu speranta vie. Iti doresc ca orice drum din viata ta sa fie cat mai scurt si neted, pentru ca sa atingi succesul si sa-l pastrezi. Si in final iti urez sa fii increzut in tine si norocos, ca in toate ce incepi cu bun sfarsit sa termini. La multi ani!

felicitariUn ingeras sa te pazeasca,
O imbratisare sa te incalzeasca,
Un zambet sa te faca fericita,
O inima sa te faca iubita.
La multi ani!

felicitariLa majoratul tau de 18 ani iti doresc ca sanatatea sa fie tot timpul impreuna cu tine, fericirea sa te insoteasca la fiecare pas, dragostea sa-ti fie in permanenta la indemana iar norocul sa te astepte la fiecare colt. La Multi Ani!

felicitariNe face deosebita placere sa-ti transmitem, cu prilejul zilei de nastere, urari calduroase de sanatate, liniste sufleteasca si bucurie. La Multi Ani!